Zanima me dali da pokusavam ili ne.Naime,ja i frend zelimo neki klan otvorit i naci neke sponzore pa da dobijemo od njih free team speak server i web,prije je to jedan frend imao al sponzora vise nema.Pa me zanima kako nac sponzore i dali je to lagano,dali da se upostamo u to?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako nemate neki rank na cb-u tesko :(
ako nemate neki rank na cb-u tesko :(
Ah fuck..A neznam,frend nije nista imao a valjda neke veze i to pa nam je nasao..Ocemo mi neki war odigrat uskoro? imam frenda igra ko bog
imam ja susjeda od 3k sati pa da vidis njega :D
da, da se nadovežem samo ako nije problem, |B>PRO| također traži sponzora, jednog ili vise po mogucnosti. Dobar CB rank, 105. smo na laderu 5v5 (od 14500 prijavljenih), iznad nas su trenutno samo gemersject i HIGHT-5 od hrvatskih klanova. Po potrebi mogu stavit i cb link. dugogodišnje cod4 iskustvo, team se sastoji od starije ekipe izmedu 18-28 godina. trenutno 1664 pts. 36 win, 18 lose, 4 draw.
CALL OF DUTY 4
Posto sam manager jednog tima pa cu ti reci da je vrlo tesko nabaviti sponzore kvalitetne bez makar 1600 bodova na clanbaseu i LAN iskustva, ili ukoliko igraci nisu imali iskustvo na LAN-u .
da i radi se o tome da nam treba sponzor za LAN, tj neka novcana podrska. Osim toga jedan host nebi bio na odmet (internet stranica ili server). Ali ekipa ozbiljno planira u Zagreb na LAN u 9. mjesecu. Ovaj u Splitu cemo propustit radi udaljenosti samog mjesta organiziranja.
Ko god misli ozbiljnije neš igrat, za site i forum se javite nekome na HCLu.
http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=7107.0
A sad za neš više je ovog trena jako teško dobit išta, al snađite se malo za početak. Da skupa lovu skupite i kupite si server to vam je 50kn po glavi, nekad i manje.
Ovak na blef nemreš niš dobit. Dolazili su nama u više navrata majstori i nudili se da bi igrali pod našim imenom (Guru Gaming), da imaju cijeli team spreman i da su svi pr0 i šta sve ne. Rezultati nikakvi za pokazat, al uvjet je "mi bi sever od vas".
da, da se nadovežem samo ako nije problem, |B>PRO| također traži sponzora, jednog ili vise po mogucnosti. Dobar CB rank, 105. smo na laderu 5v5 (od 14500 prijavljenih), iznad nas su trenutno samo gemersject i HIGHT-5 od hrvatskih klanova. Po potrebi mogu stavit i cb link. dugogodišnje cod4 iskustvo, team se sastoji od starije ekipe izmedu 18-28 godina. trenutno 1664 pts. 36 win, 18 lose, 4 draw.
CALL OF DUTY 4
Zali boze sta ste na 100 ranku kada niste niti na jednom lanu bili niti nesto postigli uvjet je prva 3 mjesta a bez toga sponzora nema sanse da nades.
Ako slucajno nailazis na likove koji na xfire pricaju kako imaju spoznora a neki žnj klan su, pusti ga jer laže ne samo tebe nego i samog sebe..
I jos nesto posto ste vi svi od 18+ godina i ima vas +5 u klanu ne kuzim uopce za sta trazite sponzora? za server? koji kosta 60kn mjesecno ili vent ili ts stari moj ako si to samo nemozete nabavit zalosno.
A za lan i majce i hw neces nac u hrvatskoj sponzora da si isus krist eto ukratko
A dobro, pa necemo se sad vrijedat, mislim da nije ni mjesto ni vrijeme... Tu smo da se pokazemo. Teamspeek3 imamo, radi se o novcanoj pomoci ili nesto slicno, zasad se lagano snalazimo, imamo i private server (10 slotova). Web se nadam da ce ubrzo stic.. Svi ostali prihodi bi nam dobro dosli. Evo sad vec ima zainteresiranih za pomoc, i ovim putem se zahvaljujem svima. ;)
A dobro, pa necemo se sad vrijedat, mislim da nije ni mjesto ni vrijeme... Tu smo da se pokazemo. Teamspeek3 imamo, radi se o novcanoj pomoci ili nesto slicno, zasad se lagano snalazimo, imamo i private server (10 slotova). Web se nadam da ce ubrzo stic.. Svi ostali prihodi bi nam dobro dosli. Evo sad vec ima zainteresiranih za pomoc, i ovim putem se zahvaljujem svima. ;)
Reko ti je toxic,nema sta tu filozofirat,sta ce ti pare? Za kupit novu grafu ili kaj? Rekrutaj nove membere i trazi da se placa srv i imas para na odmet za sve poplatit (web,srv,ts)
Kako nekog nije sramota molit neke firme da im plačaju server? pa jbt kakav je to klan ako si ne možete server kupit i ts ako ga trebate i želite, zašto ste onda uopće zajedno u timu?
Kako nekog nije sramota molit neke firme da im plačaju server? pa jbt kakav je to klan ako si ne možete server kupit i ts ako ga trebate i želite, zašto ste onda uopće zajedno u timu?
Istina.. osim ako sponzori ne dodu tebi, takav je bar moj slucaj :D
Iako moram priznat da sam napiso poprilicno opsezan tekst na engleskom i hrvatskom jeziku, za 3 sponzora koja nam stvarno vrijede puno!
Necu ih imenovat al jedan nam salje opremu na testiranje (Npr. kad izadje novi proizvod, odmah nama salju i jos nekolicini ljudi koji rade reviewe po netu) i za LAN kada je potrebno.. no hw oprema se ne mijenja tolko cesto jer nije jeftina, pa recimo u 2 godine su nam poslali 2 puta po 1 stvarcicu za svakog iz tima koji ide na LAN.
A drugi je game i voice server sponzor.. treci sponzor nam je dao hosting i domenu na neograniceno, tako da smo i s njima jako zadovoljni..
Al opet, mi imamo LAN postignuca u Engleskoj, Beneluxu, Balkanu itd.