Upravljanje sadržaja na YT

poruka: 3
|
čitano: 1.992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Upravljanje sadržaja na YT
Odnedavno sam počeo koristiti YT za uploadat HD video jer mi Picasa nema dovoljno mjesta. Imam nekoliko pitanja:
1. čemu uopće služi Picasa? Zašto bi ljudi plaćali da mogu staviti tonu sadržaja na nju, kad to mogu besplatno na YT? Čudno mi jer je sve Googleovo
2. Kad uploadam više videa odjednom, mogu li svima na jednom mjestu zadati tagove i druge informacije koje želim da im budu zajedničke, ili moram svaki video ponaosob uređivati? Još kad bi YT bio dovoljno pametan da mogu sve videe koje uploadam imenovati isto, s tim da YT automatski asocira brojeve (1., 2., ...), gdje ja recimo označim prvi i posljednji zapis?
3. Par puta, kad bih uploado velike videe, >500MB, veza bi pukla, ali iako bih izabrao javu, svejedno ne mogu nastaviti upload trenutnog nego moram nastaviti ispočetka?
4. Može li se, kad se videi uploadaju odjednom, njih automatski smjestiti u playlistu?
5. U my account - my videos postoji popis videa, ali se na toj stranici ne može ništa uređivati, već se zvaki posebno mora kliknuti edit (čak se to ne može ni u new tab, već mora isti) pa ga onda uređivati, pa se vraćati natrag, suludo. Postoji li jednostavniji način?
6. Ima li načina da se UVIJEK prikaže puni naziv videa? Mrzim kad ne vidim puno naziv, ni u play ni u full viewu?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Upravljanje sadržaja na YT

1.Ne znam

2.Moras svakom videu koji uploadas posebno napisat tagove,naslov i ostale info

3.Veza ti pukne ili upload zapne zato jer otvaras druge stranice i surfas po netu dok se to uploada.To se i meni desi pa mi digne zivce.Moras ispocetka,ne mozes nastavit.

4.Pa jednostavno kad uploadas video ides na My Videos i tu su ti svi tvoji uploadani videi.Stavis strelicu na slicicu od videa nekog i pojavit ce ti se + i strelica prema dolje.Stisnes tu strelicu prema dolje i dodas na playlistu koju hoces.I onda tako i sa drugim videima koje hoces stavit na playlistu

5.Mislim da nema jednostavnijeg nacina.Svaki video koji hoces uredivat moras kliknit tu edit i uredi,pa onda opet tako....

6.Kako mislis?Pa uvijek pise puni naziv kad otvoris video.A u my videos nece bit puni naziv samo ako si nabacao slova u naziv videa do maximuma.

a sad da ne otvaram novu temu,postavit cu pitanje ovdje.

Neko mi je jamio video na yt.Ima li drugog nacina osim flagiranja da taj video bude blokiran jer je moj?

Sa ovim flagiranjem nista necu postic,jer su mi i prije krali i ja sam redovit flagirao ali nikad ni jedan nije bio blokiran.

15 godina
neaktivan
Re: Upravljanje sadržaja na YT

4. Malo je blesavo, jer YT dozvoljava da se video ubaci u playlistu u kojoj se već nalazi bez upozorenja. Ma sučelje mi je grozno.

5. Želim vidjeti puni naziv puni naziv ne kada otvorim video, nego kada pregledavam iste

Hvala ti u svakom slučaju. Još pomoći bilo bi dobrodošlo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice