Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.504
|
čitano: 677.470
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Youtube premium

meni se nakon ininal komplikacije sve pobrkalo pa sam vracen na argentinski obiteljski account i skida mi 270TL (6,49$) sa racuna u turskim lirama na revolutu... a ja u njemackoj... sumnjam da ce dugo ...

mislim da cu dici sidro nakon sto me iskljuce, a ne pojavi se neko lakse rjesenje... ne da mi se vise ovo... obiteljska je 24€ u njemackoj, individual 12... sve mi to nekako previse za ono sto dobijem i koristim

Disclaimer: Imam iPhone i LG tv i revanced,smarttube i sl. alternative mi ne pomazu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 12:47 (MarioArt).

1 0 hvala 0
8 godina
Re: Youtube premium
MarioArt kaže...

meni se nakon ininal komplikacije sve pobrkalo pa sam vracen na argentinski obiteljski account i skida mi 270TL (6,49$) sa racuna u turskim lirama na revolutu... a ja u njemackoj... sumnjam da ce dugo ...

mislim da cu dici sidro nakon sto me iskljuce, a ne pojavi se neko lakse rjesenje... ne da mi se vise ovo... obiteljska je 24€ u njemackoj, individual 12... sve mi to nekako previse za ono sto dobijem i koristim

Disclaimer: Imam iPhone i LG tv i revanced,smarttube i sl. alternative mi ne pomazu :)

Ako imaš iPhone čemu onda kompliciranje sa innialom, argentinom, turskom???

Sa iPhonom nemože bit lakše, kreiraš indijski račun, napuniš Apple account i od tamo ti trga svaki mjesec 3,5 eura za obiteljsku pretplatu. Guram tako več poduže i jednostavnije ne ide!

Imaš detaljne upute na 38 stranici!

16 godina
Uf, ja se bome zeznuo. Ja napravo turski, obiteljska oko 6 eura.
15 mjeseci
210 TL (4.50€) je obiteljska preko Apple turska
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice