Molio bih vas ako znate bilo kakvu igru u stilu da uzmeš zastavu i doneseš do svoje baze sve igre koje to sadrže molim vas da kažete (Ako kažete neću pravit više tema)
Hvala unaprijed
Molio bih vas ako znate bilo kakvu igru u stilu da uzmeš zastavu i doneseš do svoje baze sve igre koje to sadrže molim vas da kažete (Ako kažete neću pravit više tema)
Hvala unaprijed
Svi FPS-ovi koji imaju multiplayer.
Svi FPS-ovi koji imaju multiplayer.
nemaju svi
Napisao je svi FPS-ovi KOJI IMAJU multiplayer
Meni je po CTF ostala i uvjek će ostati kao najbolja Quake 3 Arena
Drugi mi je UT 2k4
Napisao je svi FPS-ovi KOJI IMAJU multiplayer
Nemoraju imati multiplayer
ajmo još
bravo igrati ćeš ctf sa botovima -.-'
bravo igrati ćeš ctf sa botovima -.-'
pa ako nema pristup internetu, dobro je i to. koliko sam ja sati potrošio igrajući UT2003 Demo CTF offline. a ako misliš da botovi nisu dovoljno dobri, stavi na Godlike težinu, pa onda probaj igrati (iako to već prelazi u područje u kojem botovi na neki način varaju, ali to je za neku drugu raspravu.)
F.E.A.R Combat.
da ali opet to nije to kao kada igraš na netu...
Tu sam stranicu napravio za dinu_mujkića gledo sam poruke da traži jest da je suspendiran i pola njih je al mora doć tu valjd još gleda komentare il je na drugom forumu.Ona igra koju on traži nije UT neg je neka druga,znam imo sam je negdije prije znam da u njoj:pocaš po protivnicimai uzimaš zastavu i vodiš do svoje baze,lokacije:Negdje u svemiru na nekom komadu,neka zima kao tamo je neka tvornica u snijegu,ima i u nekom dvorcu,ima neka tam misija kad ovi raznesu zid pa kroz tu rupu moraš otič do tuđe baze e sad neznam dal moraš uzet tu zastavu ili ne,i ima na nekom vlaku koji se vozi po tračnicama a nesmiješ skočit jer ćeš se ubiti,ima još toga .i da ima neko oružijhe gdje izbaciš disk i ponovno stisneš i tamo gdje je disk tamo se nađeš
pa to ti je UT.
2004, čini mi se.
Nije u toj igri koju on traži nema nikakve priče
ut
hmmm, kad sam vidio da se frend tog dina, odmah me nešto presijeklo... izgleda da se virus debilizma širi među prijateljima.
UT 2004 NEMA PRIČU!!
Kažem da UT 2004 nije to to,u onoj igri koju on traži nema čudovišta,tamo možeš birati ko ćeš biti,muško ili žensko,a sada neznam koja je to igra
Heh ima i u Wow-u capture the flag..
Soldier of Fortune 2 :D
Igra koju je dino tražio nije UT2004,unjegovoj igri bi mogao birati misiju koju hoćeš,jel zna itko tu igru šta sam ja bio prije naveo detalje
Kažem da UT 2004 nije to to,u onoj igri koju on traži nema čudovišta,tamo možeš birati ko ćeš biti,muško ili žensko,a sada neznam koja je to igra
pa nema ni ih ovdje. uglavnom. i isto možeš birati između muških likova.
Igra koju je dino tražio nije UT2004,unjegovoj igri bi mogao birati misiju koju hoćeš,jel zna itko tu igru šta sam ja bio prije naveo detalje
ovdje isto možeš birati 'misiju' koju hoćeš. i sve što si napisao se poklapa s ovom igrom.
Onda je to ta igra ,znam da kad uđeš da ti se pojavi neki U,znači to je ta igra,a možda je i UT3
pa nema ni ih ovdje. uglavnom. i isto možeš birati između muških likova.
ovdje isto možeš birati 'misiju' koju hoćeš. i sve što si napisao se poklapa s ovom igrom.
Jel ima i ono na vlaku,u zimi,u nekom dvorcu, u onoj igri nevoziš ništa.
Dobro ima li ili ne
Vjerojatno prvi Unreal Tournament.
Majko mila jeeeee to je taj,dino će bit oduševljen(nadam se)
UT .. bilo koji ... lol. I da ... UT2k4 ima priču. I u 2k4 u jednoj "misiji" (mapi) se voziš u konvoju...iako imaš dojam da si na vlaku.