Svaki put kad upalim vidio s youtubea bilo koji, samo ki kaže ovo : An error occurred, please try again later. Šta da napravim?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi probao drugi browser, možda je i do Flasha.
A možeš mi stavit link da skinem flash? Hvala.
Imam isti problem od nedavno i uspio sam ga riješiti tako da sam morao preći na drugi browser.
Prvo sam probao sa flash playerom,pa sa FF 4.0 bete sam prešao na 3.6 i obrnuto te i dalje ništa.
Sad sam prisiljen biti na FF 3.6 i Chromeu na kojemu jedino vrtim YT videe a na FF ostalo.
Ej , instalira sam i ništa opet isti problem... A sad cu provat instalirat google chrome, kakav je on?
brišem... i imam ccleaner. Ma nema veze ionako sam napravio...
instaliraj ponovo adobe flash player
jel ti os vista?
Nije mi Os vista nego win 7. Ma dobro je sve sad
kako si rjesio problem?
Evo ja danas uspio riješiti problem.
Samo sam počistio cookiese i cache i sad radi kak treba.
da ne otvaram novu temu meni je problem sto svaki video na bilo kojoj stranici ali vecinom sam na youtube ide skroz usporeno na svim broswerima(safari,opera,mozzila,ie,google chrome,lunascape)
tema prebacita: http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-mrezne-teme/you-tube-problem/80070.aspx?page=0&jumpto=1519361&sort=asc&view=flat
imam problem da mi svkaih 5 sekunda štopa ypu tube. na Nekih 5-10 sekunda se zaustavi pa nastavi i tako neizmjence. Koristim Chrome, internet brzina 4mbps Adsl.
Ne znam zašto se to sad pojavilo i to već nekoliko dana
itko???
Da, eto prije nekoliko dana brzina downloada mi se bila prepolovila, no sada je dobra, od 400 - 500, no nije mi jasno mi se to događa s you tubom
Da ne otvaram novu temu, eto, meni na nekim videima se ne pokazuje video nego piše na mjestu videa "This video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds. Sorry about that."
Ima li neki način da se to izbjegne?
preko proxy-a
edit: https://www.vtunnel.com/ ovdje ubaci link, trebalo bi funkcionirati, ali nemogu garantirati.
Da ne otvaram novu temu, eto, meni na nekim videima se ne pokazuje video nego piše na mjestu videa "This video contains content from Sony Music Entertainment, who has blocked it in your country on copyright grounds. Sorry about that."
Ima li neki način da se to izbjegne?
Isti problem s Vevo videima, ali riješeno uz pomoć proxy-ja. (HideMyAss!)
ja uz pomoc proxy-a skidam torrente u skoli :))
(da ne otvaram novu temu)
Jutros sam updejtao AFlashP i od tada imam problema sa gledanjem videa na YT-u. Problema nema kad gledam taj isti video ako je npr. sharean na FB-u ili na nekom drugom mjestu. Obrisan sam FlashPlayer i nanovo instalirao, skenirao sa CCleanerom ali i dalje ista stvar.
What to do?
BUMPich!
Meni je nekad tamno-zelen youtube i ne svira video odkad sam stavio Flash 10.2. Ako isljučim Use hardware acceleration u Flashu, onda je normalno.
Meni je nekad tamno-zelen youtube i ne svira video odkad sam stavio Flash 10.2. Ako isljučim Use hardware acceleration u Flashu, onda je normalno.
Kako iskljucit?
ovako,ali ne nisam siguran da je to tvoj problem
first go to youtube.com ,choose a video to watch.when it start to loading press pause ,press right click on the video and untick on the first tab a choice that says hardware acceleration.thats all.enjoy your old youtube!
ovako,ali ne nisam siguran da je to tvoj problem
first go to youtube.com ,choose a video to watch.when it start to loading press pause ,press right click on the video and untick on the first tab a choice that says hardware acceleration.thats all.enjoy your old youtube!
Nema toga... A settings opcije ima, ali ne mogu kliknuti na to.
Instalirat cu stariju verziju flasha.
Skidam verziju iz 11. mjeseca pa budem vidio dal radi.
Sad radi.