Trebam pomoc za PC igre

poruka: 6
|
čitano: 1.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
trebam pomoc za PC igre

Pozzz svima...e imam pitanje, da li neko zna web.stranicu na kojoj direktno mozes da ukucas svoju Pc konfiguraciju i vidis da li odredjenu igru mozes igrat, npr.odaberes igru, ubacis konfiguraciju i dole dobijes ocjene da li je kompakibilne! 

PS: Da li mi neko moze reci, igrao sam Splinter Cell Convictnion na svom PC, da li mogu igrat Assasins Creed 2...i da li neko ima preporuku za tip tih igra tak! 

hvala svima mnogo.

Veliki poooozzzz svima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
16 godina
Trebam pomoc za PC igre

najbolja "stranica" ti je da nabavis igru i probas zaigrati. obicno te stranice znaju onoliko koliko izdavaci/programeri napisu da treba za igru. rijetko se dogodi da se potrebna konfa koja pise za glatko igranje. obicno ide i na slabijim ali nerjetko i na jacim racunalima.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Trebam pomoc za PC igre

to ti je loše:D, probaj na yougamers imaš on ti sam analizira koju konfiguraciju imaš i kaže ti dal možeš i malo mi se modernije čini od ovog, iako na isto ti dođe.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
14 godina
neaktivan
Re: Trebam pomoc za PC igre
Bass kaže...

najbolja "stranica" ti je da nabavis igru i probas zaigrati. obicno te stranice znaju onoliko koliko izdavaci/programeri napisu da treba za igru. rijetko se dogodi da se potrebna konfa koja pise za glatko igranje. obicno ide i na slabijim ali nerjetko i na jacim racunalima.

Istina prijatelju danas gledam, npr. Builetstorm kad sam klikno nemam ni minimum..-- hah..a ja igro na max detalje..Bogami, onda Coviction -- ito nemam ni minimum igro extra..

pa da ne nabrajam..primjera tako...

a comfig. mi je

P4 3.0

2.0 GB RAM

512 MB 8600..

fakat. ponekad sam se ibretio koje igre sam na ovoj konfiguraciji igrao majkemi..nekako mi sretna, da ne povjerjujes.heh

pozz brate

15 godina
neaktivan
Re: trebam pomoc za PC igre
Alex.Mahone kaže...

Pozzz svima...e imam pitanje, da li neko zna web.stranicu na kojoj direktno mozes da ukucas svoju Pc konfiguraciju i vidis da li odredjenu igru mozes igrat, npr.odaberes igru, ubacis konfiguraciju i dole dobijes ocjene da li je kompakibilne! 

PS: Da li mi neko moze reci, igrao sam Splinter Cell Convictnion na svom PC, da li mogu igrat Assasins Creed 2...i da li neko ima preporuku za tip tih igra tak! 

hvala svima mnogo.

Veliki poooozzzz svima

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

=)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice