Game Boy za iPhone ?!

poruka: 9
|
čitano: 3.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Game Boy za iPhone ?!

ovako.,imam iPhone 2G 16 GB i skinuo tj. kupio sam sa cydie gb4iphone tj. game boy emulator za iPhone. Skinuo sam nekoliko GBA igrica i nasao na netu da ih trebam prebacit pomocu OpenSSH programa. To sam instalirao,isao u program files, var i onda bi trebao biti folder mobile/Media/ROMs/GAMEBOY/ i tu ondas staviti igricu i gba_bios. to isto imam. ali nema tog foldera u varu.

spojio sam iPhone sa kompom preko usb-a ali neznam kako probaciti te igre.

Molim vas da mi netko pomogne neznate kako mi je hitno!

zahvaljujem se!!

Proud to be adicted to WoW

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Game Boy za iPhone ?!

Pa napravi ga ako nema!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Game Boy za iPhone ?!
vjeko kaže...

Pa napravi ga ako nema!

probao sam i opet nista., nepojavljuju mi se igre na iPhone-u

16 godina
neaktivan

spojio sam se preko File Zille ali opet kad prebacujem igre mi se ne pojave na iphone.u.

16 godina
neaktivan
vidikovac kaže...

ovako.,imam iPhone 2G 16 GB i skinuo tj. kupio sam sa cydie gb4iphone tj. game boy emulator za iPhone. Skinuo sam nekoliko GBA igrica i nasao na netu da ih trebam prebacit pomocu OpenSSH programa. To sam instalirao,isao u program files, var i onda bi trebao biti folder mobile/Media/ROMs/GAMEBOY/ i tu ondas staviti igricu i gba_bios. to isto imam. ali nema tog foldera u varu.

spojio sam iPhone sa kompom preko usb-a ali neznam kako probaciti te igre.

Molim vas da mi netko pomogne neznate kako mi je hitno!

zahvaljujem se!!

pa ja na svom SonyEricsson G700 igram gameboy color i advance igre tipa pokemon

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Game Boy za iPhone ?!

Imas tutoriale na youtubeu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ima li garmina za iphone

ima li garmina za iphon

0 0 hvala 0
17 godina
Game Boy za iPhone ?!

Ja sam se s tim emulatorima mučio nekoliko sati, radio sve kao i na videima, ali ništa od toga, najbliže što sam uspio je bilo to da je u emulatoru bila igra, ali bi se srušio kad bih ju htio pokrenuti. Ne kažem da ne valjaju, vjerojatno je suprotno, ali meni nikako nije uspijevalo, možda je i do software (3.0)??? Stvarno ne znam, pokušat ću ponovno se, pa javim ako uspije!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam Garmina lit o nema veze s tim. Uspio sam staviti samo je problem da moram biti na netu da ga upalim ali nema veze. ionako su mi vec dosadili.,nije to isto igrat na Iphone-u i na game boy-u =)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice