Koliko i kada igrate

poruka: 49
|
čitano: 7.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Nedavo izašli Skyrim me potakao na razmišljanje koliko vremena posvetite igrama općenito i dali vaš privotni život(obitelj, prijatelji...) pati zbog toga?

Svi znamo koliko bi trebalo da se Skyrim završi do kraja (Skyrim je samo primjer, ima i još dužih igara, ima i kraćih, uglavnom za prolazak bilo koje igre treba vremena), a nemamo baš slobodnog vremena na bacanje tj. nemaju oni koji idu na posao, na fakultet, oni koji imaju sto drugih briga osim igranja i općenito koji bilo šta u životu drugo rade...

Ja sam trenutno nezaposlen i imam vremena na bacanje, tako da se dosta igram, ali i ja nemogu igrati onoliko koliko bi želio, a mogu si misliti kako je onima koji žele igrati cijeli dan i noć, a nemogu zbog bilo kojeg razloga koje sam naveo gore...

Dali imate neki svoj posebni dan ili sat kada se posvetite samo igranju i ničemu drugom osim igranja ili igrate svaki dan po koliko sati, dali si napravite kakav raspored kada ćete igrati?

Dali igrate sami u svom gejmerskom kutku sobe isključeni od svijeta u tom trenutku kada igrate ili igrate sa prijateljima samo radi zaje*******  bez da se potpuno uživite u igru?

Možda sam malo previše pitanja postavio, ali glavno pitanje bi bilo koliko i kada stignete odigrati sve te hitove, recimo koliko vremena potrošite na igranja u jednom tjednu?

Gaming is Life!
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Koliko i kada igrate
Nitko ništa nema za reći???
Gaming is Life!
17 godina
PCGamerX kaže...
Nitko ništa nema za reći???

Pa svi igraju...

Nemaju kad.{#}

16 godina
Koliko i kada igrate

All day, all night
What the f*ck!?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina
evo da probijem led..
Imam lap top pa se neigram ali surfam po bugu i slazem konfe jer sad uzimam pc..obicno kad sam igro ps3 il igro nes biilo bi subotom il petkom tipa dodjem iz skole i onda do 00 na kompu pa lec..a subotom zabisi dal bi iso van il ne..
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
16 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Ja igram igre kad nemam šta drugo radit. To je obično radnim danima iza 9 (navečer), i ne igram više od 2 sata (najčešće sat, sat i pol).

Nevalja život posvetit virtualnom svijetu. Kod mene bi to ovako išlo: obitelj i prijatelji na prvom mjestu, škola/posao na drugom i igre na trećem.

A inače igram sve, s frendovima multiplayer (bf3, cod4) sve do nekog dobrog sp (fallout, evo sad sam i ja krenuo na skyrim).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PCGamerX kaže...

Nedavo izašli Skyrim me potakao na razmišljanje koliko vremena posvetite igrama općenito i dali vaš privotni život(obitelj, prijatelji...) pati zbog toga?

Svi znamo koliko bi trebalo da se Skyrim završi do kraja (Skyrim je samo primjer, ima i još dužih igara, ima i kraćih, uglavnom za prolazak bilo koje igre treba vremena), a nemamo baš slobodnog vremena na bacanje tj. nemaju oni koji idu na posao, na fakultet, oni koji imaju sto drugih briga osim igranja i općenito koji bilo šta u životu drugo rade...

Ja sam trenutno nezaposlen i imam vremena na bacanje, tako da se dosta igram, ali i ja nemogu igrati onoliko koliko bi želio, a mogu si misliti kako je onima koji žele igrati cijeli dan i noć, a nemogu zbog bilo kojeg razloga koje sam naveo gore...

Dali imate neki svoj posebni dan ili sat kada se posvetite samo igranju i ničemu drugom osim igranja ili igrate svaki dan po koliko sati, dali si napravite kakav raspored kada ćete igrati?

Dali igrate sami u svom gejmerskom kutku sobe isključeni od svijeta u tom trenutku kada igrate ili igrate sa prijateljima samo radi zaje*******  bez da se potpuno uživite u igru?

Možda sam malo previše pitanja postavio, ali glavno pitanje bi bilo koliko i kada stignete odigrati sve te hitove, recimo koliko vremena potrošite na igranja u jednom tjednu?

Čudno što si uzeo Skyrim kao primjer, igra se sama po sebi može završiti veoma brzo, mlađi igrači je uglavnom tako i završe, a ne vide ništa.

Zadnjih 2 tjedna sam imao varičele tako da sam imao tonu slobodnog vremena, pa sam igrao po 3-4 sata dnevno, a još sam i dosta vremena provodio na internetu, tako da sam stvarno junački visio, dok idem u školu, preko tjedna igram možda sat, sat i pol, a na računalu sam oko 3 sata ( sveukupno ), vikendom malo manje ( jutrom spavam, popodne učim a uvečer vanka, tako da komp ne diram puno, a kad i jesam ne igram ništa ).

Igram uglavnom predvečer ( od oko 23 pa do 1,2, nekad dulje ), ili tokom jutra ( od 6,7 do 10 ), nisu strogo određeni termini, tako mi se namjesti.
Pa jeli mi dosta?

Kako kad, dosta dugo igram igre i visim na računalu i rijetko se događalo da baš želim još a nemogu ( osim kad idem u školu, jel ), ako mi se igra, igram, školu i društevni život ne zapostavljam zbog toga ( možda se dogodilo koji put, ali da su mi igre na prvom mjestu, nisu, što je i normalno ).

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 17:31 (thuglife).
14 godina
neaktivan
Ma to me i zanimalo, kako uskladite raspored ako ste zagriženi gamer i uz to još potrošite 10000 kn na neku gejmersku konfu :)
Gaming is Life!
14 godina
Koliko i kada igrate

Tjednom, kada je škola, od nekih cca. 18.30 h do cca. 19:15 sam na Bugu, onda Playstation nekih 1 i pol h i onda spavanac.

Vikendom igram po volji, ponekad i cijeli dan, a ponekad jedav da igram.

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari

0 0 hvala 0
15 godina
Koliko i kada igrate

Igram cca 2 sata dnevno +fb i bug.

Mislim da to ne utiće loše na mene jer sam u školi odličan učenik, prijatelji nisu gameri ni ovisnici al' ni mene ne smatraju ovisnikom.

Igram iz ljubavi i zabave a ne iz ovisnosti. Igram od svoje 5. godine i zavoliš igrice :D

Obitelj nije pre zadovoljna time, al ajde....

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koliko i kada igrate

Kada me skola "pritisne", onda preko tjedna jaaako malo. U vecini slucajeva i nikako.

Kad imam ucit, nema sanse da sjednem za komp pa zaigram neku igru. Jednostavno me savjest pece, jer sam to vrijeme mogao provest za ucenje. Makar i ne ucio, necu igrat igre(ice).

Takva je situacija kod mene, opcenito,samo ako su sve aktivnosti zavrsene, onda idu one :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 21:08 (passat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...

Igram cca 2 sata dnevno +fb i bug.

Mislim da to ne utiće loše na mene jer sam u školi odličan učenik, prijatelji nisu gameri ni ovisnici al' ni mene ne smatraju ovisnikom.

Igram iz ljubavi i zabave a ne iz ovisnosti. Igram od svoje 5. godine i zavoliš igrice :D

Obitelj nije pre zadovoljna time, al ajde....

Da ti nisi možda zrcalo, a ja stojim pred njim :)

Do riječi smo isti, osim FB, ali to računam kao provjera Mail-a, Jubitu i čitanje novosti.

Dobrovoljno pomažem onima koji ništa ne rade !!! ////////////////////////////// Ima puno F1 momčadi na svijetu, ali ipak je samo jedan Ferrari
14 godina
passat kaže...

Kada me skola "pritisne", onda preko tjedna jaaako malo. U vecini slucajeva i nikako.

Kad imam ucit, nema sanse da sjednem za komp pa zaigram neku igru. Jednostavno me savjest pece, jer sam to vrijeme mogao provest za ucenje. Makar i ne ucio, necu igrat igre(ice).

Takva je situacija kod mene, opcenito, igre samo ako sam bas slobodan s svim aktivnostima koje dođu prije nj zavrsenim

i ti

15 godina
speedy56 kaže...
passat kaže...

Takva je situacija kod mene, opcenito, igre samo ako sam bas slobodan s svim aktivnostima koje dođu prije nj zavrsenim

i ti

....Al nekad zagustim pa i zasjednem do 6-7h na ovo čudo....et danas sam bio na misi, ošo prošetat s društvom, ručo....i sjedio za kantom

Ego auxiliatus sum pulsus 'Hvala'
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

ne igram baš puno jer mi je desna ruka stalno u gaćama {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Nekih 4h dnevno, što će biti oko 30h tjedno. Ne mislim da mi pati socijalni život zbog toga, petkom i subotom obavezno van, skoro svaki dan nakon škole ostanemo negdje na kavi (prva smjena čitavu godinu), ako me netko zovne van izađem, nisam došao do toga da mu kažem: ''Ne mogu, moram igrati Skyrima''.

A skupe konfiguracije, pa trošim podosta inače na el. tehniku, periferiju, gadgete i to, ali to je jedino na što uopće trošim, ne pijem, ne pušim, ne kupujem neku skupu odjeću i sl.

Jedino što sam primijetio da mi pati je vid, al šta ćeš.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 21:13 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A kako se igraju malo stariji gameri koji idu na posao ili na faks, to bi me isto zanimalo :)

Bilo je neko istraživanje da je prosječan gamer u prosjeku star oko 30-35 godina, ima ženu, djecu, bla,bla, e zanima me kako takvi gameri nađu vremena za igranje, ako uopće ima takvih ovdje na forumu i općenito, jer do sada su samo školarci davali odgovore :)
Gaming is Life!
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Ustajem ujutro u 6 i idem u skolu, vratim se u 1 i onda igram do 4, jedno 2 sat Skyrima, 1 sat AC: Revelations, nekad umjesto toga bacim koju partiju NBA 2k12. Od 4 do 5 ucim, u 5 na trening, vratim se u pola 8, od 8 do 9 na internet, od 9 do 10 ponovo igram, zatim mi ide serija, posle nje na spavanje. 

Tj prosjecno dnevno igram 3 sata, cesto imam vise da ucim tako da moram igrati manje, nekad na dan ne mogu igrati nikako, npr nedjelja, kad idem sa drustvom i plus moram uciti. 

Fali mi vremena za igranje, all sad ce raspust, sad ce se sve nadoknadit.

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nul-3 kaže...
speedy56 kaže...
passat kaže...

i ti

....Al nekad zagustim pa i zasjednem do 6-7h na ovo čudo....et danas sam bio na misi, ošo prošetat s društvom, ručo....i sjedio za kantom

Jednom sam F1 2011 igrao od 15 h pa do 22 h, sutra dan probudim se, pogledam u ogledalo - Što mi je to crveno u desnome oku?-

15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Trenutno ne igram puno, ostavio sam se multiplayer igara (aktivnog igranja) ... tu i tamo zaigram nesto (sp ili mp, ali jako kratko) ...

Dok sam aktivno igrao CoD2 i CoD4 znao sam TJEDNO imati +30h igranja...sto je na kraju rezultiralo sa 2000h provedeno u te 2 igre..

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 16:50 (rebelsy).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Šta je 30h u mjesec dana? 1h dnevno? Nije da si baš pretjerao :P.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Ovaj vikend sam stvarno pošteno (za svoje standarde) se naigrao. 

Dobio sam Revelations za xbox jučer pa sam igrao od 13 do 23, i onda danas ujutro od 7.30 do 12.  

I onda skyrim od 14 pa do 20. Ovako puno igram jedino za vrijeme ljetnih praznika, ali jednostavno mi je trebalo to. 

{#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Koliko i kada igrate

Student here.

Preko tjedna dosta slabo, imam dosta posla oko faxa, jedino navečer koju epizodu serije/a (ST:TNG, Supernatural, Mythbusters...) ili koja partija C&C Generals. Vikendom 2-3 sata na dan. I to CoD4 u MPu. Ništa drugo. Kad se sjetim da sam nekad igrao po 3-4 sata svaki dan... -.-

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Koliko i kada igrate

Također, od kad sam na faksu, slabije se igra... Petkom inače nemam predavanja pa tada znam izgubiti minimalno 5h na mw3 (+ nekih 5h tijekom vikenda) što bi rezultiralo 10h/tjedno...

Nekima je to puno...ali naravno ako su kolokviji (kao npr prošli tjedan) ne igram ništa...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 22:36 (Kordy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Još sam se zapitao, već kada smo krenuli sa raspravljanjem, šta mislite tko danas najviše igra igre?

Dali developeri prvenstveno misle na djecu kao glavne konzumente igara ili rade igre po nekim standardima odraslih tj. imaju na umu i da odrasli igraju igre?

Šta mislite kakav je omjer, dali su igre samo dječja zabava ili ima puno više ozbiljnijih i odraslijih gamera?
Gaming is Life!
16 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Kroz cijelo djetinjstvo i pubertet igro svaki dan bar malo igre... al od kad je počeo faks ništa ne igram, ne znam zašto ali jednostavno ne igram... Sutra dolazi Saints row 3 pa će me valjda malo vratit u normalu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

d prije 2 mjeseca sam igrao oko 25-30h tjedno,odonda igram max 10h na tjedan

14 godina
Koliko i kada igrate

Ovisno od dana do dana. Kakvo me raspolozenje puca.

Ako je dan super mogu igrat 5 - 12 h u komadu.

Ako sam losije volje 2 - 3 sata.

Kadkad samo Surfam.

Uz sve to imam fax, nekoliko predmeta slusam, i to sa dva smijera. Ne radim jos na srecu XD.

A to sta igram.

WoW privatni server ( Wotlk )

Krenia sa Skyrimom, ali da budem iskren nakon 2 sata dosadilo. Kao da igram Oblivion. Mozda trebam malo istrazivat.

Ovo mi je Account na wowu.

Last Seen:Dec 4, 2011 (1.5 Hours Ago)

Total Time Played:4.6 Months

Account Created:Jun 27, 2009

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 0:09 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koliko i kada igrate

Trenutno sam nezaposlen pa igram css po 3-4 sata na dan..

one shot one kill no mistake pro skill {#}

..netreba mi koke linija ganja mi je mnogo finija :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koliko i kada igrate

Prošle godine dok sam još bio školarac,igrao sam malo duže,jer mi je škola bila uvijek ujutro,pa bih imao cijelo popodne slobodno.

Sad otkad sam na faksu nemam gotovo ništa slobodnog vremena,ali kad uhvatim vremena,onda zaigram 1-2h u komadu,to mi je najbolji način za opuštanje.

Vikendom igram najčešće ujutro,i malo popodne,a navečer me nema doma.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice