Naslov sve govori.
Koji preglednik koristite i zašto?
Koje mogučnosti i opcije su vas privukle?
Osobno koristim FireFox 2.0.0.11 i FireFox3 Beta 2.
Iako je u beti, FireFox 3 mi djeluje skroz upotrebljivo, dosta je brži i ima par simpatičnih novosti.
Naslov sve govori.
Koji preglednik koristite i zašto?
Koje mogučnosti i opcije su vas privukle?
Osobno koristim FireFox 2.0.0.11 i FireFox3 Beta 2.
Iako je u beti, FireFox 3 mi djeluje skroz upotrebljivo, dosta je brži i ima par simpatičnih novosti.
I ja koristim Firefox 3. Ne znam za Operu ali u odnosu na IE je puno bolji i sigurniji. Dok sam imao IE svaki tjedan sam pokupio neki virus.
Opera. Uvijek najnovija verzija. Jednostavna, brza, efikasna...
Uz to imam IE7, kojeg rijetko kad koristim
Firefox već nekoliko godina. Jednostavno se navikao, pregledan je, nikad nikakvih problema.
Pa zapravo koristimFF i IE, i to IE samo zato jer neke bankarske usluge nisu prilagođene standardima, nego trebaju IE
FireFox koristim
Brz, jednostavan, itd
Firefox već par godina, ali i operu tu i tamo pošto mi neke stranice ponekad odbijau poslušnost u firefoxu.
firefox dere u svemu, no appleov safari for windows me iznenadio brzinom ucitavanja grafickih elemenata
Firefox 2.0.1.
Koristim Firefox, no Opera mi je u hrpu stvari mnogo bolja od konkurencije (IE i FF), no neke stvari me živciraju u Operi kao npr. auto-complete opcija (znaci da browser pamti sto si upisivao u forme na webu), isto tako s Operom sam više puta iskusio problem s cachiranjem i tak. Da srede te sitnice ja odmah prelazim na Operu, a do tada tu je FF.
IE 7 mi se toliko gadi jer nema dobru podršku za tabove, a to je po meni funkcionalnost browsera koja mora biti usavršena do kraja, pa me tako živcira što kad kliknes u IE na link koji ima target="_blank" IE nece otvoriti novi tab vec novi prozor i sto je najgore to se ne da izmjeniti. Barem ja nisam nasao tu opciju.
Firefox 2, probao sam i FF3 betu 2 i odlicna je.
Ovih dana je izasla i FF 3 beta 3.
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html
oduvjek preferiram firefox ali ovaj novi IE 7 je isto prilicno dobar,a opera nikad nisan ni koristio
Koristim Firefox i po potrebi IE za određene stranice koje rade probleme s FF-om. Opera je zgodna, ali je previše nekompatibilna s mnogim stranicama. Uz to, premda ima mnogo korisnih dodataka, nema podršku za modificiranje putem pluginova što je za mene veliki minus (plugin nije isto što i widget).
ono što se dogodilo IE-u je to da su implementirani tabovi tek kad smo se mi navikli na tabove u FF i sad IE ima pušing... no imati 8 godina neizmjenjeni program na tržištu je produciralo da smo i prešli na alternativu... sad je samo pitanje dal će i kako izgledati verzija IE8 jer IE7 je izgubljena u panici gubitka tržišnog udjela. a ako se ekipa oko FF ne zezne generalno, FF će biti izbor i slijedeći period do pojave IE8
Firefox. Operu nevolim uglavnom zbog nedostataka ekstenzija i općenito sučelja, iako sam je probavao više puta...
Koristim Firefox, a IE7 samo za pojedine stranice koje ne rade dobro.
samo samo samo firefox...
Opera i Firefox. IE (nužno zlo).
firefox 2.0.0.11 + chipmark
U par navrata san pokušava sa operon, jednostavno me privlači, najlipši je preglednik, ... ali nikako mi nije sila, zato koristin firefox
Od kad se pojavio firefox je na mom kompu, odličan je, još kad se doda par plug-inova, milina.
FF primarno, IE7 u onim rijetkim slučajevima kad FF nije podržan od strane sajta
dosta dugo sam koristio Avant Browser (izvrsna školjka za IE), ali je u zadnjim verzijam trošio previše resursa pa sam sad na FF-u i mogu reć da sam jako zadovoljan !
Izašla je Beta 3 za Firefox 3.
a tko ne moze bez IE nek instalira IEpro. ima ga na zadnjem BUGovom DVDu, dodaje mu hrpu korisnih stvari
Nije najbogatiji opcijama, ali probajte Safari. Brži je od ostale trojice.
JA koristim FIREFOX vec duze vrijeme i mogu rec da je jako dobar , jedino sto mu mogu zamjerit je to sto samo podizanje traje neko dulje vrijeme.
Probao sam i OPERu i mogu rec da je isto jako zanimljiva i brza isto ali ima jednu prednost na FIREFOXOM a to je da se brze dize tj.pokrece.
A sto se tice IE-a mogu ga opisat jednom rijeci LOL:::)))!! tolko ima propusta u njemu , vjednostavno gubi bitku sa OPEROM I FIREFOXOM.
FIREFOX je prema mom iskustvu puno sigurnije od IE-a ,ali i od OPERE.
Ali normalno je da svatko ima miljenika.
opera vec nekoliko godina. ne pada mi napamet mjenjat web preglednik, pa makar bio i 10 puta bolji od opere. //iako cisto sumnjam da ce se to ikad desit :-) //
debelo mi se podvukla pod kozu. navika kojoj nema kraja.
opera je opera. sve ostalo su.. web preglednici.. hehehe