Par pitanja zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pls odgovorite

1.KADA IZLAZI NOVI GTAMOZE LI SE IGRATI GTA SA MP NA WIDOWS 7JE LI BOLJI WINDOWS 7 ILI WINDOWS XP 

tata
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Pls odgovorite
gospodin_reza kaže...

1.KADA IZLAZI NOVI GTAMOZE LI SE IGRATI GTA SA MP NA WIDOWS 7JE LI BOLJI WINDOWS 7 ILI WINDOWS XP 

Evo ne znam pitanja na ove odgovore, nisam u igrama već dosta dugo, samo malo neku simulaciju voznje zaigram tu i tamo i rijetko footy manager, ali reagiram na ovakav post. Izgleda da jos ima ljudi koji ne znaju da je pisanje u CAPSU isto kao i vikanje, a i puno nepreglednije je od normalnog. Zato ubuduce gospodine, suzdržite se od CAPS pisanja, tj od vike po forumu, hodnici su nam kameni i dugački pa odzvanja po svim prostorijama. Eh da,  i na prvom katu, 2 soba desno, uđite tamo, kroz vrata na kojima piše "Upotreba interpunkcijskih znakova u hrvatskom jeziku", i odslušajte sat-dva, dobro će vam doći.

17 godina
RE: Pls odgovorite
gospodin_reza kaže...

1. Kada izlazi novi GTA? - Koji novi GTA? Pa nedavno je izisao GTA IV i igrali smo. Ja za noviji ne znam.

2. Moze li se igrati GTA SA MP na WIN 7? - GTA SA (San Andreas, nadam se da na to mislis) se moze igrati u WIN 7, samo prije pokretanja idi desnom tipkom na .exe (ona ikona kojom pokreces igru) onda kliknes na karticu compabity ili kompatibilnost i tu oznacis kvacicu service pack 3 xp i kliknes ok.

3. Je li bolji WIN 7 ili WIN XP? - Imas mali milijun tema o tome koji je WIN bolji i zbog cega. Ja sam osobno na 7 i zadovoljan sam radom i brzinom. Do danas nikakvog problema nisam imao.

Zar je to bilo tesko? Znaci ovako postaviti pitanja?

P.S. molim te drugi put NEMOJ VIKATI!!!

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
protjeran
Par pitanja

Vec si napravio takvu temu i sad opet

KLIKNI MI MRTVI HVALA ISPOD POTPISA
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice