Piratska stranka ;) usla u Europski parlament

poruka: 11
|
čitano: 2.340
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Piratska stranka ;) usla u Europski parlament

-klasična reakcija ljudi na birokratski aparat. Jedino što će i oni sad postati dio tog... Sramim se

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

zivio piratluk !!!

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

4 1 hvala 0
17 godina

Ova vjest je bas osvjezavajuca nema kaj!Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Već vidim...

Kad mi uđemo u EU, prva slika koja će odjeknuti svjetom bit će zajednička fotografija Piratske stranke i mladeži HSUa...

Every hole is a goal!
17 godina

Ja sam odusevljen ovom vijesti, ipak ima nade za nas seedere i leechere!!!

Ko zna mozda za koju godinu budete tu po forumu pricali ajme imam ove glupe original windowse i jako lose mi rade, di da nadem piratsku verziju?

Mozda se sad i pravila na forumu promijene u vezi razgovora o piratstvu, ocito je da je sada i piratstvo europski nacin zivota, a valjda nam je uzor ta Europa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Ja sam odusevljen ovom vijesti, ipak ima nade za nas seedere i leechere!!!

Ko zna mozda za koju godinu budete tu po forumu pricali ajme imam ove glupe original windowse i jako lose mi rade, di da nadem piratsku verziju?

Mozda se sad i pravila na forumu promijene u vezi razgovora o piratstvu, ocito je da je sada i piratstvo europski nacin zivota, a valjda nam je uzor ta Europa.

Mislim da si nešto krivo shvatio, ako se zove piratska stranka to ne znači da opravdava krađu.
17 godina
protjeran

"The monopoly for the copyright holder to exploit an aesthetic work commercially should be limited to five years after publication. Today's copyright terms are simply absurd. Nobody needs to make money seventy years after he is dead. No film studio or record company bases its investment decisions on the off-chance that the product would be of interest to anyone a hundred years in the future. The commercial life of cultural works is staggeringly short in today's world. If you haven't made your money back in the first one or two years, you never will. A five years copyright term for commercial use is more than enough. Non-commercial use should be free from day one."

Mislim da je sasvim dobro shvatio. Windowsi Xp mozda ne spadaju u tu kategoriju, ali stariji albumi Metallice (tuzibabe) i ostalih bendova spadaju, filmovi, knjige, igre..... naravno za osobu uporabu a ne stvaranje profita.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sint1 kaže...
...

...

Jetrica kaže...
...

Mislim da je sasvim dobro shvatio. Windowsi Xp mozda ne spadaju u tu kategoriju, ali stariji albumi Metallice (tuzibabe) i ostalih bendova spadaju, filmovi, knjige, igre..... naravno za osobu uporabu a ne stvaranje profita.

Piratska verzija sada i ako uspiju promijeniti Copyright, uvijek će biti piratska verzija.
17 godina
neaktivan

Ma da je barem tako kod nas! Smijeh

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Perica kaže...
Sint1 kaže...
...

...

Jetrica kaže...
...

Piratska verzija sada i ako uspiju promijeniti Copyright, uvijek će biti piratska verzija.
 OK gospon MUPovac..... ali koga briga ako uspiju progurat tih pet godina. Nakon pet godina po njihovom bi bilo besplatno za non-commercial use.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice