Zbog čega nema reviewova sa konzola? Ogroman broj ljudi će igru igrati na konzoli i misli ju kupiti a neće se znati kako igra radi sve do izlaska. Kriju stvari ko zmija noge. Ajde jasno mi je kad kompanije ne žele da se stavljaju spoileri u reviewove i slično, ali da se baš ništa ne zna o verziji igara za konzole. Ako je prošao embargo za reviewove, onda mi daj pokaži sve o igri. A ne da revieweri ne smiju recenzirati igru sa konzola niti pokazivati svoj footage uopće. To mi je sumnjivo.
Witcher 3 je bio krs i lom na konzola, ne zelim uopce pomislit kako ce ovo ici. PS5/XSX/PC or bust.
Na izlasku, da. Witcher 3 radi sasvim ok na PS4 Pro nakon patcheva. Imam ja PS5 i eto zanima me kako igra ofmah po izlasku radi na PS5. Ima li performance mode za 60 fps itd. Ništa ne govore niti su dali recenzentima igru za konzole na probu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!

). Svi navedeni bugovi vjerujem da će se ispolirati uskoro. Pa mislim igram trenutno AC Valhallu koja je najbugovitija igra koju sam igrao u zadnjih nekoliko godina pa mi to zasad nije jako umanjilo iskustvo. U tridesetak sati nekoliko crasheva i hrpa grafičkih bugova.