Garena

poruka: 17
|
čitano: 2.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Garena

kad otvorim garenu upisem ime i sifru i taman mi ovo izbaci : runtime error! Program : C:/Program files/garena/garena.exe

This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.

Please contract the application's support team for more info...

koristim windows 7 32 bit.  u cemu je problem? to mi ama bas nikad prije nije bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Garena

Kada ti se pojavi taj error, pogledaj u Event Vieweru (Start -> Run -> upiši "eventvwr") ima li kakvih errora. Ako ima, napiši njegov Source i Event ID.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina

ovaj error koji mi se pokaziva je microsoft visual c++ runtime library... nema nista u tom eventu

15 godina

Downloadaj Microsoft Visual c++ ovdje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 23:25 (deadman).
16 godina

kaze mi da moram imat administrativne privilegije za run setup... a ja sam trenutno standard  account . kako mogu prominit u admina?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 23:27 (jukiii).
15 godina

Trebaš to instalirati u administrativnom računu. Klikni na Start -> Switch user.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 23:36 (deadman).
16 godina

nemogu switch jer imam samo jedan racun... prije nekoliko uri sam napravio admina pa prebacio na normalan... al neznam kako sam to uspia

15 godina

Klikni na Start -> Control Panel -> Add or remove user accounts. Tu bi se trebao pojaviti račun u kojem si trenutno ulogiran i admin.

16 godina

da pise moje ime onda ispod toga standard user i desno racun : guest i sta sad?

15 godina

Admin account je isključen. Treba ga uključiti. Klikni na: Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Management (s lijeve strane) -> Local Users and Groups -> Users -> desni klik na Administrator i Properties -> makni kvačicu sa Account is disabled.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.7.2010 23:59 (deadman).
16 godina

kad maknem i uprem apply kaze mi : the following error ocured while attempting to save properties for user administrator : Acces is denied

15 godina

Probaj upisati password: desni klik na njega i Set Pasword.

16 godina

acces is denied opet =(

16 godina
Garena

Znaš li ime administratorskog acc-a?

Vjerojatno je ostavljen po defaultu tj. Administrator.

Idi na log off, pritisni dva puta Ctrl+Alt+Del i trebao bi se pojaviti prozor za upisivanje usera i lozinke, u username upiši Administrator, a za password ostavi prazno i klikni ok.

Ako se neulogira javi pa bi trebao probati preko safe moda...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ma ja imam samo jedan racun kad uprem ctr alt i del pojavi mi se samo ovaj.. nista drugo.

kako to ide priko safe moda cuo sam da se u njemu nesmi puno radit..

16 godina
Garena

uspio sam napravim priko safe moda.. hvala puno momci Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Garena

a jesi mutav

Moj PC  
1 0 hvala 0
1