Nakon gašenja, browseri se zaglave u RAMu i CPUu

poruka: 7
|
čitano: 1.553
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Problem je sljedeći. Koristim gotovo sve moderne browsere. No kad, bilo koji od njih zatvorim, on ostane u RAMu, i skoči mu potrošnja preko 100MB. No ono što me zbilja smeta je što iskoristi 50% CPUa, tako da je nemogu išta raditi bez da ga ne ubijem u Task Manageru, pa onda nastavim standarno. Konfa u Moj PC, ono što sam radio već je čišćenje registry-a CCleanerom.

Nemoguće je čovjeka naučiti onome što misli da već zna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pokušaj na ovoj stranici nešto doznati. nisam previše čitao, ali izgleda da taj čovjek ima isti problem kao ti samo što njemu je zauzeće 99% CPU

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nakon gašenja, browseri se zaglave u RAMu i CP
Smooth Operator kaže...

Problem je sljedeći. Koristim gotovo sve moderne browsere. No kad, bilo koji od njih zatvorim, on ostane u RAMu, i skoči mu potrošnja preko 100MB. No ono što me zbilja smeta je što iskoristi 50% CPUa, tako da je nemogu išta raditi bez da ga ne ubijem u Task Manageru, pa onda nastavim standarno. Konfa u Moj PC, ono što sam radio već je čišćenje registry-a CCleanerom.

da mozda nemas neku betu ili nest?

jer tako problemi objasnjavaju, pa je zamijeni, ako ne, probaj reinstall firefox, ako ni to ne pomogne, skini REVO Uninstaller , te instaliraj, otvori, i pronadji Firefox, kada pronadjes, klikni na uninstall ili stagod vec (zaboravio, jer mi vise ne treba), i pocet ce uninstalacija, pazi da izaberes complete uninstallation, a zatim ce ti se otvoriti i prozor obicnog firefoxa i trazitice uninstall, i tu idi na uninstall, pa kad se zavrsdi, zavbrsit ce se brzo i onaj u revo uninstalleru, zatim ce ti se otvoriti prozorcic u kojem mozes checkirat stvari, checkiraj sve, nemas brige, pocistit ce registyje itd..., tj. taj program sluzi za potpuno uklanjanje svakog traga bilo koje aplikacije

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
17 godina
protjeran

Probaj podesiti neke opcije u browserima, ili napravi reinstall. Stavi da ti je deafultni browser FF.

A čuj možda je problem upravo do toga što imaš puno browsera, ostavi 1-2 koji ti najbolje odgovaraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nažalost, ništa ne pomaže. Uninstall i install novog FF 3.5. nije pomogao. Mogu ja njih izbrisati, ali mi trebaju, radi pregleda web-stranica, kako izgledaju stranice u raznim browserima. Evo, neznam s čime bi više probao. Registry cleaner, uninstaller i anti-spyware dosad. Ni expertsi ne pomažu previše...

0 0 hvala 0
17 godina

Ak nisi imao nikad na kompu Malwarebytes onda ga skini i napravi s njim Full Scan ali ga prvo Updejtaj.Tak uvijek moras radit prije skeniranja s njim to je samo skener i nema stalne zastite ali je odlican skini Free verziju, kaj jos imas od zastite na kompu mozda te zastita zeza to se itekak moze dogodit imao sam ja takav slucaj prije tri godine kod sebe za kompu.Cool

http://www.malwarebytes.org/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve sam živo probao. Nakon što sam restorao računalo prije 15 dana, nijedan browser se nije htio upaliti!! Isfrustriran time, format c: i novi windowsi. Nema pomoći.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice