pa gdje ja ga nemam još!
Ja sam ga dobio u Chromeu.
EDIT:Ni moj ga brat nema na kompu.Ja na laptopu imam
Evo primjer.
jbt mene zahebava ovaj youtube. ocu pogledat video slika pozeleni a pjesma ce cuje. i onda se crasha web preglednik
Koji Browser?
jbt mene zahebava ovaj youtube. ocu pogledat video slika pozeleni a pjesma ce cuje. i onda se crasha web preglednik
Desna tipka miša na video zatim na setting i digni kvačicu s enable hardware acceleration pa vidi da li je bolje.
I Google trazilica se promijenila.. ovaj player me podsjeca na redtube
Koji Browser?
ie, mozilla, safari
Desna tipku miša na video zatim na setting i digni kvačicu s enable hardware acceleration pa vidi da li je bolje.
nemogu jer se za 2 sek crasha nestignem jednostavno
Pauziraj video...
nemogu jer se za 2 sek crasha nestignem jednostavno
Youtube je zadnjih godina postao smece, srecom postoje alternative kao Vimeo koji je daleko brzi i stabilniji od youtube-a...
Evo primjer.
magazin- još se nebi udala?? bwahahahahahhaha
Youtube je zadnjih godina postao smece, srecom postoje alternative kao Vimeo koji je daleko brzi i stabilniji od youtube-a...
lol, nije ti mozda palo na pamet da je YT sporiji jer je preopterecen? Dakako da je Vimeo brzi kad je manje korisnika na njemu u bilo kojem trenutku.
Pauziraj video...
to care. HVALA!
YouTube je dobio novi crni Player.
A da ti nemas neki add on, extension ili sto vec?
Pauziraj video...
to care. HVALA!
Skini najnoviji Flash Player, ako ga nemaš, pa pokušaj uključit ono što si isključio da vidiš da li će video i dalje biti zelen.
Evo primjer.
Dodao sam video koji je bio u najgledanijima!
Skini najnoviji Flash Player pa možeš ono uključit.
ma necu, hvala bog kaj s starim radi xD
Ima li tu kakvih promjena pod haubom, zar je bitno jel bijeli ili crni ili sarenopirgasti??
Evo primjer.
I jel sad dobro!!
sad je jos gore haha
lol, nije ti mozda palo na pamet da je YT sporiji jer je preopterecen? Dakako da je Vimeo brzi kad je manje korisnika na njemu u bilo kojem trenutku.
To je kao da kazes da je Tele2 stabilniji i brzi od VIPa jer ima manje korisnika...
Ako imas vise korisnika, onda trebas i vise uloziti u HW, a to ocito youtube ne radi...
O radi to youtube, ali jednostavno ne može, točnije google ne može toliko uložiti, koliko korisnika ima i koliko videa ytube ima.
Znaš da svake minute se na youtube uploadaju videi za 48 sati gledanja. (to je neki prosjek naravno)
I to svake minute!
meni još nema novog Playera,koristim Chrome.
mah, niko ga nema još, samo on ga ima, a daltonist je.
NHF
mah, niko ga nema još, samo on ga ima, a daltonist je.
NHF
Imam ga ja, al zanimljivo samo na laptopu i to samo na Ubuntu 11.04 (dual boot koristim na laptopu i stolnom racunalu).
Tamo sam imao zadnji update prije nekoliko dana, vjerujem cak nesto sa adobe flashem, pa moguce da je to. Probat cu reda radi updejtat sada na prozoru 7.
re:
i dalje je bijeli
Ja ga imam u Operi(sekundarni browser),a u Chromeu nemam...
još kad bi imali "dim lights" opciju..