Zanima me kako saznati posjećenost neke web stranice? Ne mislim stranice u mojem vlasništvu nego eto recimo bug.hr jel moguce negdje pogledati koliko posjeta ima web stranica?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kako saznati posjećenost neke web stranice? Ne mislim stranice u mojem vlasništvu nego eto recimo bug.hr jel moguce negdje pogledati koliko posjeta ima web stranica?
Nisam siguran, alexa možda?
ne, nije moguce....
alexa biljezi samo one posjetitelje koji imaju instaliran alexa toolbar + neke procijene na temelju pozicije, pa posjecenosti keyworda + uopce postotka surfera koji imaju instaliran Alexa toolbar
A pišem neki članak za jedan portal pa moram neka istraživanja napraviti pa sam sad došao do tog zida da saznam :S
Možeš imaš alate za to.
Možeš imaš alate za to.
Može malo detaljnije? Hvala
A pišem neki članak za jedan portal pa moram neka istraživanja napraviti pa sam sad došao do tog zida da saznam :S
A možeš se javiti nekome iz redakcije pa pitati, možda ti daju okvirnu brojku, ako ti već treba za članak...
Jesam i dali su nam ali eto lažnu, sad pokušavamo dokazati, jer imali su 1 300 000 posjeta do sada kao, a inače prije par dana je brojka ta bila sakrivena, i to su stavili zbog konkurencije odmah od toga broj.