Resident Evil 5 Limited Edition za PS3

poruka: 10
|
čitano: 4.259
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Resident Evil 5 ~ Limited Edition za PS3

Pozdrav svima,

evo kupljena je Igra!

Limited Edition, metalna kutija, u domaćoj trgovino originalno zamišljenoj kao bookshop sa dosta stranih naslova.

Čestitam im! Inače nisu tako brzi, a o LE izdanjima da ne govorim.

Uglavnom, šta da vam kažem, faaantazija živa, evo odpeglao sam nekih sat vremena, još se malo navikavam na kontrole, i tako!

Tko je volio Resi 4, a meni je to bila možda i najbolja igra ikada, neće promašiti.

Komentari, pitanja?

Pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2009 19:26 (8oy5cout).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RESIDENT EVIL 5 ~ LIMITED EDITION za PS3

nemam ps3 i da ga imam, naravno dočepao bi se same igre ali nikad nebi kupio nešto specialno jer ionako je sve skupa udica za nečiju zaradu....

uostalom nijedan resi nije ni do koljena resi-ju 1 i 2!

staromodna grafika ali ugođaj kakav više ne vidim ni u jednom novom resi-ju...

Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: RESIDENT EVIL 5 ~ LIMITED EDITION za PS3
24v kaže...

nemam ps3 i da ga imam, naravno dočepao bi se same igre ali nikad nebi kupio nešto specialno jer ionako je sve skupa udica za nečiju zaradu....

Čuj, ni jedna takva igra nema neku revolucionarnu grafiku.
Ono kaj ima je - atmosfera.
Resi 1 i 2 nije do koljena trojci, odnosno Nemesisu...
Ista stvar sa SH 1 i 2, nema boljih.
Ista stvar i sa AitD.

Nemoj to shvatiti kao uvredu/svađu ili nekaj treće...
To je samo moje mišljenje kojeg će mislim podijeliti većina forumaša.
CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan

Kupio sam igru čim je izašla. Pošto sam se oduševio sa co-op igranjem dvije mape, koje su izašle kao demo. A onako dobra je al mi nekako malo monotona .  Nekako kao da mi je četvorka bila orginalnija bolja atmosfera . Prešao sam nekih 30 % igre ne žuri mi se kao neki da je pređu u jednom danu . Sad mi tu nešto nije jasno kako možeš završit igru u jednom danu tu nešto ne štima.Cool I šta onda možeš je bacit SmijehSmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
24v kaže...

Ovakvi komentari su mi najbolji.Prestani zivjeti u 1998 godini.To sto ti mislis da je ugodjaj bolji u jedinici i dvojci je subjektivan osjecaj,stvoren u onom periodu kad si se prvi put sreo s tim žanrom.Nazalost ti moram reci da nisi u pravu.Igrao sam sve nastavke i probaj odigrati jednicu i odmah probaj RE 5,pa mi reci koji je nastavak bolji 
Phenom II X4 940 BE 8MB @ 3.6 Ghz | DFI LAN PARTY DK 790FX-M2RS | OCZ XTC DDR 800 2 x 2 GB | Zotac GTX 295 1,792 GB DDR3 | Corsair TX650W | Samsung 226BW 22" | Seagate 320 GB 16 MB cache | Logitech G9,Razer Mantis,Keyboard G15.
17 godina
protjeran

e ljudi znam da naj vjerojatnije postoji taj topic ali neda mi se traziti.Mi mozete od prilike reci da li igra ce izaci za PC i koja konfa odprilike treba

da je igras kao covijek na medium il ilow sve jedno.Pozdrav.Cool

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma eto,

iako sam ja otvorio temu, i dao joj tako glupavo naslov velikim slovima u cijelosti (i dobio žuti karton zbog toga pa ljudi...pazite), želim reći da sam sada nakon što sam je završio dva puta pomalo razočaran.

Neću duljiti, grafika je zaista izvrsna, i mehanika kretanja, preciznost upravljanja likom i sve, ali ja se nikako ne mogu oteti dojmu koji imam kod većine tih Next Gen naslova na PS3, a to je taj feeling kao da igram neki demo!

Ono, kao da programerski tim želi prodati projekt pa su sklepali jedan Level (ispolirali taj jedan do savršenstva) pa sad nude izdavačima, ali nema nikakve dubine, zbog toga što je igra još daleko od gotove pa nije ni moguće napraviti dubinu kad još puno treba raditi i završiti je.

Eto tako je to meni, kao da je još daleko od gotovog po pitanju dubine.

Nije to kompleksnost priče da manjka,

nego jednostavno koliko su uspjeli postići da ta kompleksnost bude uvjerljiva i da igra nekako teče s lakoćom paralelno sa usvajanjem priče i sve dubljim doživljavanjem i osjećanjem toga svega.

Atmosfera dakle nula, impotencija, teško mi je definirati to što osjećam, nadam se da me razumijete!

Takav je bio i Assassin's Creed, dosta sličan, atmosferičniji kud i kamo ali isto tako impotentan.

Meni je Resident Evil 4 dakle, neizmjerno, al'zaista neizmjerno bolja igra, i sa žaljenjem moram reći da ću prije ubaciti svoj Resident Evil 4 po dvanaesti put u konzolu nego što ću ubaciti Resi 5 po treći puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Resident Evil 5 Limited Edition za PS3

Da više manje sam i ja došao do tog zaključka . Sve super grafa , fizika sve pet al igra jednostavno nema to nešto . Svi leveli izgledaju isto , nema atmosfere, ima neku priču ono bla bla , animacije su bezprijekorne,  bez beda što ima krvi, može je igrat svatko . Definitivno nije strašna . Znači horror, atmosfera zero.  Al to prokleto, fali .Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Resident Evil 5 Limited Edition za PS3

Da, u pravu si svakako po pitanju horor atmosfere, ma nema je ni u tragovima, nema tu straha nikakvog, ali ja čak nisam htio reći ni to.

Ma 'ajde, ma ne treba mi baš hororec, a i teško je meni nešto baš hororec, šta ja znam?!

Da odem malkoc u off:

ne plaše mene baš te igre, Dead Space npr. je deset puta strašnija igra ali ni to nije prestrašno za igrati.

Najstrašnija mi je bila Haunting Ground za PS2, to me baš plašilo prije jedno pet-šest godina.

Da se vratim, znači ne tražim ja atmosferu tipa da me nešto baš preplaši iskreno, uopće nisam toliko zahtjevan, želim samo uvjerljivo, i dosljedno pričanje priče i želim da ta priča teče neometano u mojoj glavi, da mi je prihvatljiva i neisprekidana.

Meni neuvjerljivost, i nemogućnost držanja niti ugođajem, non-stop radi prekide u fabuli.

Baš kao da igram jedan demo level, ali non-stop.

Valjda zbog te grafike na koju troše puno vremena ne mogu još i psihološku komponentu uvjerljivosti ispolirati, jer bi to trajalo jako dugo.

Mislim, ne znam gdje nas to vodi, oni igru koja traje devet - deset sati rade tri i pol - četiri godine!

I onda naprave ovo!

Da uopće ne započinjem temu na način da mi je većina singleplayer igara užasno prekratka, a volim singleplayer, pa tako i Resi 5.

Zanima me novi projekt ICO Team-a, ako oni ne naprave nešto s atmosferom onda stvarno nitko neće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.4.2009 18:21 (8oy5cout).
15 godina
protjeran
resident evil 4 je strasniji od 5 al je 5 onak malo bolja grafika nema jeb#n# asley.. 1i2 su ok
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice