Dali imate i vi takvih problema, ali ja ne mogu otvoriti stranicu vec 2 dana (26.02, 27.02)?
10 | Otvaram stranicu bez problema |
---|---|
2 | Stranica ne radi |
Dali imate i vi takvih problema, ali ja ne mogu otvoriti stranicu vec 2 dana (26.02, 27.02)?
10 | Otvaram stranicu bez problema |
---|---|
2 | Stranica ne radi |
Stranica radi, ali koliko vidim ne radi kada se posjećuje izvan RH. Ukoliko koristiš proxy ili VPN, ugasi ga.
Stranica radi, ali koliko vidim ne radi kada se posjećuje izvan RH. Ukoliko koristiš proxy ili VPN, ugasi ga.
Zaista? Koji je tome razlog?
Da, isup.me govori da je stranica down (a radi) i ne radi preko proxyja/VPN-a (bar meni). Vjerojatno su blokirali posjetitelje koji dolaze iz inozemstva.
Na HCL forumu kažu da su svjesni problema i da nije problem samo sa posjetiteljima izvana, već da je random. Radi se na otklanjanju problema i trebalo bi se uskoro riješiti.
Ne koristim proxy ali sam u Kanadi pa je to mozda razlog.
Onda je to razlog.
Onda je to razlog.
Evo radi mi stranica.