1.KADA IZLAZI NOVI GTAMOZE LI SE IGRATI GTA SA MP NA WIDOWS 7JE LI BOLJI WINDOWS 7 ILI WINDOWS XP
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1.KADA IZLAZI NOVI GTAMOZE LI SE IGRATI GTA SA MP NA WIDOWS 7JE LI BOLJI WINDOWS 7 ILI WINDOWS XP
Evo ne znam pitanja na ove odgovore, nisam u igrama već dosta dugo, samo malo neku simulaciju voznje zaigram tu i tamo i rijetko footy manager, ali reagiram na ovakav post. Izgleda da jos ima ljudi koji ne znaju da je pisanje u CAPSU isto kao i vikanje, a i puno nepreglednije je od normalnog. Zato ubuduce gospodine, suzdržite se od CAPS pisanja, tj od vike po forumu, hodnici su nam kameni i dugački pa odzvanja po svim prostorijama. Eh da, i na prvom katu, 2 soba desno, uđite tamo, kroz vrata na kojima piše "Upotreba interpunkcijskih znakova u hrvatskom jeziku", i odslušajte sat-dva, dobro će vam doći.
1. Kada izlazi novi GTA? - Koji novi GTA? Pa nedavno je izisao GTA IV i igrali smo. Ja za noviji ne znam.
2. Moze li se igrati GTA SA MP na WIN 7? - GTA SA (San Andreas, nadam se da na to mislis) se moze igrati u WIN 7, samo prije pokretanja idi desnom tipkom na .exe (ona ikona kojom pokreces igru) onda kliknes na karticu compabity ili kompatibilnost i tu oznacis kvacicu service pack 3 xp i kliknes ok.
3. Je li bolji WIN 7 ili WIN XP? - Imas mali milijun tema o tome koji je WIN bolji i zbog cega. Ja sam osobno na 7 i zadovoljan sam radom i brzinom. Do danas nikakvog problema nisam imao.
Zar je to bilo tesko? Znaci ovako postaviti pitanja?
P.S. molim te drugi put NEMOJ VIKATI!!!
Vec si napravio takvu temu i sad opet