ovdje možete napisati koje ste strateške igre igrali i kakvi su dojmovi
i predložite neku dobru koja vam je najbolja
ovdje možete napisati koje ste strateške igre igrali i kakvi su dojmovi
i predložite neku dobru koja vam je najbolja
Veliki sam ljubitelj strategija. Odigrao gotovo sve što valja u tom žanru, pa eto moj top 3 novijih strateskih igara:
1. Napoleon Total War - fenomenalan naslov sa kvalitetnom story kampanjom, vrlo bogatom strateskom mapom koja nudi milion opcija te bitke koje sa par tisuca jedinica te na ciji ishod utjece cak i umor jedinica je vrh ponude za cijeli žanr.
2. Civilization 5 - nevjerojatno zarazan naslov te sigurno najbolja civilizacija do sada. Opasna po društveni život
3. Dawn of War 2 - Relicov dragulj koji je prepun taktičkih elemenata i igra koja traži brzo razmišljanje te brzo i efikasno "čišćenje" mape.
Sve tri strategije su tehnički fenomalno odrađene sa visok stupnjom produkcijske kvalitete. Imaju veliku bazu fanova te su im serveri većinom krcati za igranje. Tko nije isprobao još, topla preporuka. Starcraft 2 nije na toj mojoj listi iz jednostavnog razloga što ga još nisam uspio kupiti. Skupljam pare pa kada ga konačno počnem igrati moći ću konkretno i reći nešto. Iako nimalo ne sumnjam u njegovu kvalitetu.
jel moraš imat još koju igru iz total war kako bi mogo igrat Napoleon total war
Ne moras. Rijec je o stand-alone izdanju od nekih 15 GB ako se ne varam.
Ne moras. Rijec je o stand-alone izdanju od nekih 15 GB ako se ne varam.
upravo tako kolega
eh sad, to su graficki najbolje i najnovije igre, ako cemo bas STRATEŠKE ige, onda tu mjesto zauzimaju Stronghold Cruseader, Empire Earth I , Supreme commander I ...
company of heroes -meni jedna od najboljih igara
Da, CoH je prema metacriticsu najbolja strategija uz Starcraft 2. Ukoliko ne znate, postoji već sada besplatno MMO izdanje Company of Heroes Online (http://www.companyofheroes.com/) gdje je potrebno samo se registrirati, skinuti klijent (oko 7GB podataka) i možete početi igrati. Igra je u globalu besplatna, iako postoji sustav mikro-transakcija. Ako ništa, možete odigrati originalnu kampanju bez problema za badava. Svakako isprobati