@razor , ja sam sad nekidan vidio na mome xboxu dolje ima opcija za podešavanje titlova, sad nisam siguran,jer nisam išao prčkat po tome, jer gledam na engleskim..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Carb0n
Ovdje tu http://www.cheapxboxlivecodes.com/
ili kad bude neka akcija preko dashboarda...da se jeftino naći
Mislim da je ovdje nesto malo jeftinije. A i uvijek se moze na ebayu naci za jos manje love.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Carb0n
Sta je isplativije.? X360 4GB - 15oo HRK ili X360 25oGB - 2,35o HRK.? A HDD 25o HRK kosta samo 65o HRK.
Bolje je uzeti od 4GB i onda kasnije uzmes HDD naknadno,imas jednog clana na forumu ih prodaje za 50USD mislim da je to rekao par stranica prije
Zasto ne razmisljati o modelima sa 4gb, pa ako netko (kao ja) ne namjerava stavljati igre i filmove na box, sta ce ti onda 250 gb?
Zasto ne razmisljati o modelima sa 4gb, pa ako netko (kao ja) ne namjerava stavljati igre i filmove na box, sta ce ti onda 250 gb?
Zar nije za laser bolje da čita sa hard diska nego DVD-a?
Zar nije za laser bolje da čita sa hard diska nego DVD-a?
To je istina, ali bolje kupiti 4gb, pa po potrebi kasnije nabaviti od onog lika 250 gb HDD za 50 USD - sve zajedno te dodje oko 1700 kn, a 250 gb verzija te sama dodje oko 2300 kn.
To je istina, ali bolje kupiti 4gb, pa po potrebi kasnije nabaviti od onog lika 250 gb HDD za 50 USD - sve zajedno te dodje oko 1700 kn, a 250 gb verzija te sama dodje oko 2300 kn.
Ali onda ovaj sa xboxom od 250gb bolje funkcionira (bolje čita) nego ovaj od 4gb pa na njega spojen eksterni HDD jer bi inače cijene bile skoro pa iste, a ne se razlikovale 600kn.
Evo ljudi imam pitanje jedno.
Namjeravao bih kupiti Xbox 360 ne sad odmah neznam još točno jel ove godine..nebitno.
Mislio sam uzet X360 od 4gb, vidio sam više cijena po netu i zanima koliko bi otprilike koštao u Hrvatskoj. 250gb ne bih nego bi si kasnije možda stavio 250gb hard naknadno dok sakupim pare, i zanima me jel ja mogu priključit prijenosni hard u xbox i onda tamo prebacim igru ili kak se već to radi. Hvala
Namjeravao bih kupiti Xbox 360 ne sad odmah neznam još točno jel ove godine..nebitno.
Mislio sam uzet X360 od 4gb, vidio sam više cijena po netu i zanima koliko bi otprilike koštao u Hrvatskoj. 250gb ne bih nego bi si kasnije možda stavio 250gb hard naknadno dok sakupim pare, i zanima me jel ja mogu priključit prijenosni hard u xbox i onda tamo prebacim igru ili kak se već to radi. Hvala
Pa ako želiš sa HDD-a prebacit na xbox, sumnjam da će ti stati jer ima vrlo malo igara manjih od 4gb. I mislim da taj HDD mora biti nekog određenog formata (ne znam kojeg).
Ma to je šit od 4gb...kupi odma konzolu od 250gb i riješio si sve moguće naknadne probleme!!!
Pa ako želiš sa HDD-a prebacit na xbox, sumnjam da će ti stati jer ima vrlo malo igara manjih od 4gb. I mislim da taj HDD mora biti nekog određenog formata (ne znam kojeg).
Ma ne krivo si me razumio. Pitam jel mogu igricu sa dvd-a prebacit na prijenosni hard? Mora bit fat32 koliko znam.
Ma ne krivo si me razumio. Pitam jel mogu igricu sa dvd-a prebacit na prijenosni hard? Mora bit fat32 koliko znam.
Ista stvar, možeš igru instalirat na xbox, ali ti svejedno taj DVD mora bit u konzoli dok igraš. I opet, ima vrlo malo igara koje su manje od 4gb.
NA TIH 4GB SE NEMOGU STAVLJAT NIKAKVE IGRE!
NA TIH 4GB SE NEMOGU STAVLJAT NIKAKVE IGRE!
Uh... kad bolje razmislim, u pravu si, ta 4gb služe za saveove 
Zanima me dvije stvari, imam Xbox Live Account registriran na godinu dana.
Ako modificiram svoju konzolu i sa original igricama koje imam igram online hocu li dobiti ban?
Jasno mi je da cu sa piratskom igricom ako igram online dobiti ban zasigurno, ali ne i ako koristim modificiranu konzolu i igram samo original igrice koje imam u kutijama na dvd-u online/multiplayer?
I zanima me ako modificiram, hocu li moci vratiti svoj softver na original sam (Reversati modifikaciju) ako postoje neki tutoriali na internetu uopce?
Zanima me dvije stvari, imam Xbox Live Account registriran na godinu dana.
Ako modificiram svoju konzolu i sa original igricama koje imam igram online hocu li dobiti ban?
Jasno mi je da cu sa piratskom igricom ako igram online dobiti ban zasigurno, ali ne i ako koristim modificiranu konzolu i igram samo original igrice koje imam u kutijama na dvd-u online/multiplayer?
I zanima me ako modificiram, hocu li moci vratiti svoj softver na original sam (Reversati modifikaciju) ako postoje neki tutoriali na internetu uopce?
Svejedno dobiješ ban..
To je glupo, mislim da nebi trebao dobit ban.... ali oni mozeju detektirati verziju dali je custom ili iz firme vjerovatno... :/ al dobro meni je xbox 360 bolji jer su ga jednostavno napravili idealnije od PS3 po meni...
To je glupo, mislim da nebi trebao dobit ban.... ali oni mozeju detektirati verziju dali je custom ili iz firme vjerovatno... :/ al dobro meni je xbox 360 bolji jer su ga jednostavno napravili idealnije od PS3 po meni...
Sve je s razlogom,po meni je glupo da ne dobiš ban.Ako neigraš originale u bilo kojem smislu to znači BAN..end of story 
heh jebiga... al fakat bi volio nekad nabacit online da ne waste-am account xD
Microsoft kad kaze da ne podrzavaju piratstvo i da se bore protiv piratstva ocito i doista misle... ipak su ih hakeri opljackali i ostetili za vise od par milijuna dolara :/
ima li tu ekipe koja igra battlefield bad company 2 na xboxu?
Jel kupovao neko igrice preko sajta zavvi.com ?
Meni se cine dosta ok po cjenama,samo me malo strah radi te postarine koliko bi me ona mogla doci (ja sam inace iz BiH) :)
ja sam kupovao preko zavvi-a....igricu cekas negdje oko 2 tjedna :D cijenu su stvarno super...tamo sam kupio fifu 11, mma i sada cu jos bad company 2 i preordati battlefield 3....postarine nema za hrvatsku neznam kako je za bosnu ali mislim isto da nema...ako je igrica ispod 160kn (za hrvatsku) nema ni carine...makar narucio sam bio fifu 11 za 250kn i isto nije bilo carine...tako da samo placas cijenu igre..ostalo nista...napominjem neznam kako je za bosnu, ali mislim da je slicno ili cak isto
sta mislite da uzmem medal of honor ili bad company 2?