Meni je igra odlična, u sedam sati nakon prologuea imao sam jedan glitch sa autom i to je to.
Imerzija, voice acting, animacije, gluma... Sve je vrh.
Jbg, ispričavam se, ali ne sekiram se jer na PS4 igra izgleda loše i radi na 20FPSa...
Razumijem, ali bi se sekirao da je na PC-u na kojem igraš igra napravljena kao zadnje sranje i da si za nju dao 50-60 eura. I da su to do zadnjega dana krili od igrača i davali izjave tipa "sa day 1 updateom je to druga igra". Mogu mislit kakva je onda bila prije tog updatea...
Sve skupa je tužno jer se ispod površine očito skriva jako dobra igra. Ali ovo je teško pregrmiti. Pogotovo za one koji nisu namjeravali kupovati next gen konzolu. Oni su praktički počeli raditi na ovoj igri kad je PS4 tek izašao...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!

(izgledom).. najbitnija stavka je LOD (to ostavis na high - to je kvaliteta modela i tekstura), sve drugo bacis na low... igra izgleda bomba. A fps puno bolji, koga boli kiki za decalse na kilometar ili pak izgled oblaka, ili subsurface scattering na koži ili ne znam kakvi detalji na sjenama ili volumetricsima.. samo ubija fps bezveze. Cascading shadows je prva stavka koju isključuješ... doslovno prepolovi fps.