Chrome 10.0.612.3 i Silverlight problem na BUG-u

poruka: 34
|
čitano: 5.326
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Chrome 10.0.612.3 i prosla verzija imaju ocito neki problem sa Silverlightom koji dolazi do izrazaja na BUG forumu.

Naime, nakon sto pocnem pisati bilo sta na forumu Silverlight   prestane raditi i sve se smrzne te moram restartat browser.

Ovo pisem sada sa Opere i sve radi bez greske (bar za sada), ali me zanima dali jos netko mozda ima isti ili slican problem sa Chromeom tu na forumu?

Navikao sam na Chrome i nadam se da je samo neka glupost u pitanju te da ce problem biti ispravljen.....no mozda je i nesto do samoga foruma (ne vjerujem bas u to posto evo Opera radi, a i Lisica takoder radi bez greske).

Evo i screenshot.....

http://img510.imageshack.us/img510/7397/93624642.jpg

P.S.

Sta na Operi ne mogu samo "dovuci" slike preko ovoga c. panela od foruma!?

P.P.S.

Na svim ostalim forumima navedeni Chrome radi bez greske te sve stranice pokazuje kako treba.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 11:56 (win32).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina

ja imam chrome 8 nešto, i nisam nikad imo tak problema, ne samo sa tom verzijom nego sa svima..

nikad nikakvih problema u tom smisli...

sad koji je problem kod tebe nebi znao...

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu, ostani tu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Cim izade novi build odmah ga stavim no ovo je sada vec iritantno.

Sa Chromeom uopce nemogu vise pisati na forumu pa koristim Operu na kojoj cu i ostati sve dok ne isprave taj problem koji ocito postoji jer svaki drugi browser radi kako treba.

Samo se nadam da ce to ispraviti sto prije jer sam navikao na Chrome pa bih volio neki detaljan odgovor ako ga itko zna.

Toliko IT "strucnjaka", a nitko ne zna o cemu se radi...ncncnc.... {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
RE: Chrome 10.0.612.3 i Silverlight problem na BUG

Probaj staviti browser pod imenom SRWare Iron koji je isti Chrome, samo ne šalje nikakve podatke Googleu.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina

Imam 2 problema sa operom:

1. neće slike uploadat sa compa, onako loada loada dođe do cca. 25% i stane i tako stoji dok kod firefoxa radi bez problema

2. Kada napišem post i vidim da nisam citirao nekog lika, izađem iz posta odem na citiraj i otvori se nova poruka sa citatom, ja taj citat kopiram i vratim se u onaj stari post i samo trebam kopirat citat. Međitim kada kopiram citat nema sive ispune i onih žutih navodnika za početak citata.

3. manipulacija citatotom u novom postu, mislim da opera ne barata s tim kak treba još. Tako se dođe do zaključka je Firefox FTW

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 13:19 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Chrome nešalje podatke Googleu odavno koliko ja znam, a i taj browser je baziran na Chromeu 1 ili 2.

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da i meni radi sve normalno...

0 0 hvala 0
15 godina
deadman kaže...

Probaj staviti browser pod imenom SRWare Iron koji je isti Chrome, samo ne šalje nikakve podatke Googleu.

Vec sam koristio navedeni browser no odustao sam od njega.....vjerojatno nije bilo bezveze posto sam ga maknio i opet se vratio na Chrome, ali ipak hvala na prijedlogu.

Hyperion kaže...

1. neće slike uploadat sa compa, onako loada loada dođe do cca. 25% i stane i tako stoji dok kod firefoxa radi bez problema

2. Kada napišem post i vidim da nisam citirao nekog lika, izađem iz posta odem na citiraj i otvori se nova poruka sa citatom, ja taj citat kopiram i vratim se u onaj stari post i samo trebam kopirat citat. Međitim kada kopiram citat nema sive ispune i onih žutih navodnika za početak citata.

3. manipulacija citatotom u novom postu, mislim da opera ne barata s tim kak treba još. Tako se dođe do zaključka je Firefox FTW

Isti problem sa Operom te slikama imam i ja, dode do cca 25% i jednostavno stane. Sa "kvotanjem" i editiranjem nemam problema tj. jos se bar nisam susreo sa njima.

Ono sto me zivcira kod Opere je to sto mi ne otvara novi tab sa srednjim klikom na misu sto mi nema smisla. Dali se to moze nekako namjestit?

Jos jedna stvar....treba mi import passworda u Operu iz Chromea. Dali je to moguce nekako izvesti jer Chrome to ima odlicno i jednostavno izvedeno.

Da mi Silverlight ne radi probleme, o   drugome browseru ne bih ni razmisljao te se vracam na Chrome cim to isprave. Firefox ne koristim jer sam na njemu bio jos od prve verzije pa koristim Operu malo za promjenu (posto je nisam koristio jos od kako je bila komercijalna tj. paid).

Gdje mogu prijaviti Google-u taj problem sa Chromeom jer se uistinu radi o iritantnom problemu. Moguce i da je do samoga foruma, ali eto danas npr. cijeli dan koristim Operu i radi mi bez greske dok mi Chrome radi sasvim normalno na svim ostalim stranicama. Da BUG-ovci nisu nesto zeznili sa samim forumom i kompatibilnosti?

8ax kaže...

Chrome nešalje podatke Googleu odavno koliko ja znam, a i taj browser je baziran na Chromeu 1 ili 2.

Upravo tako, odavno je to rijesena stvar te je stavljena nova EULA.

15 godina

Meni tamo u about google chrome pise da imam verziju 8... i da je to najnovija, a sto se tice silverlighta, sve radi kako treba, probaj downgrade na tu verziju 8

http://vukajlija.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Najnovija beta je ova koju ja sada koristim i svagdje radi ok, osim na BUG forumu sto je pomalo iritantno. Nekako mi se ne vraca na neki stariji build kada gledam da uvijek imam najnoviji koji uvijek donese nesto novo.

Tako da cu radije sacekati da isprave taj bug...a do onda cu koristiti drugi browser.

Inace ovdje mozes uvijek naci najnoviju betu posto je tu odmah dostupna:

filehippo.com/download_google_chrome/

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 15:41 (win32).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Najnovija beta je ova koju ja sada koristim i svagdje radi ok, osim na BUG forumu sto je pomalo iritantno. Nekako mi se ne vraca na neki stariji build kada gledam da uvijek imam najnoviji koji uvijek donese nesto novo.

Tako da cu radije sacekati da isprave taj bug...a do onda cu koristiti drugi browser.

ja sam imao problema sa uploadom slika na forum, nakon instalacije ekstenzije AntiBrowsniffer sve radi kako treba. Probaj ju instalirati na Operu pa vidjeti

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina

Ma cak me ni taj upload toliko ne brine jer mi iskreno ni ne treba bas toliko, ali ono sto zivcira je to da ne radi srednji, a ni desni klik kada hocu nesto otvoriti iz Bookmarksa.....to je vec po meni ozbiljan problem i veliki nedostatak.

Radi takvih stvari mi je Chrome bio zakon....nemam uopce feeling da koristim browser i sve radi kako treba....sve do sada kada je poceo nesto zezat Silverlight.

No volio bih da se javi jos netko sa najnovijim buildom tj. ovim kojega i sam koristim pa da mi kaze dali ima problema dok pise na BUG forumu. Ako je stvar do foruma tj. njegovoga koda, onda mi sami BUG-ovci trebali poraditi na tome.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Ma cak me ni taj upload toliko ne brine jer mi iskreno ni ne treba bas toliko, ali ono sto zivcira je to da ne radi srednji, a ni desni klik kada hocu nesto otvoriti iz Bookmarksa.....to je vec po meni ozbiljan problem i veliki nedostatak.

Radi takvih stvari mi je Chrome bio zakon....nemam uopce feeling da koristim browser i sve radi kako treba....sve do sada kada je poceo nesto zezat Silverlight.

No volio bih da se javi jos netko sa najnovijim buildom tj. ovim kojega i sam koristim pa da mi kaze dali ima problema dok pise na BUG forumu. Ako je stvar do foruma tj. njegovoga koda, onda mi sami BUG-ovci trebali poraditi na tome.

eto ja nakon instalacije tog dodatka nemam problema sa kompatibilnosti Opere i stranica, svuda radi kako treba. A ovo za bookmarke je tako kako je, ja se ne žalim, oni najvažniji su mi na speed dialu, a one koje rjeđe posjećujem odabirem ručno iz bookmarksa. To mi ne predstavlja neki problem, i unatoč tome nebih mjenjao Operu niti za jedan drugi browser (koristim ju još od plaćene verzije)

15 godina

Ma koristio sam je i ja dok je bila paid tj. dok se vrtila gore neka reklama koliko se sjecam, a nakon toga sam godinama koristio Lisicu dok mi nije dojadila. Sada koristim Chrome jer mi najbolje lezi....no rado bih presao na Operu posto mi izgleda uistinu ok no malo mi je to iritantno otvaranje stranica.

Cijelo vrijeme imam otvoreno cca 20-ak tabova pa ih ponekad hocu sve nabrzinu otvorit i onda je totalna muka to raditi ovako kako to Opera hoce tj. kako su to oni zamislili. Dali se moze taj Speed dial nekako prosiriti pa da stane vise stranica na njega? Bemu....toliko addonova, a ne naprave neki koji bi bio uistinu koristan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
win32 kaže...

Ma koristio sam je i ja dok je bila paid tj. dok se vrtila gore neka reklama koliko se sjecam, a nakon toga sam godinama koristio Lisicu dok mi nije dojadila. Sada koristim Chrome jer mi najbolje lezi....no rado bih presao na Operu posto mi izgleda uistinu ok no malo mi je to iritantno otvaranje stranica.

Cijelo vrijeme imam otvoreno cca 20-ak tabova pa ih ponekad hocu sve nabrzinu otvorit i onda je totalna muka to raditi ovako kako to Opera hoce tj. kako su to oni zamislili. Dali se moze taj Speed dial nekako prosiriti pa da stane vise stranica na njega? Bemu....toliko addonova, a ne naprave neki koji bi bio uistinu koristan.

možeš ga proširiti, do 25 komada iz Operinih opcija, a više od 25 čačkanjem po configu, naći ću ti točno kako za ovo drugo, imam negdje pribilježeno

17 godina
moderator
win32 kaže...

{#}

I što kažeš, beta, a ne radi dobro?!? Pa to je doista strašno...

Stavio sam ja neki dan isto atijeve beta drivere i zamisli - zrokala mi se moja omiljena igra (BF BC2), baš me razočarao EA kako loše radi te igre... {#}

...
14 godina
protjeran
Miro kaže...
win32 kaže...

{#}

Stavio sam ja neki dan isto atijeve beta drivere i zamisli - zrokala mi se moja omiljena igra (BF BC2), baš me razočarao EA kako loše radi te igre... {#}

ma sad ce on rec kak mu drugdje radi ok, samo tu ne..{#}

moj chrome radi savrseno

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 19:22 (jazika).
15 godina
Miro kaže...

Miro, uz duzno postovanje nemam se namjeru tu prepucavat vec nastojim saznati u cemu je problem. Upravo sam sada instalirao najnoviji build Chromiuma (10.0.627.0 (70358)) koji evo za sada radi na forumu bez greske.

Opera radi kako treba, ali najnoviji (i prosli) build Chromea ne radi i svaki puta mi baci isti error te sam bas radi toga i stavio screenshot da se vidi u cemu je problem.

Na drugim forumima sve radi kako treba....no ovdje ne radi i ocito je neki bug sa Silverlightom i samim forumom. Mislim da bi bar ti trebao dati neko objasnjenje (to bih ocekivao od tebe), a ne dati ovakvu vrstu "odgovora". 

jazika kaže...

ma sad ce on rec kak mu drugdje radi ok, samo tu ne..{#}

moj chrome radi savrseno

Upravo tako, na svim ostalim forumima radi kako treba. Tvoj komentar je totalno suvisan jer ne vidim da si dao bilo kakvu korisnu informaciju.

Tvoj Chrome radi savrseno kazes? Ok, jesi naveo bar koji build je u pitanju? Malo vise ozbiljnosti, a ne biti dezurni troll (sto i jesi kada citam tvoje totalno "konstruktivne" postove).

Isto tako da malo vise pratis neke stvari, vidio bi da je pitanje postavljeno i na PCE forumu (no taj forum nikako nije za tebe) gdje je i navedeno da samo na BUG forumu ne radi navedeni browser kako treba.

Chromium 10.0.627.0 (70358) evo za sada radi kako treba.

Javi se kada bar jednom budes imao neki konstruktivan odgovor ili mozda nades odgovor na ovaj problem...nemoj biti dezurni troll.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 20:13 (win32).
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Imam 2 problema sa operom:

Ja imam Operu i jako sam zadovoljan i sve ovo sto tebi ne radi meni radi :)

17 godina
moderator
win32 kaže...
Miro kaže...

Miro, uz duzno postovanje nemam se namjeru tu prepucavat vec nastojim saznati u cemu je problem. Upravo sam sada instalirao najnoviji build Chromiuma (10.0.627.0 (70358)) koji evo za sada radi na forumu bez greske.

Opera radi kako treba, ali najnoviji (i prosli) build Chromea ne radi i svaki puta mi baci isti error te sam bas radi toga i stavio screenshot da se vidi u cemu je problem.

Na drugim forumima sve radi kako treba....no ovdje ne radi i ocito je neki bug sa Silverlightom i samim forumom. Mislim da bi bar ti trebao dati neko objasnjenje (to bih ocekivao od tebe), a ne dati ovakvu vrstu "odgovora". 

Dugo si na forumu i trebao bi znati da sve primjedbe u vezi BETA verzija bilo kojeg browsera ignoriramo! Tako da je cijela ova tema suvišna.

...
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 20:26 (Miro).
15 godina
Miro kaže...

Dugo si na forumu i trebao bi znati da sve primjedbe u vezi BETA verzija bilo kojeg browsera ignoriramo! Tako da je cijela ova tema suvišna.

Makar se radi o beti, htio sam bar na ovaj nacin saznati u cemu je problem. Bas radi toga je Miro i stavljen screenshot da se vidi problem.

Kao sto rekoh, najnoviji build Chromiuma evo radi savrseno.....Silverlight se ne javlja i evo najnormalnije tipkam na forumu sto je sa Chromeom bilo nemoguce posto se zblokao nakon par napisanih rijeci.

To je inace prvi bug kojega sam primjetio kod Chromea jer do sada je sve radilo savrseno. Nadam se samo da ce taj bug biti ispravljen u narednim verzijama pa se vracam "svom" browseru natrag.

Do onda cu kombinirat Chromium ili se mozda cak i naviknem na Operu (malo teze).

Zanima me samo dali jos usera sa najanovijim buildom ima problema na forumu....jer ako nemaju onda je mozda problem kod mene ili sa Silverlightom ili sa OS-om.

@mind_challenge -> ajde molim te ako nades to za Operu da mi sibnes bar PM jer bi mi to bilo idealno i dosta bi mi olaksalo posao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 20:45 (win32).
16 godina

Suvišna je cijela priča o bezveznoj gomili koda zvanoj Silverlight koja još nije doživjela 64-bitno izdanje...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...

