HCL.hr offline?

poruka: 8
|
čitano: 1.222
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HCL.hr offline?

Dali imate i vi takvih problema, ali ja ne mogu otvoriti stranicu vec 2 dana (26.02, 27.02)?

10 Otvaram stranicu bez problema
2 Stranica ne radi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HCL.hr offline?

Stranica radi, ali koliko vidim ne radi kada se posjećuje izvan RH. Ukoliko koristiš proxy ili VPN, ugasi ga.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: HCL.hr offline?
Marko :D kaže...

Stranica radi, ali koliko vidim ne radi kada se posjećuje izvan RH. Ukoliko koristiš proxy ili VPN, ugasi ga.

Zaista? Koji je tome razlog?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
15 godina
neaktivan

Da, isup.me govori da je stranica down (a radi) i ne radi preko proxyja/VPN-a (bar meni). Vjerojatno su blokirali posjetitelje koji dolaze iz inozemstva.

11 godina
HCL.hr offline?

Na HCL forumu kažu da su svjesni problema i da nije problem samo sa posjetiteljima izvana, već da je random. Radi se na otklanjanju problema i trebalo bi se uskoro riješiti.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Ne koristim proxy ali sam u Kanadi pa je to mozda razlog.

15 godina
neaktivan
headshot kaže...

Onda je to razlog.

17 godina
neaktivan
headshot kaže...

Onda je to razlog.

Evo radi mi stranica.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice