Htio bi si nadograditi PC jer mislim da nije dovoljno jak da mi podrži novije igrice pa mi recite koliko bi RAM-a ili grafičke trebalo da se popravi da bude Ok PC,a ne nabrijani komp...Imam 1 GB RAM.a,256 Mb grafičku...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle...u kojem razdoblju najčešće pređete PC,PS3 ili Xbox igru?
totalno nepotrebna tema
koji je tebi k?si na nekim drogama?kakve veze ima naslov s temom?
koji je tebi k?si na nekim drogama?kakve veze ima naslov s temom?
prije je bila druga tema, i drugi post, sada je promjenio da se proba izvući za ovu glupost
Spamer. Padobranac.
Prvi otvori temu i napiše u kojem razdoblju predete igru, onda za čas editira poruku i napiše nešto sasvim deseto u njoj.
treba njemu karton neki opalit kolko vidim sve vise i vise bespotrebnih i gluph tema otvara
Ime mu pristaje. :D
Izgleda da je damir1994 epidemija na BOL-u .
Odličan nick imaš .
Sry na spammu ,htio sam neku temu otvorit pa sam otvorio ovu bzvz i pokušo preimenovat temu u drugu..ma duga priča..može li se obrisat tema??
Sry na spammu ,htio sam neku temu otvorit pa sam otvorio ovu bzvz i pokušo preimenovat temu u drugu..ma duga priča..može li se obrisat tema??
bahahahhahahahaha koji doktor znanosti.
Ja mislim da nije niti potrebna slika implied facepalma.
Ovo čak nezaslužuje trud pronalaženja slike.
bahahahhahahahaha koji doktor znanosti.
Ja mislim da nije niti potrebna slika implied facepalma.
Ovo čak nezaslužuje trud pronalaženja slike.
.