Ovako, da se konkretno dogovorimo. Večeras u 22:30 na serveru koji LUXX odredi, ok? Tada valjda nitko ne redi i svi ste kod kuće.
Ok, jel može u 20:00? Do tada igram R6: Vegas 2.
Ja sam od sad ili na MPD Norte ili na Gamearena #4.
Obadvoje su Slowmotion server.
Jednnostavno na popisu servera kliknut na "type" i dolazi popis slowmotion servera.
Tu se vide obadva.
Samo me upucajte il se nekak javite jer može bit da nisam za kompom al cujem zvukove.
ma iskljucio sam firewall i na ruteru i u windowsima iskljucio sam sve moguce antivriuse i sve i opet nista wtf je to?????
Sapphire Hd3870 Toxic 512mb ddr4|
2 x 1gb kingmax + 2x 1 gb Apacer 800mhz dc|
gigabyte GA-MA770-ds3|
hdd wd 320gb|
psu xilence 500w
ma iskljucio sam firewall i na ruteru i u windowsima iskljucio sam sve moguce antivriuse i sve i opet nista wtf je to?????
Gamearena #4 sam baš igrao.
Šugav server.Trebalo bi nac neki bolji.
Ajd se javite kad su kandidati tu da odigramo
ma evo preinstalirao sam igru i opet ista stvar mah ne radi i gotovo na netu nisam naso nikakve fixove niti ista
gigabyte GA-MA770-ds3|
hdd wd 320gb|
psu xilence 500w
ma evo preinstalirao sam igru i opet ista stvar mah ne radi i gotovo na netu nisam naso nikakve fixove niti ista
Imam windowse xp 32bitne,sve mi igre rade osim ove imam nod 32 antivirus niti jedan vise i njega iskljucim ,iskljucim firewall sve i patch onaj 1.08 sam instaliro i nece i nece
gigabyte GA-MA770-ds3|
hdd wd 320gb|
psu xilence 500w
Kaj je jel igramo danas?
Ajd javite gdje.
Il ak može da netko napravi server.
Igra mi se sa Bugovcima
Ova dva dana mi je luuudnica, kraj godine, 1. maturalni ples, 2. maturalni ples, uf, znate kako je, postotci alkohola, a ne promili,hahha:) LUXX, dolazim u subotu, ok?
Ima raspolozenih za fear? Trenutno se igra.
Jel primate još članove?Ja igran Fear Combat već jako dugo (zapravo jedino to uz Trackmaniu i idran samo onilne) pa bi se rado pridružija u vašim obračunima :) Iako samo igran obični DM spreman san na sve opcije :) (nick mi je naravno CyreX)
Evo proradilo je bila je stvar u ace mega codecima treba ih u dash boardu iskljucit i onda radi...Evo decki kada se dogovorite kada se igra javite i meni pozz i do igranja
Upravo sam došao doma.
Moram još za frenda nac neke dijelove za komp i dolazim.
Do 21:30 sam gotov.
Treba samo dogovorit koji server
Sad, mislim da bi bilo dobro naci neki skroz prazan server. Ili napravit svoj pa staviti sifru?
I da, ajd slozite nickove iste kao sto imate i tu na forumu pa se add-amo na friend listu i onda se lako provjeri tko je na kojem serveru.
Pa netreba pitati tko je online nego se jednostavno provjeri.
Evo proradilo je bila je stvar u ace mega codecima treba ih u dash boardu iskljucit i onda radi...Evo decki kada se dogovorite kada se igra javite i meni pozz i do igranja
Ajde ovako svi znamo sta je xfire i idemo dodat jedni druge moj xfire je : bloodysilent neka me neko doda
Hm.... sad xfire instalirat zbog jedne igre...
Jel imate svi nadimke iste kao na forumu?
Jesu vam mala i velika slova ista?
LUXX ti si sve sa velikim slovima?
Hm.... sad xfire instalirat zbog jedne igre...
Jel imate svi nadimke iste kao na forumu?
Jesu vam mala i velika slova ista?
LUXX ti si sve sa velikim slovima?
Kako da nekog nadjem od vas moj nickname je Toxic
Kako da nekog nadjem od vas moj nickname je Toxic
maxCRO TDM. to je server na kojem se trenutno igra.
Pa dodite.
ja sada downloadam igru pa bi mogao sutra igrati
Inace samo da kazem da sam katastrofa... jednom sam igrao i samnom su se sprdali
Malo ce trebati da se ja ufuram....
kad smo vec kod klana mogli bi osnovat i neki za cod 4 ili unreal tournament 3
al da je onda server od BUG-a (od casopisa sponzoriran)
samo prijedlog
cudno kaj netko prije nije doso na ovu ideju s clanom
luxx svaka ti dala
pozzzzzzzzzzzzzz
e da jos nestojel neko zna gdje bi se mogo igrat pes 2008
al da su to serveri tipa ko na xfireu
pozzzzzzzzzzzzz
E luxx ja sad skidam igru pa cu vidjet ak mi se svidi pa dal bi mozda mogo u klan??
E luxx ja sad skidam igru pa cu vidjet ak mi se svidi pa dal bi mozda mogo u klan??
Ja bi mogao hostat server. To ne bi bio bad. Samo, ne za vise od sest ljudi odjednom. Da ping bude relativno normalan ipak.
Stavi se sifra neka, kazem ju na forumu pa dodite. Samo se trebamo dogovoriti za vrijeme.
I da, pohvala LUXX-u na igranju. Nemojte se zavaravati LUXX-ovom skromnosti da kao ne igra dobro. Igra skroz fino i nije pocetnik.
Ali boji se Asylum-a. Ima neka mrtva zena na toj mapi pa ga opsjeda.
Inace, sve u svemu, bilo je fora igrati danas i nadam se da ce se vise ljudi prikljuciti.