kad stavim video na Youtube bude losa gledanost u mjesec dana nemogu da dobijem ni 50 viewa
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Iznimno zanimljivo, ajde još malo pričaj.
Potrudi se napraviti kvalitetan video i reklamiraj ga čim više možeš....
Koje pitanje
Oblipi jumbo plakate.
o hebemu miša, nedaj se bit če bolje ...
kad stavim video na Youtube bude losa gledanost u mjesec dana nemogu da dobijem ni 50 viewa
Čudno, moji nakon mjesec dana odma par milja viewsa..
Nemoj samo plakati jadničak.....
(kakvih ljudi ima tek sad vidim)

HAhah svakaki komentara :).. nego mozeli se ista pomoc kako da dignem viewe
Video079 nije ime videa na kojeg bi ja kliknuo
hahaha
Video se ne gleda zbog rezolucije nego sadržaja. Snimit ću ti ja crnu kocku u HD formatu, pa ti gledaj koliko hoćeš :D
EDIT: Što se naziva videa i sadržaja tiče, te kritike su ti na mjestu. Zato ti dajem TU iako me nasmijalo ovo sa rezolucijom.
Video se ne gleda zbog rezolucije nego sadržaja. Snimit ću ti ja crnu kocku u HD formatu, pa ti gledaj koliko hoć
Ja sam zadivljen tvojim clipovima. Jos od Severine ne vidjeh nista ovako dinamicno.
Ovo je zalosno.
Videi nisu editirani, kvaliteta je grozna, fragovi su odvratni i nema rijeci kojima bi nesto tako lose opisao.
Ovo je od mog prijatelja jedan od editova:
Usporedi kvalitetu, svi videi su mu 720p, jer se iz CoD4 najvise dobiva na toj rezlouciji, ne na 1080p.
Videi imaju muziku, killovi su uskladjeni sa muzikom, video je EDITAN!
Ovo je za plakat.
Nisam napisao zbog toga, napisao sam jer je on rekao da u dobroj kvaliteti uploadira videe.
Nemam rijeci, dobro slozeno
BTW: U cem radis video??
Nazovi video: ˝Big boobs, young girls˝ i da vidiš klikanja (isključi komentare jer će ti se sjetit tvojih bližnjih kad skuže da je fejk).
ja imam nekih 12ak videa, i ovo su mi statsi:
Iz slika je jasno vidljivo odakle imam najviše prometa, i ovo bi bile "tajne" kako da imate što više pogleda:
1. primamljivo ime (zbog suggested videos)
2. primamljiv thumbnail (zbog suggested videos)
3. dobro popunjeni tagovi i description (to se najviše osjeti kroz youtube search)
4. social sharing - ako se vaši videi ne shareaju i ne embedaju na drugim stranicama, google vas ne shvaća ozbiljno
5. starost - isti video sa istim imenom, i tagovima će imati veći gledanost ako je stariji, tj. dulje je na yt