eto planiram kupit 5800 i molio bih Vas ako imate da mi date linkove od stranica di mogu skinut razne igre i aplikacije. Bio bi jako zahvalan!
eto planiram kupit 5800 i molio bih Vas ako imate da mi date linkove od stranica di mogu skinut razne igre i aplikacije. Bio bi jako zahvalan!
pomozite daj
jel ima puno app za taj mob? i korisnih
jel ima puno app za taj mob? i korisnih
Imaš dosta korisnih aplikacija..a na igre ni ne pomišljaj...bez grafičkog procesora igre su sra*e..jedine šta valjaju se one na šemu kad imaš kuglicu pa naginješ mob..
imam probl sa 5800xp...kad idem spavat pustim si mjuzu i cijelu noč svira i do jutra je prazan..a frend mi reko da ima prog TTpod na kojem se da namjestit opcija da se glazba ugasi nakon onaliko vremena koje odredimo..ali kad sam skino taj prog i prebacio na mob neće instalirat javi mi da nije moguče instalirat zaštičen prog iz nepouzdanih izvora..
dali ima kakva razlika između prebacivanja programa preko usb-a i bluetooth-a...ja sam prebacivo bluetooth-om i prebacio sam u E:pa u installs.. dali treba možda negdje drugdje prabaci i možda preko usb-a???
imam probl sa 5800xp...kad idem spavat pustim si mjuzu i cijelu noč svira i do jutra je prazan..a frend mi reko da ima prog TTpod na kojem se da namjestit opcija da se glazba ugasi nakon onaliko vremena koje odredimo..ali kad sam skino taj prog i prebacio na mob neće instalirat javi mi da nije moguče instalirat zaštičen prog iz nepouzdanih izvora..
dali ima kakva razlika između prebacivanja programa preko usb-a i bluetooth-a...ja sam prebacivo bluetooth-om i prebacio sam u E:pa u installs.. dali treba možda negdje drugdje prabaci i možda preko usb-a???
Nema veze je li usb ili bt. To ti kaže zato što ta aplikacija nema certifikat (takvih aplikacija ima najviše :)). Takve aplikacije možeš instalirati tako da hack-iraš mob (nešto kao jailbreak na iPhone-u).
I ako smijem primjetit: nije 5800 xp nego XM
Izašao smartmovie koji je signed i radi napokon, player je super i navodno podržava playback avi videa.
Uglavnom sve je to vredu, ali filmovi štekaju pa čak i onaj video koji sam snimao sa mobitelom, a pročitao sam da to svima tako šteka.
Ah šta je tu je moram ostat na onom integriranom vragu real playeru.