Nedavo izašli Skyrim me potakao na razmišljanje koliko vremena posvetite igrama općenito i dali vaš privotni život(obitelj, prijatelji...) pati zbog toga?
Svi znamo koliko bi trebalo da se Skyrim završi do kraja (Skyrim je samo primjer, ima i još dužih igara, ima i kraćih, uglavnom za prolazak bilo koje igre treba vremena), a nemamo baš slobodnog vremena na bacanje tj. nemaju oni koji idu na posao, na fakultet, oni koji imaju sto drugih briga osim igranja i općenito koji bilo šta u životu drugo rade...
Ja sam trenutno nezaposlen i imam vremena na bacanje, tako da se dosta igram, ali i ja nemogu igrati onoliko koliko bi želio, a mogu si misliti kako je onima koji žele igrati cijeli dan i noć, a nemogu zbog bilo kojeg razloga koje sam naveo gore...
Dali imate neki svoj posebni dan ili sat kada se posvetite samo igranju i ničemu drugom osim igranja ili igrate svaki dan po koliko sati, dali si napravite kakav raspored kada ćete igrati?
Dali igrate sami u svom gejmerskom kutku sobe isključeni od svijeta u tom trenutku kada igrate ili igrate sa prijateljima samo radi zaje******* bez da se potpuno uživite u igru?
Možda sam malo previše pitanja postavio, ali glavno pitanje bi bilo koliko i kada stignete odigrati sve te hitove, recimo koliko vremena potrošite na igranja u jednom tjednu?