Gran Turismo 4

poruka: 28
|
čitano: 10.533
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Gran Turismo 4

Gran Turismo 4. Igrate? Što vam je dobro, a što ne? Jel ima neko da je vozio 24 satnu utrku u A-spec modu? Meni je naj simulacija vožnje, barem dok petica ne dođe. Smeta mi što nema fizičkog oštećivanja i ponekad čudan A.I.

...something diabolic
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gran Turismo 4
Lovac kaže...

Gran Turismo 4. Igrate? Što vam je dobro, a što ne? Jel ima neko da je vozio 24 satnu utrku u A-spec modu? Meni je naj simulacija vožnje, barem dok petica ne dođe. Smeta mi što nema fizičkog oštećivanja i ponekad čudan A.I.

Ne igram ga
Lijepa je grafika ali je hardcore simulacija a to ponekad ide na zivce
I da i mene smeta sto nema ostecivanja...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Gran Turismo 4

Naj igra svih vremena.........Smijeh

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iako je legendarna izašla je legenda na kvadrat petica.
Nije loša za ono vrijeme zbog grafike, ali danas je grafika vrloooo loša,gameplay odličan, najzanimljivije mi je kada sam kupio kočiju i otišao se utrkivat :=)
Pogodite koji sam bio ?
17 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

da budemo na cisto s postom povise, GT nije hc simulacija.

Popularan je zbog spajanja arkade i simulacije, tj zbog dobrog doziranja jednog i drugog.

Inace, odigrao sam sva 4 nastavka i u biti se nikad nisam vise i bolje zabavio (uz igru mislim).

Istina treba uloziti jako puno vremena, ali feeling je strasan kada npr s autom koji je pet klasa losiji od nekog bmw-a, oderete za 2-3 kruga na onim enduro stazama

Edit: zaboravio sam spomenuti

, pa kad sjednete za volan starog mercedesa 190 EVO... pravi pogodak

Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.6.2008 18:57 (pixelatem).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...

da budemo na cisto s postom povise, GT nije hc simulacija.

Popularan je zbog spajanja arkade i simulacije, tj zbog dobrog doziranja jednog i drugog.

Inace, odigrao sam sva 4 nastavka i u biti se nikad nisam vise i bolje zabavio (uz igru mislim).

Istina treba uloziti jako puno vremena, ali feeling je strasan kada npr s autom koji je pet klasa losiji od nekog bmw-a, oderete za 2-3 kruga na onim enduro stazama

Slažem se s tobom! !ako mi je GT bio zabavan prije nego što je izašao GRD ili DIRT.
Sada samo igram GRID iako kada dodam malo jaći gas zaokrene mi se za 360 a na to nisam naućio.

16 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

Gran Turismo 4 sam prošao 72 posto igre i tad odustao.. igra je besprijekorna ali uzima previše života.. za tih 72 posto igre trebalo mi je 5 mjeseci aktivnog igranja.. prestao sam igrati jer sam se znao dosta isfrustrirati baš sa eventima koji se voze 24 sata.. naime par puta sam stavio na autopilot i tad mi se budala zabio par puta u zid ili izletio iz ceste i izgubio prednost.. tad sam pošizio i prestao igrat ga..

ali priznam da je jedna od najdugoviječnijih i najboljih simulacija u igraćoj povijesti igara.. a da ne pričam o grafici i ostalome Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

Igrao sam ga do nedavno,ali sam odjednom prestao,ne znam zašto.Inače,igra mi je odlična,ali zahtijeva previše vremena.

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
Figo kaže...

Gran Turismo 4 sam prošao 72 posto igre i tad odustao.. igra je besprijekorna ali uzima previše života.. za tih 72 posto igre trebalo mi je 5 mjeseci aktivnog igranja.. prestao sam igrati jer sam se znao dosta isfrustrirati baš sa eventima koji se voze 24 sata.. naime par puta sam stavio na autopilot i tad mi se budala zabio par puta u zid ili izletio iz ceste i izgubio prednost.. tad sam pošizio i prestao igrat ga..

ali priznam da je jedna od najdugoviječnijih i najboljih simulacija u igraćoj povijesti igara.. a da ne pričam o grafici i ostalome Cool

Poznat mi je taj osjećaj Osmijeh

...something diabolic
16 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

Došao do 50% šta ću više.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Gran Turismo 4

prosao igru...jel netko uspio sa toyotom gt-one vozit se 600 i dic ju na zadnje kotace?

cak sam kupio orginal igru imao sam ih dosta za ps2 i sve ih prodao osim te igre to govori puno o toj igri

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 16:09 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

s kojim autom osvojiti gt championship???????

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Gran Turismo 4
maminho #74 kaže...

s kojim autom osvojiti gt championship???????

hmm 
daj me podsjeti malo
koji su auti dopusteni i koji auti su ti protivnici ? 

17 godina

jedva čekam novi proc pa da malo upogonim emulator.. vidim po netu da su daleko dogurali sa kompatibilnošću..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
neaktivan

pa protivnici ovise o tome koji ti imaš auto su protivnici

uzeo sam nissana option stream z, ali nemam ni najmanje šanse.

protivnici su mi

minolta toyota 88c v-race car 89.

gillet vertugo race car 04.

nissan r92cp race car 92.

nissan r89c race carr 89.

amg mercedec clk gtr race car 98.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.6.2011 18:20 (maminho #74).
15 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

Moj buraz odigro 24 sata utrku(nezz koja) u A-specu..skoro dobio otkaz zbog tog pothvata :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maminho #74 kaže...

pa protivnici ovise o tome koji ti imaš auto su protivnici

uzeo sam nissana option stream z, ali nemam ni najmanje šanse.

protivnici su mi

minolta toyota 88c v-race car 89.

gillet vertugo race car 04.

nissan r92cp race car 92.

nissan r89c race carr 89.

amg mercedec clk gtr race car 98.

option stream z ti je katastrofa auto 

moras proc neki Endurance da dobijes Le mans auto

mislim da bi na jednom od kracih endurance utrka trebao dobit Minoltu toyotu i sa njom bi to trebo proc bez problema

14 godina
neaktivan
Gran Turismo 4

prošo sam ovo s minoltom, al imam novi problem :(

nakon endurance utrke, ono kad se učitava ono kaj se vrti je crvene ,a ne bijele boje i nikak da se učita :(

u čemu je problem?? jel to normalno????

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
maminho #74 kaže...

prošo sam ovo s minoltom, al imam novi problem :(

nakon endurance utrke, ono kad se učitava ono kaj se vrti je crvene ,a ne bijele boje i nikak da se učita :(

u čemu je problem?? jel to normalno????

hmm ja imam ogrinal igru i nikad mi se nije crveno vrtilo tak da moze bit da ti je dvd ostecen il nesto 

15 godina
Gran Turismo 4

Sry za bump, ali ovo je jedina tema...

Podrzava li ova igra vibraciju? U opcijama mi je ista uredno ukljucena, medjutim u igri se ne oseti? 

Dzojstik je ispravan.

Ziv je Moskri, umro nije dok je gudre i murije..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gran Turismo 4

Naravno da podržava. Samo s tom igrom je problem ili?

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

Naravno da podržava. Samo s tom igrom je problem ili?

Da, ostale rade normalno.

17 godina
Gran Turismo 4

Hmm, ako imaš Dualshock 2 mora raditi. Daj provjeri još jednom sve opcije i zaleti se u zid dal će vibrirati.
EDIT: Puhnuo prah s mog 10 god starog PS 2 i samo u opcijama na controlleru imam vibru na on i sve radi ok...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 15:20 (Lovac).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Lovac kaže...

Hmm, ako imaš Dualshock 2 mora raditi. Daj provjeri još jednom sve opcije i zaleti se u zid dal će vibrirati.
EDIT: Puhnuo prah s mog 10 god starog PS 2 i samo u opcijama na controlleru imam vibru na on i sve radi ok...

Da, Dualshock 2. Iskljucim vibraciju, pa opet ukljucim - nista. Cak sam i u zid udario. {#}

Evo probao sam i sa PS1 dzojstikom, nista.

14 godina
odjavljen
pirat01 kaže...
Lovac kaže...

Da, Dualshock 2. Iskljucim vibraciju, pa opet ukljucim - nista. Cak sam i u zid udario. {#}

jel igra orginal ? jer na piratskoj fale neke stvari pa mozda i ta ?

http://x264blog.org/
15 godina
Arnold Layne kaže...
pirat01 kaže...
Lovac kaže...

jel igra orginal ? jer na piratskoj fale neke stvari pa mozda i ta ?

Ne, ali kako rade druge igre. A i mislim da mi je vibracija radila pre na istoj. (ne secam se tacno, davno sam igrao)

17 godina
Gran Turismo 4

E moguće da je do toga. Original je na dvoslojnom DVD-u (imam original), a s piratice su dosta toga maknuli.

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
Gran Turismo 4

Bice onda da je do toga.

Jedino sto me malo kopka je to da sam neki dan udario dzojstikom o pod. {#}

Ali radio u drugim igrama...

Ma nista, otvoricu kasnije dzojstik ako mi se bude dalo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.4.2012 15:47 (pirat01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice