Gran Turismo 4. Igrate? Što vam je dobro, a što ne? Jel ima neko da je vozio 24 satnu utrku u A-spec modu? Meni je naj simulacija vožnje, barem dok petica ne dođe. Smeta mi što nema fizičkog oštećivanja i ponekad čudan A.I.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gran Turismo 4. Igrate? Što vam je dobro, a što ne? Jel ima neko da je vozio 24 satnu utrku u A-spec modu? Meni je naj simulacija vožnje, barem dok petica ne dođe. Smeta mi što nema fizičkog oštećivanja i ponekad čudan A.I.
Naj igra svih vremena.........
Nije loša za ono vrijeme zbog grafike, ali danas je grafika vrloooo loša,gameplay odličan, najzanimljivije mi je kada sam kupio kočiju i otišao se utrkivat :=)
Pogodite koji sam bio ?
da budemo na cisto s postom povise, GT nije hc simulacija.
Popularan je zbog spajanja arkade i simulacije, tj zbog dobrog doziranja jednog i drugog.
Inace, odigrao sam sva 4 nastavka i u biti se nikad nisam vise i bolje zabavio (uz igru mislim).
Istina treba uloziti jako puno vremena, ali feeling je strasan kada npr s autom koji je pet klasa losiji od nekog bmw-a, oderete za 2-3 kruga na onim enduro stazama
Edit: zaboravio sam spomenuti
, pa kad sjednete za volan starog mercedesa 190 EVO... pravi pogodakda budemo na cisto s postom povise, GT nije hc simulacija.
Popularan je zbog spajanja arkade i simulacije, tj zbog dobrog doziranja jednog i drugog.
Inace, odigrao sam sva 4 nastavka i u biti se nikad nisam vise i bolje zabavio (uz igru mislim).
Istina treba uloziti jako puno vremena, ali feeling je strasan kada npr s autom koji je pet klasa losiji od nekog bmw-a, oderete za 2-3 kruga na onim enduro stazama
Gran Turismo 4 sam prošao 72 posto igre i tad odustao.. igra je besprijekorna ali uzima previše života.. za tih 72 posto igre trebalo mi je 5 mjeseci aktivnog igranja.. prestao sam igrati jer sam se znao dosta isfrustrirati baš sa eventima koji se voze 24 sata.. naime par puta sam stavio na autopilot i tad mi se budala zabio par puta u zid ili izletio iz ceste i izgubio prednost.. tad sam pošizio i prestao igrat ga..
ali priznam da je jedna od najdugoviječnijih i najboljih simulacija u igraćoj povijesti igara.. a da ne pričam o grafici i ostalome 
Igrao sam ga do nedavno,ali sam odjednom prestao,ne znam zašto.Inače,igra mi je odlična,ali zahtijeva previše vremena.
Gran Turismo 4 sam prošao 72 posto igre i tad odustao.. igra je besprijekorna ali uzima previše života.. za tih 72 posto igre trebalo mi je 5 mjeseci aktivnog igranja.. prestao sam igrati jer sam se znao dosta isfrustrirati baš sa eventima koji se voze 24 sata.. naime par puta sam stavio na autopilot i tad mi se budala zabio par puta u zid ili izletio iz ceste i izgubio prednost.. tad sam pošizio i prestao igrat ga..
ali priznam da je jedna od najdugoviječnijih i najboljih simulacija u igraćoj povijesti igara.. a da ne pričam o grafici i ostalome 
Poznat mi je taj osjećaj 
Došao do 50% šta ću više.
prosao igru...jel netko uspio sa toyotom gt-one vozit se 600 i dic ju na zadnje kotace?
cak sam kupio orginal igru imao sam ih dosta za ps2 i sve ih prodao osim te igre to govori puno o toj igri
s kojim autom osvojiti gt championship???????
s kojim autom osvojiti gt championship???????
hmm
daj me podsjeti malo
koji su auti dopusteni i koji auti su ti protivnici ?
jedva čekam novi proc pa da malo upogonim emulator.. vidim po netu da su daleko dogurali sa kompatibilnošću..
pa protivnici ovise o tome koji ti imaš auto su protivnici
uzeo sam nissana option stream z, ali nemam ni najmanje šanse.
protivnici su mi
minolta toyota 88c v-race car 89.
gillet vertugo race car 04.
nissan r92cp race car 92.
nissan r89c race carr 89.
amg mercedec clk gtr race car 98.
Moj buraz odigro 24 sata utrku(nezz koja) u A-specu..skoro dobio otkaz zbog tog pothvata :D
pa protivnici ovise o tome koji ti imaš auto su protivnici
uzeo sam nissana option stream z, ali nemam ni najmanje šanse.
protivnici su mi
minolta toyota 88c v-race car 89.
gillet vertugo race car 04.
nissan r92cp race car 92.
nissan r89c race carr 89.
amg mercedec clk gtr race car 98.
option stream z ti je katastrofa auto
moras proc neki Endurance da dobijes Le mans auto
mislim da bi na jednom od kracih endurance utrka trebao dobit Minoltu toyotu i sa njom bi to trebo proc bez problema
prošo sam ovo s minoltom, al imam novi problem :(
nakon endurance utrke, ono kad se učitava ono kaj se vrti je crvene ,a ne bijele boje i nikak da se učita :(
u čemu je problem?? jel to normalno????
prošo sam ovo s minoltom, al imam novi problem :(
nakon endurance utrke, ono kad se učitava ono kaj se vrti je crvene ,a ne bijele boje i nikak da se učita :(
u čemu je problem?? jel to normalno????
hmm ja imam ogrinal igru i nikad mi se nije crveno vrtilo tak da moze bit da ti je dvd ostecen il nesto
Sry za bump, ali ovo je jedina tema...
Podrzava li ova igra vibraciju? U opcijama mi je ista uredno ukljucena, medjutim u igri se ne oseti?
Dzojstik je ispravan.
Naravno da podržava. Samo s tom igrom je problem ili?
Naravno da podržava. Samo s tom igrom je problem ili?
Da, ostale rade normalno.
Hmm, ako imaš Dualshock 2 mora raditi. Daj provjeri još jednom sve opcije i zaleti se u zid dal će vibrirati.
EDIT: Puhnuo prah s mog 10 god starog PS 2 i samo u opcijama na controlleru imam vibru na on i sve radi ok...
Hmm, ako imaš Dualshock 2 mora raditi. Daj provjeri još jednom sve opcije i zaleti se u zid dal će vibrirati.
EDIT: Puhnuo prah s mog 10 god starog PS 2 i samo u opcijama na controlleru imam vibru na on i sve radi ok...
Da, Dualshock 2. Iskljucim vibraciju, pa opet ukljucim - nista. Cak sam i u zid udario. 
Evo probao sam i sa PS1 dzojstikom, nista.
Da, Dualshock 2. Iskljucim vibraciju, pa opet ukljucim - nista. Cak sam i u zid udario. 
jel igra orginal ? jer na piratskoj fale neke stvari pa mozda i ta ?
jel igra orginal ? jer na piratskoj fale neke stvari pa mozda i ta ?
Ne, ali kako rade druge igre. A i mislim da mi je vibracija radila pre na istoj. (ne secam se tacno, davno sam igrao)
E moguće da je do toga. Original je na dvoslojnom DVD-u (imam original), a s piratice su dosta toga maknuli.
Bice onda da je do toga.
Jedino sto me malo kopka je to da sam neki dan udario dzojstikom o pod. 
Ali radio u drugim igrama...
Ma nista, otvoricu kasnije dzojstik ako mi se bude dalo.