Prije 2-3 dana mi se pojavio problem u Google Chrome-u, za većinu stranica mi pokazuje isto, "Potvrda poslužitelja nije valjana". Ne bi mi bilo čudno da to nisu stranice koje su dan prije radile normalno i nije bilo problema, npr. Facebook. Reinstalacijom Chrome-a je problem nestao, ali samo na 2 dana, sve dok se danas nije opet pojavio. Inače je taj problem izazivao krivi datum na računalu, ali ovaj put to nije problem. Da li itko zna kako ovo riješiti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se isto to pojavilo prije par dana, a nakon ponovne instalacije se vratilo na sve, osim na google, koji sad funkcionira.
Pa bih također bila zahvalna na nekom rješenju.
To se i meni dogodilo neki dan. Nažalost, nisam uspio naći rješenje za chrome pa sam instalirao firefox i importao sve sa chromea na njega, a chrome odinstalirao.
edit: izgleda da je izašao update koji to rješava http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!category-topic/chrome/report-a-problem-and-get-troubleshooting-help/1alZsHEeprc
kaže ovako: UPDATE: We just released an update to Chrome Stable, that includes the fix for this issue! If you are currently on 18.0.1025.151, please click on wrench > About Google Chrome > once the update ready, click the Relaunch button. The new version of Chrome Stable is 18.0.1025.152
To se i meni dogodilo neki dan. Nažalost, nisam uspio naći rješenje za chrome pa sam instalirao firefox i importao sve sa chromea na njega, a chrome odinstalirao.
edit: izgleda da je izašao update koji to rješava http://groups.google.com/a/googleproductforums.com/forum/#!category-topic/chrome/report-a-problem-and-get-troubleshooting-help/1alZsHEeprc
kaže ovako: UPDATE: We just released an update to Chrome Stable, that includes the fix for this issue! If you are currently on 18.0.1025.151, please click on wrench > About Google Chrome > once the update ready, click the Relaunch button. The new version of Chrome Stable is 18.0.1025.152
Hvala, ja sam isto prebacio sve na Mozillu trenutno, al eto sad je Chrome na novoj verziji i čini se da je sve ponovno normalno.