kako tema kaze, trazim clanove za klan [BP] (bosnia power) ali naravno - iskusne, igramo na
BIHNET TDM 1.7
kako tema kaze, trazim clanove za klan [BP] (bosnia power) ali naravno - iskusne, igramo na
BIHNET TDM 1.7
Offtopic..
Jarane treba mi jedan odgovor.
Kad god udjem na BiHNET TDM 1.7 server, izbaci me cim loadiram mapu.
Ne pise da sam kickan, niti banovan, nego samo Server disconected. To se desava svaki puta kad hocu na BIHNET server, dok sam prije par mjeseci mogao normalno igrati na istom serveru. Koji je razlog?
Promjeni sam i kljuc ali opet isto.
Spajam se sa HT NET-a Mostar... Jeli moguce da se igraci sa mog internet providera izbacuju ili sta? Ovo pitam iz razloga sto imam par prijatelja koji isto tako nemogu na taj server, a nisu ni kickani niti banovani.
Ostali serveri rade ok.
Offtopic..
Jarane treba mi jedan odgovor.
Kad god udjem na BiHNET TDM 1.7 server, izbaci me cim loadiram mapu.
Ne pise da sam kickan, niti banovan, nego samo Server disconected. To se desava svaki puta kad hocu na BIHNET server, dok sam prije par mjeseci mogao normalno igrati na istom serveru. Koji je razlog?
Promjeni sam i kljuc ali opet isto.
Spajam se sa HT NET-a Mostar... Jeli moguce da se igraci sa mog internet providera izbacuju ili sta? Ovo pitam iz razloga sto imam par prijatelja koji isto tako nemogu na taj server, a nisu ni kickani niti banovani.
Ostali serveri rade ok.
Cudno, igra je frisko instalirana, driveri i windowsi nemaju ni 20 dana od kako sam ih instalirao. PB je ok.
Jeli moguce da je zbog promjenjenih postavki u cfg-u, mjenjao sam maxpacketse i maxfps?
meni se nikad takvi problemi nisu desavali, reinstall igru, punkbuster (koji dodje uz igru) i jednostavno nemoj nista dirati po konzoli, samo ako ti stvarno smeta fps, samo com_maxfps komanndu nista vise
Sori na laganom offtopicu, ali igram odnedavno na BIHnet TDM, tj. picio sam prije godinu dana pa prestao - odnedavno ponovno poceo. Cisto me zanima koji ti je nick tamo, da znam s kim se koljem hehe. Moj je Baklava(kakvo iznenadjenje lol). Ne prijavljujem se za klan jerbo sam njubetina . Picim i SD ali uglavnom na metrohive serveru(jedan frend pici tamo pa sam se i ja prikeljio :P )
nick mi je Terminator bez taga kao sto je naslov teme, pa se koljimooo