Promjena ili skrivanje IP adrese u IRC-u proxyshel

poruka: 3
|
čitano: 3.331
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Promjena ili skrivanje(proxy,) IP adrese u IRC-u

evo ovako čest sam gost razlicitih irc chat kanala,no jedna stvar oko njih me muci, a to je vidljivost moje ip adrese.Mislim da je to jedna slabost i lako se moze iskoristiti protiv mene.Na koji nacin da se ja onda zastitim svoju ip adresu upotrebom nekog proxyia ili shella da nebude vidljiva ostalim sudionicima u chatu?Moze li netko staviti mali tutorial ako nije problem,ako netko vec ima iskustva u tome.
hvala lijep pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 21:28 (Nitro233).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Promjena ili skrivanje IP adrese u IRC-u proxyshel

Imaš za to mnogo rješenja ali evo jedno jednostavno rješenje.

Skini i pokreni ovaj program

automatski ćeš biti spojen na njihov proxy server i tvoja IP je nevidljiva... Program defaultno otvara IE ali ti ne moraš surfati preko njega.. možeš i preko FF ali u postavkama spajanja mora biti naštimano use system proxy settings

90% žena je nezadovoljno svojim seksualnim životom, što je i normalno jer ja ne mogu da stignem na sve strane.
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Re: Promjena ili skrivanje(proxy,) IP adrese u IRC

-nepotrebno skrivanje, jer sve što netko može vidjeti nije tvoj IP nego ISPov, bez podataka ISPa (koji korisnik) nema nikakve koristi.

Na bugu je tvoja predhodna adresa desno.. kod menija. Pogledaj.

Ako je potrebno, potraži neke proxyje, vidi temu internet TV... ima nekoliko proxyja.

- Skrivanje je nepotrebno, osim ako pokušavaš izvesti neku glupost... razmisli i odustani. Ima i drugih stvari u životu od fejkanja IPa i sve povezano...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice