The connection was reset i drugi problemi

poruka: 1
|
čitano: 946
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The connection was reset i drugi problemi

Joomla ponovno napada...

Danas sam objavljivao članak (na Joomla siteu), i dobio sljedeće:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. (...) Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2.2.11 (Unix) mod_ssl/2.2.11 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 (...)

Nakon par refreshanja, i uzastopnih dobivanja iste greške, Joomla se više uopće nije htjela učitati. U Firefoxu daje "The connection was reset" (i za admin stranice, i za običan site), u Operi se samo beskonačno učitava.

Ono što mi je posebno zanimljivo je da sad tu grešku dobivam za bilo koju stranicu na domeni gdje je taj joomla site. Čak i za forum koji nije povezan s Joomlom. Kako je to moguće? :S

Ponovio sam ovo danas 3 puta, i svaki put ista priča. Neznam je li to povezano, no prva 2 puta mi je puknula veza. Nisam mogao na net neko vrijeme (<1h), u jednom trenutku se uspijem povezati bez da sam nešto posebno napravio. Ne bih znao reći je li to povezano, no ovaj 3. put mi net još uvijek radi.

Hvala.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice