FarCry uzasno tamnka slika

poruka: 6
|
čitano: 890
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Sve je radilo ok sa starom karticom, sad upalim igru s novom i ovo :(

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FarCry uzasno tamnka slika

Stavio postavke na autodetect sad mi i texutre fale wtf

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina

Meni je isto tako uvijek bilo sa crnim teksturama,stvarno neznam do cega je,zbog toga sam i odusto.Probao sam sa 3 amd grafe,uvijek isto.

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 23:57 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni je bilo ok na HD4850 ali sad s ovom karticom kenja,a da stvar bude bolja farcry nisam nikad odigro do kraja a iditotski mi je preskociti prvi dio fransize :S

17 godina

Probaj reinstalirati directx9.

Možda pomogne - http://www.sevenforums.com/gaming/65871-far-cry-directx-9-a.html

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma nista, al me zanima dal je sta bolje s steam verzijom sad ja na akciji pa bi uzeo, a opet mi je glupo uzet ak nece radit.

EDIT: Rjesio sad, 1.4 patch i radi ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 18:45 (R4zOR229).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice