evo jedno pitanje, što bi trebalo za dobru igru?
svatko misli drukčije ali ja sam svoj popis poslagao od najpotrebnije do najmanje potrebno
1. dobar gamplay ( ja mislim da je to najvažnije jer bez toga igra postane dosadna ili iritantna mislim da malo ljudi u ovoj zemlji to spominje jer negledaju ni 0.0000001% pozornost na toga ali treba se znati ako to nije dobro da ostale stvari bi bilo manje važne)
2. vrijednosti za ponovno igranje ( to ima veze sa broj jedan ali ponekad nije bitno to znaći dali se igra može igrati više puta, jer ima neke igre jednom pređeš i nikad više neigraš više volim kada neku igru mogu igrati više puta)
3. zvuk i grazba ( to je za dobar ugođaj u igri u svakoj igri se treba znati kakva glazba se treba stavit mislim da je to jako bitno jer to pomaže gamplay-u u igri i zato mi je to važno)
4. glitches ( glitches ili kako neki kažu bug-ovi ako igra ima puno glitche-va igra ponekad nije zabavna i mislim da se u vezi toga treba unjeti truda)
5. grafika ( to mi je zadnja na listi jer mislim da grafika nije sve i to jako malo utjeće na igru i mrzim kada ljudi kažu "ps3 ima bolju grfiku od xbox360" a ti isti ljudi kad je bila prošla generacija kupila je ps2 "koliko ja znam xbox onaj prvi ima bolju grafiku od ps2" znaći ti koji govore da ps3 ima bolju grfiku su samo playstation fanovi koji želi pokazati da ps3 ja barem u jednoj stvari bolji od ostalih i ja mislim da grafika nije najvažnija dio igre i da igra s dobrom grafikom neznaći da je dobra igra)
ako mislite da sam negdje pogriješio ili nesviđa se moje mišljenje molim vas recite što vam smeta samo da nepišete gluposti kao što je "ova cjela tema je glupost"