Xfire igre

poruka: 12
|
čitano: 2.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xfire igre

Igram dosta igra preko Xfirea, ali mi se za neke nece brojat sati. Naprimjer za Fifu 11 ili Call of Duty 6. Pa me zanima kako da narihtam da mi se broje sati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xfire igre

to nisu igre za xfire........ COD je za steam i preko njega se broje sati....a za Fifu neznam...ugl na stranici xfirea ti piše u kojim igrama možeš koristiti xfire a u kojima ne

MMA is not game , MMA is life!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Xfire igre

Ides pod tools->options->games-> zatim stisnes not instelled games i tam odaberes koju igricu zelis kao npr fifa 11 ili cod 6 i gore desno postavis manual detect i na game path stavis di ti je igrica instalirana{#}

nije tak komplicirano kak se cini {#}

14 godina
neaktivan
oke za fifu..al sam za cod 6 vec imao narihtano al je par dana bilo sve oke a onda se vise odjednom nije brojalo..
14 godina
neaktivan
oke budem tak probal...nadam se da bude upalilo :)
14 godina
neaktivan
Xfire igre

nemogu tamo fifu odabrat a cod nece ali nema veze budem jos neke stvari probal..ali svejedno hvala 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire igre

Da neotvaram novu temu, jel netko probao ovaj novi xfire arcade??  ja sam probao i zasad imaju samo jednu igru, neku s helihopteriom. Kažu lagano do nagrada svaki dan, pa pogledajte

http://www.xfire.com/arcade/

uff....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xfire igre

bok svma imam pitanje kak da igram need for speed most wanted preko xfire moze pomoc znaci da ja igram s frendom i da vidimo jedan drugog??????

0 0 hvala 0
16 godina

nekako sumnjam da mozete mw preko xf igrati. prvo bi trebali editirati onaj fajl da vam ne trazi servere po netu i onda bi vam trebao neki vpn tipa tunngle.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
14 godina
neaktivan
Xfire igre

mozes mi detaljno objasnit to kak napravit???'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire igre

ja nemrem uc na xf tak da nemem igrat cod4 :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire igre

neka je greška izgleda na Xfire danas, ni meni se neće logirat, dođe do Getting groups i neće dalje

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice