http://www.ign.com/articles/2013/06/10/e3-2013-xbox-launches-november-2013-for-499?+main+twitter
399 eura je za europsko trziste
http://www.ign.com/articles/2013/06/10/e3-2013-xbox-launches-november-2013-for-499?+main+twitter
pa rekli su 499$ za USA i 499 eura za Europu.
i piše ti u tom članku da je 499, ne piše 399.
500 ojra je... očekivao sam malo manje moram priznat
ima gdje repriza cijelog nastupa ?
xbox.com
xbox.com
hvala gledam vec :)
izgleda da su popravili stvar :D
jedno pitanje ova rise sons of rome ili kak se vec zove ce bit dostupna samo na xboxu ili ima sanse da dodje na plejku i pc grafika mi je mrak a i izgleda zanimljivo..:)
jedno pitanje ova rise sons of rome ili kak se vec zove ce bit dostupna samo na xboxu ili ima sanse da dodje na plejku i pc grafika mi je mrak a i izgleda zanimljivo..:)
Ekskluziva za xbox one
Mene je najviše oduševilo šta će gold memberi moći skinuti svaki mjesec 2 određene igre(nisu baš tolko škrti kolko sam mislio),od 1 srpnja ćemo moći skinuti Halo 3 i Assaisian creed(neznam koji dio) tako da sam bio zadovoljan to što sam vidio na E3.X360 još nije propao,i dalje će proizvoditi igre za njega i čak 2 exkluzive,eto to pak nisam očekivao.LP
Najbolja vijest je to za gold clanove, meni osobno je ps4 vec pobjednik ako bude sve kako je najavljeno manja cijena,nema drm,rabljene igre se mogu slobodno prodavati(navodno)...ipak ostaje nam vidjeti kad konzole izadu i malo budu na trzistu dali sve radi kako je obecano ili ipak ima kvaka...
Mene je najviše oduševilo šta će gold memberi moći skinuti svaki mjesec 2 određene igre(nisu baš tolko škrti kolko sam mislio),od 1 srpnja ćemo moći skinuti Halo 3 i Assaisian creed(neznam koji dio) tako da sam bio zadovoljan to što sam vidio na E3.X360 još nije propao,i dalje će proizvoditi igre za njega i čak 2 exkluzive,eto to pak nisam očekivao.LP
Ako nisi pratio, taj bonus ce biti samo za 360 do izlaska xbox One. Oni samo pokusavaju sada navuci nesto ljudi kopiranjem PSN + Servisa.
Ako nisi pratio, taj bonus ce biti samo za 360 do izlaska xbox One. Oni samo pokusavaju sada navuci nesto ljudi kopiranjem PSN + Servisa.
Jesi siguran?!
Koliko sam ja skuzio nije jos sigurno da je tako ali moguce da je test faza pa ako bude dobro islo(povecalo se gold clanstvo) onda ostave!
Gledao sam jučer na webu neke informacije o najnovijem Xboxu i ostao osupnut, OSUPNUT.
Ako će doista ugraditi u Xbox online autentifikaciju svaka 24 sata, dakle MORAŠ biti na netu, onda ga definitivno NIKADA neću kupiti, ili nekome preporučiti, dapače, javno ću ga sprdati i ljude odgovarati od kupnje tog DRM govna.I briga me što će vjerovatno za par mjeseci izać hardware ili software patch, stvar je principa, diže mi se želudac od toga da me netko stalno provjerava preko neta, naročito zato što ljudi KUPE Xbox, dakle nisu ga iznajmili, već kupili.
A ako sam ja nešto kupio onda je to MOJE, i hoću li ja sa time podmetati vrata ili to nešto modificirati pa koristiti da bih lansirao raketu na mjesec, to je isključivo MOJA stvar.
A ako ne žele da ljudi piratiziraju igre, onda neka kvalitetnije zaštite te igre, a kako, je njihov problem.
Stavka dva, kupiš igru ali je ne možeš posuditi frendu, čak ni orginalni dvd, jer će taj dvd sa igrom imati svoj jedinstveni serijski broj koji će najvjerovatnije tijekom prvog pokretanja igre biti pridružen jedinstvenom serijskom broju vašeg xboxa, što će naravno biti proslijeđeno na Microsoftove servere, gdje će biti pohranjeno "za vijeke vjekova", dakle čak ni igra za koju ste dali cca 60 eura nije vaša, već je samo na "trajnoj posudbi".
Stavka 3, moraš, MORAŠ kupiti MS kinect (kamera sa motion senzorima) koji košta oko 100 eura, jer bez nje Xbox ne funkcionira, UOPĆE.Pa da, instalirajte mi big brothera u dnevnu sobu, baš mi je cool što mi je kamera uperena u dupe 24/7, a pošto je i sve zajedno stalno na netu, to uopće ne predstavlja sigurnosni rizik, UOPĆE NE.Nema šanse da se netko spoji na kinect i posmatra šta radite, pa tko bi uopće htio hakirati stroj spojen na net !?
Ma nabijem ih na krasan sa takvim pristupom.Oni će meni uvjetovati adsl prikljućak i "iznajmljivati" konzolu i igre, ma neka se napuše centralističko-fašističke kifle.
Kljucaj temu, frajer sabio...
jesam li ja jedini ovdje koji će kupiti XBOXONE?!!! :D ako mi MS dopusti da mu dam svoje teško zarađene pare. <ponizno>
ne ozbiljno, MS je failao ali i ne baš toliko koliko irudi pričaju o tome, gluposti večinom jer je teško je bilo pročitat neke činjenice... ali nema veze. čudno zašto onda tako windowse ne blokaju DRM-om? Čudno zašto se irudova ekipa ne žali na 24h check in ali ne i na smartfon koji se svako malo chekira (nekad on sam a nekad irudi sami) i pusti na fejs. čudno je i to kako su irudi ovaj člankak prekočili. http://www.engadget.com/2013/06/11/playstation-4-drm-policies-third-party/
puno toga je čudno ali irud ostaje irud.
edit: ajdmo sad postove, ne mogu posudit, ne mogu prodat, always one, kinect obavezan bla bla bla...
Pa kao prvo neces moc igrati igre, sta ti vise treba kad se hrvatska ne podrzava.
Kao drugo, ne razumijem zasto branis nesto sta doslovno nevalja, sta je Sony pokopo sa svime pokazanim i prikazanim. Ne razumijem jesi li totalno zatupljen jer imas xbox doma pa sad branis svoj ulozeni novac.
Koja je svrha imati Xbox ako ne mozes igrati kad zelis, sta ako ti se dogodi da ti prdne net na par dana, ili ako se selis, nosis frendu konzolu ili nesto 10.to a nema se neta tamo. Jel nije ljepse se vratit u one stare dane posudivanja igara i kad nesto kupis da je stvarno tvoje.
edit: ajdmo sad postove, ne mogu posudit, ne mogu prodat, always one, kinect obavezan bla bla bla...
Da, ti uzmi Xbox One, a sva ostala pametna ekipa će uzeti PS4. Nek te promatraju 24/7, bez kinecta se ne možeš ni posrati u miru bez nečijeg praćenja. Pa, nije dosta da prikupljaju raznorazne informacije s Google i Yahoo servera, nego me još moraju i gledati . Pa nemaju to pravo. Pa ne mogu ti razbojnici i njihovi Xboxi ljude maltretirati, pa nije svijet počeo sa njima.
Sad kad su mi se dojmovi slegli ponovno sam pogledao igre koje su predstavili na konferenciji. Moram priznati da mi je se samo Sunset overdrive svidio. Ryse je izgledao zakon dok nisam vidio QTE na svakom koraku. A uz to je i on rail shooter.
Quantum break izgleda fora samo neam pojma kakva je to igra. Forza ko Forza. Također, ima dosta igara koje su cool ali će doći na PS4 (MGS, Division, Mirrors edge etc.)
Pa kao prvo neces moc igrati igre, sta ti vise treba kad se hrvatska ne podrzava.
Kao drugo, ne razumijem zasto branis nesto sta doslovno nevalja, sta je Sony pokopo sa svime pokazanim i prikazanim. Ne razumijem jesi li totalno zatupljen jer imas xbox doma pa sad branis svoj ulozeni novac.
Koja je svrha imati Xbox ako ne mozes igrati kad zelis, sta ako ti se dogodi da ti prdne net na par dana, ili ako se selis, nosis frendu konzolu ili nesto 10.to a nema se neta tamo. Jel nije ljepse se vratit u one stare dane posudivanja igara i kad nesto kupis da je stvarno tvoje.
1) ni sad nije pa se igram na boxu. kako to?
2) nisam zatupljen nego mene osobno ne pogađaju te restrikcije, vidim di je problem, jasno mi je da ekipa pi7di, bolje bi bilo da nije tako ali je8iga što je tu je... na kraju su važne samo igre i ako iz hrvatske budem mogao igrat, uzimam ga.
3) ima workaround rješenja... što će biti ako se odselim ili ako odnesem frendu konzolu?
što se tiće posuđivanja, ti/vi stvarno mislite da će vam sony sve dati besplatno i bez DRM-a? LOL! rođo, svi oni seru... ko zna što će još biti.. ne branim nego ne mogu vjerovat kakve sve gluposti znate pisat a zanemarujete drugu stranu jer eto good guy sony će nam dat da se besplatno igramo a kod ružnog MS-a sve moramo platiti, kmee, kmeeee.
tvoje? pitaj onog što je hakirao PS3 dali je to njegovo.
Da, ti uzmi Xbox One, a sva ostala pametna ekipa će uzeti PS4. Nek te promatraju 24/7, bez kinecta se ne možeš ni posrati u miru bez nečijeg praćenja. Pa, nije dosta da prikupljaju raznorazne informacije s Google i Yahoo servera, nego me još moraju i gledati . Pa nemaju to pravo. Pa ne mogu ti razbojnici i njihovi Xboxi ljude maltretirati, pa nije svijet počeo sa njima.
pazi ovog sad iruda....
Sve mi se čini da je skank samo troll, ništa drugo.
A sad više ni pisati ne zna. Irudi jedno 5 puta. Člankak. Prekočili. Itd.
Uglavnom, čak i sam priznaš sve mane, i znaš da se neće prodavati kod nas, ali bi i dalje rađe xbox. Ajd molim te.
Jedino da sad zbog totalnog i apsolutnog raspada sistema pojedu svoje govno i promjene uvjete i sve živo, onda bih shvatio.
Ova 3-4 razloga su samo najveći i najspominjaniji. Tu ima još toliko drugih stvari koje nisu na naslovnim stranicama gdje se vidi koliko su sve zeznuli.
Samo gledam kad će napokon stat i okrenut ploču. Jer su se sad i developeri počeli otvoreno okretat protiv njih. Puno ih ismijava na twitteru, sve se preokrenulo.
Prvi Xbox je dobar, ne savrsen prvenstveno zbog igara...... preferirao sam prvenstveno PS2, a nije mi bio los niti GC (jest da je ruzan, glomazan i izgleda kao tamo neka igracka al sta ces, bio je bar hardverski mocan i imao je niz odlicnih igara)...... Xbox360 je takoder okej sistem, nista spektakularno ali prolazi.
Xbox One je KATASTROFA.... bas me zanima tko ce to kupiti sve lol, oke, svidaju mi se neke Xbox One igre ali je**mu, sere mi se vise na MS. Zbilja sam se nadao samarcini od MS-a nakon svih onih losih glasina itd ali ispostavilo se da su se gotovo sve glasine obistinile (95% glasina, a to u povijesti nije bilo zabiljezeno.. eh sve do sada).
Sve mi se čini da je skank samo troll, ništa drugo.
A sad više ni pisati ne zna. Irudi jedno 5 puta. Člankak. Prekočili. Itd.
Uglavnom, čak i sam priznaš sve mane, i znaš da se neće prodavati kod nas, ali bi i dalje rađe xbox. Ajd molim te.
Jedino da sad zbog totalnog i apsolutnog raspada sistema pojedu svoje govno i promjene uvjete i sve živo, onda bih shvatio.
Ova 3-4 razloga su samo najveći i najspominjaniji. Tu ima još toliko drugih stvari koje nisu na naslovnim stranicama gdje se vidi koliko su sve zeznuli.
Samo gledam kad će napokon stat i okrenut ploču. Jer su se sad i developeri počeli otvoreno okretat protiv njih. Puno ih ismijava na twitteru, sve se preokrenulo.
wow, tipfeler, ubi me... tekst pišem na laptopu i ne mogu se nikako naviknut na njega. ontopic. ja sam ti ozbiljan što se tiće xbone-a, ako bude dostupan kod nas - moje je a ako ne - jebiga ima drugi ko hoće moje pare. to uopće nije problem.
naravno da priznam pa nisam glup, i meni je sve to bezveze ali me osobno ne pogađa (osim ako bude čvrsti region lock) tako jako... ako mi pukne net na par dana imam drugih stvari za radit ako ne omoguće workoaround. uglavnom, lako za mene, meni su više fascinantni ovi dečkići koji misle da će se igre dijelit šakom i kapom. dakle, ps4 će se prodavat ispod proizvodne cijene i te gubitke će nadoknaditi kroz prodaju igara... naravno da neće uvest drm. :D jedan će kupiti igru a cijelo selo će je igrati. o rlly? sony?
možeš li mi molim te nabrojati koji su to još razlozi? čini mi se da sam ih propustio... ili oopet izmišljavate kao ono da ako hoćeš posudit igru moraš platit 60$ (mislim da je to ovaj dole biser napisao :D)
ako ne budem mogao igrati u hrv uzet ću ps4 i vjerovatno će mi biti krivo... ja samo gledam kroz prizmu igara.
Prvi Xbox je dobar, ne savrsen prvenstveno zbog igara...... preferirao sam prvenstveno PS2, a nije mi bio los niti GC (jest da je ruzan, glomazan i izgleda kao tamo neka igracka al sta ces, bio je bar hardverski mocan i imao je niz odlicnih igara)...... Xbox360 je takoder okej sistem, nista spektakularno ali prolazi.
Xbox One je KATASTROFA.... bas me zanima tko ce to kupiti sve lol, oke, svidaju mi se neke Xbox One igre ali je**mu, sere mi se vise na MS. Zbilja sam se nadao samarcini od MS-a nakon svih onih losih glasina itd ali ispostavilo se da su se gotovo sve glasine obistinile (95% glasina, a to u povijesti nije bilo zabiljezeno.. eh sve do sada).
kažeš, vidio i probao pa osudio... i onda ja troll?!
Oglasio se i Nintendo neki dan.... i znas sto su izjavili odnosno kako?
Ukratko, ne zele blokirati rabljene igre jer je to normalna stvar jer je to potorsacko i trzisno pravo, a osim toga.... u dobrim odnosima su sa Gamestop-om itd kao i konkurencija (ipak im oni promoviraju igre, sisteme, periferiju, postave se standovi gdje mozes isprobati igre itd), odredeni ljudi ce s vremenom prodati svoje orginalne igre odnosno netko ce kupiti te rabljene igre, je li tako? i pazi sad, lik koji je prodao svoju rabljenu igru ce zaraditi i od tih novaca ce moci kupiti nove orginalne igre.
I znas sto? definitivno su u pravu kada bolje razmislis... to nije sto postotni gubitak za izdavace i developere kako to neki vole prikazati. Jos nesto, sto ako netko igra samo Single Player igre.... znaci, ako imas Xbox One biti ces prisiljen placati XBLA za SP igre? lol
EDIT:
Nije to meni ispalo iz supka, evo ti pa gledaj gdje je pisalo (a nije to jedini site)
http://www.technobuffalo.com/2013/05/21/xbox-one-fee-for-buying-used-games-full-retail-price/
Pa zar to nije bilo vec poznata stvar. Sta mislite zasto nastavci nekih igara prodaju vise kopija nego prosli nastavak ? Jednostavno, dosta ljudi kupi rabljenu igru ili renta i onda kupi nastavak jer im se igra svidila.