[Rasprava] Kompetitivni FPS

poruka: 5
|
čitano: 1.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Rasprava] Kompetitvni FPS

Vucara se uvijek ovo pitanje pod COD, BF i CS temama, pa evo zajednička tema.

Što vi mislite koja je igra najbolja za kompetitivno natjecanje? U kojoj je igri potreban najveći skill? Koja je igra najteža za usavršiti? Najjača scena, najveći LANovi? Teamplay? itd.

U prvi plan bih stavio COD, BF i CS jer su poznati kompetitivnoj i forumskoj sceni.

Eto ga pucajte mišljenja. Moje mišljenje očekujte kasnije, vjerojatno ću ga objavit u novom postu.

Pravila:

1. Bez fanboyizma

2. Argumentirane izjave

tw@antejuki || YT/vaporCRO
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
[Rasprava] Kompetitvni FPS

Mislim da tu nema razlike u 'skillu' potrebnom.

To su jednostavno tri poptuna različite vrste FPS-a.

4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ipak mislim da ima i da CS zahtjeva najviše, a COD najmanje. Pogledajte jedan odličan komentar koji sam pronašao na YT i zato mislim da je COD planetarno popularan u odnosu na CS.

Call of Duty games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS on the other hand is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill investment.

tw@antejuki || YT/vaporCRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam nesto puna na pc igrao fps-ova... al na ps3 imam na hiljade sati online napucavanja. od cod4 pa do mw3... i igra koja je ubjedljivo imala najbolji balans i koja je trazila skilla je Killzone 2.

Za mene najbolji fps koji sam igrao. a igrao sam cod mw, cod mw2, cod mw3, cod waw, cod bo, bf: bc2, bf3, kz2, kz3, homefront...

Na oruzijima se tacno osjetila tezina tokom trcanja, dizanja nisana...

I see noob people

1 0 hvala 0
15 godina
Re: [Rasprava] Kompetitivni FPS
DarGar kaže...

Nisam nesto puna na pc igrao fps-ova... al na ps3 imam na hiljade sati online napucavanja. od cod4 pa do mw3... i igra koja je ubjedljivo imala najbolji balans i koja je trazila skilla je Killzone 2.

Za mene najbolji fps koji sam igrao. a igrao sam cod mw, cod mw2, cod mw3, cod waw, cod bo, bf: bc2, bf3, kz2, kz3, homefront...

Na oruzijima se tacno osjetila tezina tokom trcanja, dizanja nisana...

Da, što je više aspekata u igri, treba ih više usavršit. Što je više aspekata za usavršavanje veća je razlika među skillovima igrača i nemogu se dogodit nebulozni killovi na sreću.

Ista stvar je i sa CSom. Nemožete neki početnik ownat, može te ubit 2,3 puta na sreću, dok recimo na CoDu netko sa 2 mjeseca igre te može rješavat i to je frustrirajuće. To nije do igrača nego do igre koja je sama po sebi lagana i svi se aspekti igra usavrše u kratkom roku te igra nakon toga postaje run'n'gun.

Govorim o post CoD4 eri, CoD4 ima promod za koji se može smatrat da je kompetitvan, ali ne u onolikoj mjeri koliko i CS.

CoD games unlike Counter Strikes are so popular because they quickly give a player a false impression of being good at something. CS is very unforgiving and demand a lot of time, nerves and skill...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice