Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.390.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
da i ja pitam, hocu da kupim slim 250 gb, ali ga u bosni slabo ima pa ako nigdje ne nađem da kupim, možda uzmem elite ili pro, sada zanima me, koliko se dešavaju rrod-ovi na tim konzolama ?
Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
malada kaže...
Danny_HR kaže...
Ako koristiš paypal kupi na G2Playu, xboxliveuk76.com ili na ebayu.
Proći ćeš puno jeftinije.

Jel salju u HRV sa G2Play-a?

Dobiješ kod na mail i onda ga redeemaš.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
nemam paypal zbog nedostatka godina haha tako da samo 'na ruke' plaćanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam xbox spojen na monitor preko HDMI, monitor preko VGA u kućište.

Zvuka nema, nemam pojma kako ga dobit. Na zvučnicima nemam više utora za ništa ukopčati osim slušalica. Imam kabal za TV (žuti,crveni,bijeli).

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

Imam xbox spojen na monitor preko HDMI, monitor preko VGA u kućište.

Zvuka nema, nemam pojma kako ga dobit. Na zvučnicima nemam više utora za ništa ukopčati osim slušalica. Imam kabal za TV (žuti,crveni,bijeli).

Bumpity bump.

I zašto mi na LA Noireu sjene izgledaju užasno? Xbox mi je spojen na monitor preko HDMI-HDMI, a monitor na kompjutor preko VGA (monitor) -DVI.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
17 godina
neaktivan

Takva je igra, ja imam spojeno HDMI to HDMI i sjene su isto koma, to je do igre, brijem da to smanjuje rendertime.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Takva je igra, ja imam spojeno HDMI to HDMI i sjene su isto koma, to je do igre, brijem da to smanjuje rendertime.

Ok, znači to je do igre. A sad zvuk.

Jel bi to moglo ić preko ovog lijevog kabla? Slika

I to onda spojim na zvučnu karticu na koju su spojeni i zvučnici?

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 11:50 (Looka).
18 godina

Da moglo bi. Ili još bolje da se ne petljas s tim svim jednostavno uzmes zvučnike i uštekaš u audio out na monitoru na koji si HDMIem spojio xbox (isto kao što bi uštekavao i slušalice).

He who is brave is free.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Da moglo bi. Ili još bolje da se ne petljas s tim svim jednostavno uzmes zvučnike i uštekaš u audio out na monitoru na koji si HDMIem spojio xbox (isto kao što bi uštekavao i slušalice).

To sam uočio na monitoru taman 10min prije nego kaj si napisal ovo. Sad mi radi na xboxu, ali na PCu ne. Treba mi splitter sa 3.5mm na 2x3.5mm ? Ako to uopće postoji? 

Ili ću stalno preštekavat?

17 godina
neaktivan

Drustvo molim pomoc.

Htio bi si uzeti Xbox i imam odlicnu ponudu za elite verziju, samo sto mi ne odgovara sto je modificirana.

Sada zanima me da li bi mogao imati problema kada se prijavim na Xbox live zbog toga. Odmah da kazem da mi je namjera igrati na njoj samo originalne igre, i dosta koristiti Xbox live servis.

Na konzoli do sada nisu igrane piratske igre, i predpostavljam da konzola sada ima pristup live usluzi (da nema ban) jer Xbox live usluga nije do sada ni koristena.

I jos jedno pitanjce, jel se nekako moze resetirati Xbox i tako se "rijesiti" tog problemcica (ionako nezeljene modifikacije).

Tnx

{#} Kako nitko ne odgovara jos od jucer meni se nakupilo jos pitanja {#}

Kakva je opasnost ako kupim polovni hard disk (originalni a ne kinesku kopiju)?

Tj. hocu li moci na Xbox live ukoliko je hard disk dosao sa recimo Xboxa koje je izbacen sa live usluge? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 17:22 (susjed).

0 0 hvala 0
18 godina
Looka kaže...

To sam uočio na monitoru taman 10min prije nego kaj si napisal ovo. Sad mi radi na xboxu, ali na PCu ne. Treba mi splitter sa 3.5mm na 2x3.5mm ? Ako to uopće postoji? 

Ili ću stalno preštekavat?

Misliš na ovako nešto? Evo s eBaya.

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 17:31 (Dwyane Wade).
16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...

Baš to mi treba, ali ako bi moglo (s eBaya neću sigurno) link za narudžbu iz RH?

18 godina
Looka kaže...
Dwyane Wade kaže...

Baš to mi treba, ali ako bi moglo (s eBaya neću sigurno) link za narudžbu iz RH?

Nezz sumnjam da tog ovdje ima. eBay je meni dušu dao za takve stvari xD

He who is brave is free.
16 godina
protjeran

Mislim da sam u A/D electronicu vidio tako nešto.....

WP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gdje ima za kupiti Xbox 360 Slim u ZG-u? Molim što prije odgovor :)

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Svugdje xD
Sophoslab, algoritam maybe i neznam vise sad na mobu sam
Gamers Don't Die, They Respawn. xD
16 godina
neaktivan

A jel puno veca cijena nego u infomarku?

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mislim da nije
16 godina
neaktivan

Jel ima u West Gateu? Brzo brzo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel mi može netko reći jel Samsung monitor B2230H ima pomični stalak? (Mislim da se monitor može naginjat po želji)

0 0 hvala 0
15 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

king cross{#}

16 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

king cross{#}

Kupio sam PS3 u West Gateu {#}

16 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Ti si pitao jel ima tamo Xbox360 i kupio si PS3?

EDIT : Ajd, da ne bi bilo zabune, ispravit ću "grešku", makar mislim da znaju svi na što sam mislio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 21:50 (Looka).
15 godina
Haha nije bio xbox il si fulo temu? :-)
15 godina
protjeran
Looka kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Ti si pitao jel ima tamo Xbox i kupio si PS3?

ne -.-

pitao jel tamo ima Xbox 360 a ne Xbox. 

15 godina
Zna se na sta se misli :P
16 godina
neaktivan

Ne nego sam isao kupit bratu neku konzolu, pa Xboxa nije bilo i kupili smo PS3 :-D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...

Ne nego sam isao kupit bratu neku konzolu, pa Xboxa nije bilo i kupili smo PS3 :-D

Thats so sad! :'(

16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Brat mi ima 9 god. tako da razliku neće ni skužiti :)

16 godina
protjeran
Fićo_CoD 5 kaže...
LordShgi kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...

Brat mi ima 9 god. tako da razliku neće ni skužiti :)

Ti imas Xbox360 ?

WP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice