Kako npr skinuti fudbalski meč sa koji se prenosi uživo, pokušavo sam sa Internet download menagreom, on može da skida ali nema opcije da spremi pošto video nema utvrđenu veličinu, znali neko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi o protokolu RTMP, HTTP, nešto treće...
Odakle bi ti to skidao? Da pogledam malo.
Molim znalce za pomoć budući da sam ja neznalica iz nekog drugog vremena.
Dakle, sve do nedavno kada sam želio s youtube skinuti neku pjesmu, onda sam kliknuo na taj sadržaj i slušao i gledao izvedbu. U isto vrijeme na gornjem desnom uglu tog videa nudila se mogućnost downloadanja (skidanja). Sada takve mogućnosti više nema a ja ne znam kako spremiti dotični video onako kako ga vidim a ne samo njegov link.
Znam da je za mnoge ovo pitanje previše prizemno ali za mene je to mistika.
Molim detaljnju uputu na čemu se unaprijed zahvaljujem.
U znak zahvalnosti nudim:
Instaliraj Firefox
Idi na ovu stranicu i instaliraj https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/video-downloadhelper/
otvori firefox i youtube i pokreni video.U gornjem lijevom kutu ćeš vidjeti malu šarenu ikonicu kako se okreće, klikni na malu strelicu koja pokazujuje prema dolje (sa desne strane ikonice koji se okreće), na što će ti se otvoriti padajući izbornik, klikni na video kvalitete koji želiš i odaberi lokaciju za spremanje, i to je to.
Ako je u pitanju livestream, ja sam emisije Na rubu znanosti snimao sa Real playerom.
Puno, puno hvala. Sve je to bilo jednostavnije nego što sam mislio.
Pozdrav,
Hvala na trudu. Dobro je znati i tu varijantu.
Sad ću ja moći mojoj škvadri 'soliti pamet'.
Opet ja. Pitam vas jer ste pristojni ljudi a ne ovi oko mene koji svako malo mi dobace: pa kako to neznaš, pa već smo ti rekli, idi na... pa otvori... pa klikni (dok ne klikenem nekoga po tintari) ... i ja se potpuno izgubim. Više ne ću imati s njima posla.
Dakle moje pitanje (molba) glasi:
Kada preko Outlook Expressa dobijem e-mail, kliknem na attachment otvori mi se pošta i do tu je sve ok.
Problem je u tome što mi se istovremeno na zaslonu " Windows Picture and Fax viewer" na kojem vidim dobivenu sliku, u donjem dijelu zaslona nude se razne mogućnosti smanjenja i povećanja slike i dvije ikonice za pregled naprijed - natrag. Iza tog naprijed-natrag krije se mnoštvo raznih slika za koje ne znam kako su se tamo našle! Te "najčešće neželjene" slike mogu brisati ali samo pojedinačno jer postoji ikonica X za onu koju taj ćas vidim. Ali kako izbrisati sve (osim one koja mi je na zaslonu, zadnja poslana)? Ima ih strašno puno!
Unaprijed se zahvaljujem.
P.S. Mudri su reki da pitanje može biti bedasto, ali odgovor ne.