Chrome 10.0.612.3 i Silverlight problem na BUG-u

poruka: 34
|
čitano: 5.327
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Chrome 10.0.612.3 i Silverlight problem na BUG
win32 kaže...
BlackMoon kaže...

64 bitni Firefox tj Minefield. Na njega se ne može ni instalirati silverlight.

Mozda i bolje da ne moze! Vidis da i npr. Opera ima problema sa uploadom slika na forum....dode do cca 25% i stane,   a Chrome se rusi radi navedenoga Silverlighta.

Danas ga micem pa cu vidjeti hoce se stvar popraviti.....

Kakav ti se pokazao Minefield? Jesi rijesili bug vezan uz potrosnju memorije?

kolega jesi ti probao instalirat onaj dodatak koji sam preporučio?

meni radi upload nakon instalacije njega, jer on automatski maskira Operu u firefox, dakle nemoraš ono desni klik pa opcije...

i time što upload radi nakon maskiranja Opere u firefox, zaključio sam da Bug forum iz nekog razloga ne voli Operu

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
mind_challenge kaže...

kolega jesi ti probao instalirat onaj dodatak koji sam preporučio?

meni radi upload nakon instalacije njega, jer on automatski maskira Operu u firefox, dakle nemoraš ono desni klik pa opcije...

i time što upload radi nakon maskiranja Opere u firefox, zaključio sam da Bug forum iz nekog razloga ne voli Operu

Nakon dva dana zezanja sa Operom i svime, skuzim da mi Opera ne pokazuje kako treba WebUI od uTorrenta!

Mozda bi ovo sto si naveo rijesilo stvar, a bogme sam se izgnjavio sa Operom da je slozim kako mi odgovara da bih sada maknio Silverlight i evo Chrome je proradio!

Za sada radi sve kako treba bez Silverlighta tako da odustajem od Opere...eventualno cu se jos malo poigrati sa njom kada budem imao volje.

Najvaznije je ovo.....svi koji imaju problema sa Chrome-om i BUG forumom, maknite Silverlight i to je to.....evo sve sljaka kako treba. Da ne radi, ne bih ovo sada pisao iz Chromea posto bi se sve vec 15 puta zblokiralo.

Kasnije jos probam skinuti najnoviju verziju Silverlighta i instalirati je pa mozda i to prosljaka....javim rezultate.

BUG i Silverlight se bas i ne vole.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran

Koristim 9.0.597.19 beta, nikakvih problema za sada..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Don Kihoty kaže...

Koristim  9.0.597.19 beta, nikakvih problema za sada..

Da, ni ja nisam imao problema sa "devetkom" no evo izgleda da "desetka" pati od nekih boljki.

Chrome mi je i dalje daleko najbolji browser, ali cekam neki noviji bulid ili da bar nesto isprave jer se Silverlight i Chrome ne vole sto sam i sam procitao i na Microsoft forumu, a i na forumu od Googlea.

E sada....dali se vracati na neki stariji build ili cekati da isprave ovo sada sa desetkom....

Koristim malo Operu sada i ne mogu se bas nesto naviknuti na nju posto sam se navikao na Chrome.

Edit:

Danas sam stavio novu verziju Chromea tj. 10.0.628.0 i za sada sve radi kako trepa pa i onaj zloglasni Silverlight. 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.1.2011 21:26 (win32).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice