- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.speedtest.net/result/2868018829.png
Kreteni iz lokalne građevinske firme su bagerom presjekli optiku.. Home TV ne radi, a internet ide preko neke rezerve... Užas..
Dosta dobar t-mobile.... :)
Edit: 8ax koji stick; gdje si?
Kako je netko ljubomoran na moje rezultate baš pratim na svaku moju objavu brzine stisne mi TD uvijek taj jedan; e jado jadni. :p
Dosta dobar t-mobile.... :)
Edit: 8ax koji stick; gdje si?
Neki Huawei bijeli, zelena i plava ledica.
Lokacija selo/gradic 10-15km od Sibenika.
Ovo mi je dosad najbrzi 3G rezultat ovdje, a i ikad.
Edit: Sad sam i 14800/3900@50ms dobio ali sam zaboravio ss-at...

Onda je na svačije brzine ljubomoran
http://www.speedtest.net/my-result/2869050010 Ovdje pokazuje 4mb/s,a ja ne mogu ni surfat normalno...i to plaćam 250kn....P.S. plaćam i maxtv koji ne radi...
VDSL2?
Evo i moje brzine na t-comu 10mbp/s flat.Samo mi se čini da mi je ping malo velik za tu brzinu,takav sam ping i na 4mbp/s imao.
Možda je do kabla ima preko 20m kabla od routera do mog PCa.
Koliko plaćate? @bego,@kruskar
Evo i moje brzine na t-comu 10mbp/s flat.Samo mi se čini da mi je ping malo velik za tu brzinu,takav sam ping i na 4mbp/s imao.
Brzina 80kn i flat normalna cijena,uglavnom max-tv,internet,kućni telefon sve zajedno oko 350kn max koliko se sječam.
Ja placam 350kn s tim da mi maxtv stoji pod krevetom,jer ne radi,a i da radi,ne bih ga stavljao xD
Ping ti je takav jer imas DSL koji generalno ima dosta veci ping od kabelske i pogotovo optike, a mozda i promet kod T-Coma prolazi kroz zajednicki NAT.
Uletio sam u akciju do 31.6.2013. za 199 kn.
Do kabla nije, samo WLAN može imat veći ping nego što ima cijeli ruter.
Evo kod mene na Amisu sa TV-om upaljenim, Wi-Fi na 3/5 signal (na LANu bi bio ispod 30 ping), a koristi se T-HT infrastruktura
Još nisu skužili
Nemoraš postat svoj speedtest svake 3 minute.