Nokia 5800 games & apps

poruka: 8
|
čitano: 7.483
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nokia 5800 games & apps

eto planiram kupit 5800 i molio bih Vas ako imate da mi date linkove od stranica di mogu skinut razne igre i aplikacije. Bio bi jako zahvalan!

Koja je razlika izmedu ludnice i skole? - Broj Telefona
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nokia 5800 games & apps

pomozite daj

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nokia 5800 games & apps
Pogledaj ovdje trebalo bi biti http://cafe.mobil.hr/forumdisplay.php?f=162
16 godina
AlterEgo kaže...

jel ima puno app za taj mob? i korisnih

16 godina
DommY kaže...
AlterEgo kaže...

jel ima puno app za taj mob? i korisnih

Imaš dosta korisnih aplikacija..a na igre ni ne pomišljaj...bez grafičkog procesora igre su sra*e..jedine šta valjaju se one na šemu kad imaš kuglicu pa naginješ mob..

15 godina
neaktivan
Nokia 5800 games & apps

imam probl sa 5800xp...kad idem spavat pustim si mjuzu i cijelu noč svira i do jutra je prazan..a frend mi reko da ima prog TTpod na kojem se da namjestit opcija da se glazba ugasi nakon onaliko vremena koje odredimo..ali kad sam skino taj prog i prebacio na mob neće instalirat javi mi da nije moguče instalirat zaštičen prog iz nepouzdanih izvora..

dali ima kakva razlika između prebacivanja programa preko usb-a i bluetooth-a...ja sam prebacivo bluetooth-om i prebacio sam u E:pa u installs.. dali treba možda negdje drugdje prabaci i možda preko usb-a???

0 0 hvala 0
16 godina
dkos1406 kaže...

imam probl sa 5800xp...kad idem spavat pustim si mjuzu i cijelu noč svira i do jutra je prazan..a frend mi reko da ima prog TTpod na kojem se da namjestit opcija da se glazba ugasi nakon onaliko vremena koje odredimo..ali kad sam skino taj prog i prebacio na mob neće instalirat javi mi da nije moguče instalirat zaštičen prog iz nepouzdanih izvora..

dali ima kakva razlika između prebacivanja programa preko usb-a i bluetooth-a...ja sam prebacivo bluetooth-om i prebacio sam u E:pa u installs.. dali treba možda negdje drugdje prabaci i možda preko usb-a???

Nema veze je li usb ili bt. To ti kaže zato što ta aplikacija nema certifikat (takvih aplikacija ima najviše :)). Takve aplikacije možeš instalirati tako da hack-iraš mob (nešto kao jailbreak na iPhone-u).

I ako smijem primjetit: nije 5800 xp nego XM Smijeh

17 godina
Nokia 5800 games & apps

Izašao smartmovie koji je signed i radi napokon, player je super i navodno podržava playback avi videa.

Uglavnom sve je to vredu, ali filmovi štekaju pa čak i onaj video koji sam snimao sa mobitelom, a pročitao sam da to svima tako šteka.

Ah šta je tu je moram ostat na onom integriranom vragu real playeru.Mršti se

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice