Joomla ponovno napada...
Danas sam objavljivao članak (na Joomla siteu), i dobio sljedeće:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. (...) Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 (...)
Nakon par refreshanja, i uzastopnih dobivanja iste greške, Joomla se više uopće nije htjela učitati. U Firefoxu daje "The connection was reset" (i za admin stranice, i za običan site), u Operi se samo beskonačno učitava.
Ono što mi je posebno zanimljivo je da sad tu grešku dobivam za bilo koju stranicu na domeni gdje je taj joomla site. Čak i za forum koji nije povezan s Joomlom. Kako je to moguće? :S
Ponovio sam ovo danas 3 puta, i svaki put ista priča. Neznam je li to povezano, no prva 2 puta mi je puknula veza. Nisam mogao na net neko vrijeme (<1h), u jednom trenutku se uspijem povezati bez da sam nešto posebno napravio. Ne bih znao reći je li to povezano, no ovaj 3. put mi net još uvijek radi.
Hvala.