Nek je.
Hehe. Kako prazno izgleda. Uskoro ce prijeci i u 'likvidaciju' :).
Neka je napokon XP
nakon mininove,koj je sad najbolj stranica ta torrent download ?
Šteta, bila mi je veoma draga.... RIP
OMG neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Sad cu morat kupovat filmove i igre!!!
Mos si mislit. xD
Moving on, nothing to see here....
a jedan bookmark manje!
nakon mininove,koj je sad najbolj stranica ta torrent download ?
piratebay i privatni torrenti
ili najbolje od svega torrentz
a jedan bookmark manje!
lol i meni isto!
ah šteta, prije sam uvjek od tamo skidao, a sad sam na private prešo.
to mi je bila najljepša public torrent strana, uvjek je bilo svih igara koje sam htio, lagano snalaženje, itd...
a ništa od public trackera ostaje isohun
Šteta.
Hmm... Još se ja čudim kako nema filma koji tražim, a poznat je (The Usual Suspects).
Nikad mi se Mininova nije sviđala, ali sam ju u zadnje vrijeme bio primoran koristiti pošto je TPB već dulje vremena u qrcu što se tiče brzine, a i često imaju preopterećen server. Demonoid je down, a druge torrent tražilice nikad nisam koristio.
Ništa sad, ako će TPB i dalje zagrebavati, selim se na isohunt. Čuo sam da je i on dobar...
heh...velis bookmark manje...meni isto...
fenop* je ok...
Nisam nimalo oduševljen tim potezom Mininove. Šteta! Kao što netko već reče, jedan bookmark manje!
da, fenopy jer dobra stranica :)
Šteta za ljude koje koriste javne torrente, meni je svejedno...
@Parizer, bez linkova
Nisam nimalo oduševljen tim potezom Mininove. Šteta! Kao što netko već reče, jedan bookmark manje!
Mislim da ni tvorci Mininove nisu također oduševljeni ovim potezim, ali bi bili još manje oduševljeni kaznom do čak 5 mil. eura da nisu ovo napravili.
Niti oni nisu oduševljeni kaznom od 5 milijuna eura ako ne maknu ilegalni sadržaj
A ništa - čak sam pričao kako imam previše accounta na privatnim trackerima. Kako je ovo krenulo još ću biti sretan ako neki od njih i preživi.
Ne kuzim brigu... To je sve u smislu 'show must go on'...
Jedni se bore za nesto, a drugi ce i ovako i onako pronalaziti nacine da pruze ilegalu.
Mozemo se mi praviti fini i glumiti da ne kazem sto, ali je cinjenica da nije bilo piraterije, da bi bili tamo na win 3.11 ili kako vec...
steta... steta... a tolike smo mjesece proveli skupa... dan za danom... :(
sve je dobro dok je TPB u pogonu :)
kud taj svijet ide...
kud taj svijet ide...
U legalu...
TPB nije vise ono što je nekad bio spor je jako i preopterećen. Kao da su pogasili više od pola servera.
Ako još i njega ukinu odakle da skidam, zašto se to događa baš kada sam uzeo flat?
Počet ću ja skidat lijepo TNG, DS9 i još koju seriju prije nego bude kasno. Partis je dobar no nema baš puno sadržaja.
Ništa, opet će zaživjeti stari sistem - na internetu neceš moći naći ništa, nego takve stvari će se nabavljati od lokalnog pirata, koji je "dio scene".
kud taj svijet ide...
U legalu...
TPB nije vise ono što je nekad bio spor je jako i preopterećen. Kao da su pogasili više od pola servera.
Ako još i njega ukinu odakle da skidam, zašto se to događa baš kada sam uzeo flat?
Počet ću ja skidat lijepo TNG, DS9 i još koju seriju prije nego bude kasno. Partis je dobar no nema baš puno sadržaja.
TPB je ugasio trackere još prije 10 dana
Ništa, opet će zaživjeti stari sistem - na internetu neceš moći naći ništa, nego takve stvari će se nabavljati od lokalnog pirata, koji je "dio scene".
Čekaj, a otkuda kako i prek koga je dio "scene", ak nema otkud skinuti, a lokalan je?
Kad se sjetim tih "lokalaca" kako su prali lovu prije nekoliko godina.
Roditelji svi redom bili uvjereni u ispravnost kupnje (nisu ni sumnjali niti imali uvid u blamažu), čak se o tome i raspravljalo, koja više košta, gdje jeftinije kupiti i kako su igre skupe itd...
Da, te "verzije" bile su opet svedene na luksuz i tako se prema njima odnašalo, a znamo koliko puta su bile jeftnije od pravih orginala.
Još uvjek je nezamislivo da neko igra "igrice", a ima recimo 23 god ko ja (recimo da je limit tolerancije osnovna škola, pa ni ona do kraja), većina te mještana gleda popreko i podcjenjuje.
Igre su još uvjek neshvaćene kod nas, a oni koji ih igraju "čudni".
Da ne velim kolka je razlika ak te neko nađe gledati film ili igrati igru - bez obzira kaj ni jedno nije korisno i gubitak je vremena, puno bolji ćeš ispasti ak gledaš film.
Kao i kod neke vrste pomoći, popraviš nekome komp i nekaj mu staviš na njega, to je onak, hvala tek iz pristojnosti, ne zbog neke usluge jer to se ne smatra korisnim poslom.
Dok npr. neko ti prefarba neki zidić i to je 300kn, uz čašćenja i zahavlnosti, kao i opravdanoj nagradi korisnog posla.
Sad svi imaju toga za 2 života, da svi internetovi stanu, imaju kaj godinama igrati i slušati.
Malo sam možda skrenul s teme ali me nekaj potaknulo na to, neki usađeni osjećaji nečeg kaj govori da smo miljama daleko od civiliziranog (upućenog), kulturnog i razvijenog društva.
TPB je ugasio trackere još prije 10 dana
misliš the pirate bay?
meni i dalje radi
steta, kao sto je borg rekao, za ljude koji jos koriste pub trackere...
šteta...odakle cu sad skidat filmove i muziku...