Pozdrav svima,
Pokrenuli smo jedan manji Indie game development team u kojem trenutno razvijamo sidescrolling platformer igru. (Vidi rayman origins, trine i sl. igre)
Projekat je zapocet, i vec imamo dosta osnovnih stvari, ali da bi smo upotpunili team potreban nam je level dizajner, koji bi osmisljao levele, i environment levela. Neko ko bi sketchirao level i environment kako bi se to kasnije izmodeliralo.
Potreban nam je neko kreativan, odgovoran, cesto dostupan i neko ko ce to zaista raditi to sa ljubavlju.
Za sve detaljnije informacije posaljite privatnu poruku, ili postavite javno pitanje, ukoliko pitanje moze donijeti koristi i drugima.
Znam da je malo informacija, ali to je iz razloga što uopće ne znam ima li iko zainteresiran tu na forumu. Ukoliko neko pokaže zainteresovanje objasnit ćemo mu detalje.
I da ne mislite da je ovo samo još jedan u nizu projekata koji su propali prije nego što su počeli, mi ovo shvatamo prilično ozbiljno i imali smo iskustva u većim sličnim projektima koje smo uspješno realizirali.