Suvišna je cijela priča o bezveznoj gomili koda zvanoj Silverlight koja još nije doživjela 64-bitno izdanje...

Da...i to isto. Lako moguce da je i tu neko "stekanje" posto radim na Win7x64. Sva sreca pa je Silverlight od Microsofta, a nemaju x64 verziju...uzas!   {#} 

@mind_challenge -> skuzio sam ono sa Speed dialom. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 22:09 (win32).
16 godina

Ja sam u još goroj situaciji jer koristim x64 browser...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
win32 kaže...
BlackMoon kaže...

Da...i to isto. Lako moguce da je i tu neko "stekanje" posto radim na Win7x64. Sva sreca pa je Silverlight od Microsofta, a nemaju x64 verziju...uzas!  {#}

hvala bogu da si ti rijedak slucaj...

Vec ti je Miro objasnio,uostalom zasto ne koristis utorrent betu?

Prestani se cudom cuditi i stvarat pomutnju bez potrebe.

{#}{#}

17 godina
neaktivan
Ako ste na operi... moja preporuka ne rabite silverlight...

A ako vam slucajno iskacu oni: you need to have plugin, ima i to za iskljuciti, samo eto zaboravio sam kako :$ :$
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
win32 kaže...
Zanima me samo dali jos usera sa najanovijim buildom ima problema na forumu....jer ako nemaju onda je mozda problem kod mene ili sa Silverlightom ili sa OS-om.

Ja sam imao isti problem sa Chromeom 10 i Bugovim forumom.

Odmah sam maknuo Silverlight (55MB!) jer ga ne koristim nigdje osim na Bugu (a i to je upitno).

15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Ako ste na operi... moja preporuka ne rabite silverlight...

A ako vam slucajno iskacu oni: you need to have plugin, ima i to za iskljuciti, samo eto zaboravio sam kako :$ :$

Nisam jos dobio taj pop-up, ali budem ga maknio ako pocne iskakat. Hvala na hintu...

parizer kaže...

Ja sam imao isti problem sa Chromeom 10 i Bugovim forumom.

Odmah sam maknuo Silverlight (55MB!) jer ga ne koristim nigdje osim na Bugu (a i to je upitno).

Sutra cu maknit Silverlight pa cemo vidjeti hoce se sredit stvar. Na najnovijem Chromiumu sve radi kako treba.

Probati cu i maknit Silverlight, sve fino ocistit i jos jednom ga instalirat pa cu znati dali je uistinu samo problem do njega....no samo na BUG forumu ne radi i sada vidim da nisam jedini sa takvim problemom.

@jazika -> rekao sam ti lijepo da se javis kada budes imao nesto pametno za reci. Ako nisi vidio, ima ljudi koji znaju u cemu je problem i da nisam jedini. Molim te prestani mi spamat po topicu pa lagano odskakutaj trollat negdje drugdje jer je to jedina stvar koju radis. Nisi kompetentan za bilo kakve rasprave.....to pokazujes po cijelom forumu pa te molim da se maknes sa ovoga topica gdje "veliki decki" pokusavaju rijesiti problem. EOD 

@BlackMoon -> koji browser i o cemu se radi?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.1.2011 23:59 (win32).
16 godina

64 bitni Firefox tj Minefield. Na njega se ne može ni instalirati silverlight.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BlackMoon kaže...

64 bitni Firefox tj Minefield. Na njega se ne može ni instalirati silverlight.

Mozda i bolje da ne moze! Vidis da i npr. Opera ima problema sa uploadom slika na forum....dode do cca 25% i stane,   a Chrome se rusi radi navedenoga Silverlighta.

Danas ga micem pa cu vidjeti hoce se stvar popraviti.....

Kakav ti se pokazao Minefield? Jesi rijesili bug vezan uz potrosnju memorije?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice