Traži se logo za naš klan!
Logo bi trebao biti u stilu u kojem je i sama igra: mračan i taman.
Molim postajte vaša umjetnička djela ovdje.
Hvala!
Traži se logo za naš klan!
Logo bi trebao biti u stilu u kojem je i sama igra: mračan i taman.
Molim postajte vaša umjetnička djela ovdje.
Hvala!
Stavi ono oko (simbol Feara) i kak je na njemu BUG kukac
Eto, napravio sam nekoliko...
Ovo sam napravio nabrzaka, tko ima volje neka slobodno proljepša jer nemam iskustva u profesionalnijim programima za uređivanje slika, ovo sam radio u PowerPointu 2007.
Neznam ako prihvacas moju kritiku ,al po meni je bolje izumit nesto vlastito, ovo je sve samo copy paste i malo sminkanja ,ja nemam pojma radit u ps-u , samo milslim da bi bilo bolje nesto svoje napravit dogovoris se sa ekipom i napravis tako vas par opce nije bitno. Ovo oko je previse isfurano vec , e sad ovaj kukac bi trebo ostat jel simbolizira Bug casopis i to je ok. Mozda napravit neku mocnu bubu i onako nabrijana sa puskama. Neznam jel si mozete prikazat sliku al recimo ovaj bug stoji onak na nogama cigara u ustima nabrijana faca i drzi gun ili neku pusku u ruci.
@toxic
To sam i ja mislio, ovo ne mislim za konačni logo, više idejni prikaz (slike 3,4). Ne mogu napraviti ništa više jer također ne znam ništa u PhotoShopu niti sličnim alatima. Zato molim neke dizajnere/dizajnerice da nam pokažu svoje ideje. Cozmika, gdje si?!
Opet jedan kreativan thread.. ovo mi je super kad ekipa pusti maštu da radi (pogotovo jer ima i profesionalaca među forumašima)
Logo-i za forumaški f@h tim su bili i više nego zanimljivi, da vidimo sad malo za gaming ideja i izražaja..
Tako je! Ajmo kreativci, podržite naš gaming klan, show ur logo-making skills!!
Evo malo i mojih radova...
Sjecam se kad sam igrao FEAR
Uf tesko iskustvo s njom,jos uvijek je se bojim
conzmika nice job
Mala izmjena...
P.S. Fear mi je zakon igra ali nemam ja muda za to, sva sam se usrala kad sam ju igrala, nikad više...
Mala izmjena...
P.S. Fear mi je zakon igra ali nemam ja muda za to, sva sam se usrala kad sam ju igrala, nikad više...
LOL!
MP ti je strasan?
Mislim da je mislila na F.E.A.R. singleplayer.
Mislio sam na tebe.
Lol!
Aha. Ne, mislio sam da ima scary elemenata, ne da je sam MP scary.
kk krivo sam shvatio dosta OT
-do kad vrijedi ''natječaj''......ja isto imam par ideja....ovih dana bi ih moga i napraviti.....jer sad trenutno nemam vremena.....trebam doutorka rijesiti 4 firme...sa kompletnim vizualnim indetitetom...pa bi onda mogao se baciti na ovo.....naravno ako nije kasno....
Nije, nije, ne brini, rok traje dok ne dobijemo dobar broj logoa za glasanje.
Neće forum da mi prebaci slike
Ja bih samo stavio ovo F.E.A.R. iznad Bug Clan i promijenio font. Ostalo je ok.
Evo i jedna moja...
Stavi na imagesforme.com ili neki drugi servis za upload slika, samo da vidimo tvoje kreacije :)