Mortal Kombat (2011)

poruka: 10
|
čitano: 3.781
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mortal Kombat (2011)

Čudim se da već nema slične teme.

Mortal Kombat (2011) je najnovija igra u MK franšizi koja pokušava vratiti slavu prve tri igre. Priča se događa u alternativnoj verziji MK2. Možete birati između 28 najpopularnijih boraca, a vraćaju se i stari likovi, fatality potezi i arene. Dostupan je i story mod, te mini igre (Test your Might, Sight, Luck itd.), Challenge Tower i još puno toga što bi trebalo povećati trajnost.

MK je izašao danas u Americi, a u skladu s time su se pojavile i recenzije koje su dodijelile i više nego solidne ocjene:

GamesRadar - 8/10

IGN - 8/10

GT - 9.4/10

1UP - A-

G4 - 5/5

Giant Bomb - 5/5

Machinima - 90/100

Metacritic - 86/100 (zasad)

Ed Boon je spomenuo i mogućnost portanja na PC, jer je u Europi ta platforma veoma popularna. Zato držite fige!

Svi Fatality potezi (većinu to naviše zanima):

A life? Where can I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 14:19 (Alex Mercer).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mortal Kombat (2011)

Obožavam igrat MK shaolin monks s kumom na PS2 a i nadam se da će ovaj dio novi bit super na kompu(daj bože da možemo malo na kompu igrat){#}!

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 14:24 (dragec0).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Mortal Kombat (2011)

Šteta što nema za PC {#}

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mortal Kombat (2011)

pa ne mogu vjerovati, gledam sada recenziju na gamereport i mislim e ovo bi mogao igrati da se prisjetim starih dana i likova, vidim jos ima nekih super novosti i onda na kraju veli da nema za PC, poludio sam....ma dajjj.

[Prodaja] BF:BC2 + Vietnam i MW2
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mortal Kombat (2011)

Treba dodati kako PS3 verziju ekskluzivno sadrži kao bonus borca nikog drugog doli - Kratosa!

On ima i neku svoju arenu u igri (koju pokušavam/namjeravam nabaviti), a evo njegovih trailera:

Kratos official trailer

i neke od njegovih mogućnosti:

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Mortal Kombat (2011)

Imam pitanje buduci da nikad nisam igro MK tj.jesam onaj MK vs DC al to nzn dal se moze brojat,zanima me kak se napravi fatality i onaj neki potez di se vide protivniku kosti i kak ih polomis isto dosta snage skine mislim da oko pola negdje

Marilyn Manson
14 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Imam pitanje buduci da nikad nisam igro MK tj.jesam onaj MK vs DC al to nzn dal se moze brojat,zanima me kak se napravi fatality i onaj neki potez di se vide protivniku kosti i kak ih polomis isto dosta snage skine mislim da oko pola negdje

Postoje combo-i koji odredenom kombinacijom tipki u fightu napravis veliki dmg protivniku,a fatality ti je u biti dodatni "bonus",koji samo vizualno dokrajci protivnika.Fatality radi kada je protivnik vec gotov!

Za ovaj Mortal Kombat,zaista nisam znao.Gledam gameplay na youtubeu i ne mogu vjerovati kako bolesno izgleda,pitam se samo odkuda im takve ideje za fatality???

To kao da su zavirili u dosjee od naj krvolocnijih serijskih ubica na planetu!

Tu je i Kratos,o Bože daj samo da igra zazivi na PC-u,jer kako vidim biti ce red 2 mjeseca jesti samo paštete i radiće sa livade,da bi kupio Sony 3!

Svaka cast,tko napravi ovo!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan
Mortal Kombat (2011)

Kako se mijenjaju kostimi boraca na ps3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako neko pegla još uvijek MK9 nek svrati na koju rundu, dokopali smo se Komplete Editiona :)

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/fight/152310.aspx

16 godina
Mortal Kombat (2011)

Ne znam je li ova vijest već objavljena na Bugu, ali za sve koji ne znaju, jučer je službeno potvrđena PC verzija zadnjeg Mortal Kombata!

Uključivat će sve dosad izdane DLC-ove i dodatne likove, a datum izlaska je 3. srpnja. Jedva čekam, već godinama nismo imali kvalitetne tabačine na PC-u.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice