Mora da je u pitanju neki zbilja velik ruksak. 6.11. završio na carini, danas ga odlučili pogledati i traže me račun... To pak sad znači da će u moje ruke valjda doći tek za nekih dva tjedna, možda i više. A onda možda više ni neće biti na popustu pa neće ljiepo izgledati cijena koja stoji na sajtu u usporedbi s onom koliko sam ga platio... Vidjet ćemo...
Koliko je u kunama dosao u vrijeme kupnje?
Edit: ima netko kakve kodove za popuste? Htio bi kupiti TV karticu i USB mem. stickove, pa da bar malo spustim cijenu...

Dobro da sam pitao, mislio sam da je 22 Dolara :)
Ja sam se opekao nekoliko puta pa sad pušem i na hladno, odnosno naručujem crno samo ako nemam drugog izbora (jedna velika torba za foto-video opremu srećom je prihvatljivo smrdjela - tu nisam imao izbora; torba u kojoj je došao skupi stativ je sasvim OK - ni tu naravno nisam imao izbora). Najgora je bila torbica za malu kameru - čak sam ju i u vešmašinu ubacio i onda mjesecima, da ne kažem i godinama kasnije i dalje smrdi - mada, držim je u drugoj torbi - da je možda mjesec dana bila vani na zraku, možda bi se prozračila. Možda! A kod nas sam recimo kupio dvije relativno jeftine Lowepro torbice za fotiće - ni jedna ne smrdi. I napravljene su od kvalitetnijeg materijala (ovaj na kineskoj torbici izgleda nekako nježno, osjetljivo). Tako da što se toga tiče, takve torbice ću kupovati kod nas ili izvana naručiti baš konkretnu marku (kao šte Lowepro). Vidjet ćemo kako će ova moja bežasta. Planiram je rijetko koristiti (samo kad baš moram nositi sa sobom hrpu foto-video opreme, a da ne idem autom) pa mi se nije isplatilo kupovati ništa skupoga.
Vidio davno i zaboravio!