- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Proći ćeš puno jeftinije.
Jel salju u HRV sa G2Play-a?
Dobiješ kod na mail i onda ga redeemaš.
Imam xbox spojen na monitor preko HDMI, monitor preko VGA u kućište.
Zvuka nema, nemam pojma kako ga dobit. Na zvučnicima nemam više utora za ništa ukopčati osim slušalica. Imam kabal za TV (žuti,crveni,bijeli).
Imam xbox spojen na monitor preko HDMI, monitor preko VGA u kućište.
Zvuka nema, nemam pojma kako ga dobit. Na zvučnicima nemam više utora za ništa ukopčati osim slušalica. Imam kabal za TV (žuti,crveni,bijeli).
Bumpity bump.
I zašto mi na LA Noireu sjene izgledaju užasno? Xbox mi je spojen na monitor preko HDMI-HDMI, a monitor na kompjutor preko VGA (monitor) -DVI.
Takva je igra, ja imam spojeno HDMI to HDMI i sjene su isto koma, to je do igre, brijem da to smanjuje rendertime.
Takva je igra, ja imam spojeno HDMI to HDMI i sjene su isto koma, to je do igre, brijem da to smanjuje rendertime.
Ok, znači to je do igre. A sad zvuk.
Jel bi to moglo ić preko ovog lijevog kabla? Slika
I to onda spojim na zvučnu karticu na koju su spojeni i zvučnici?
Da moglo bi. Ili još bolje da se ne petljas s tim svim jednostavno uzmes zvučnike i uštekaš u audio out na monitoru na koji si HDMIem spojio xbox (isto kao što bi uštekavao i slušalice).
Da moglo bi. Ili još bolje da se ne petljas s tim svim jednostavno uzmes zvučnike i uštekaš u audio out na monitoru na koji si HDMIem spojio xbox (isto kao što bi uštekavao i slušalice).
To sam uočio na monitoru taman 10min prije nego kaj si napisal ovo. Sad mi radi na xboxu, ali na PCu ne. Treba mi splitter sa 3.5mm na 2x3.5mm ? Ako to uopće postoji?
Ili ću stalno preštekavat?
Drustvo molim pomoc.
Htio bi si uzeti Xbox i imam odlicnu ponudu za elite verziju, samo sto mi ne odgovara sto je modificirana.
Sada zanima me da li bi mogao imati problema kada se prijavim na Xbox live zbog toga. Odmah da kazem da mi je namjera igrati na njoj samo originalne igre, i dosta koristiti Xbox live servis.
Na konzoli do sada nisu igrane piratske igre, i predpostavljam da konzola sada ima pristup live usluzi (da nema ban) jer Xbox live usluga nije do sada ni koristena.
I jos jedno pitanjce, jel se nekako moze resetirati Xbox i tako se "rijesiti" tog problemcica (ionako nezeljene modifikacije).
Tnx
Kako nitko ne odgovara jos od jucer meni se nakupilo jos pitanja 
Kakva je opasnost ako kupim polovni hard disk (originalni a ne kinesku kopiju)?
Tj. hocu li moci na Xbox live ukoliko je hard disk dosao sa recimo Xboxa koje je izbacen sa live usluge? 
To sam uočio na monitoru taman 10min prije nego kaj si napisal ovo. Sad mi radi na xboxu, ali na PCu ne. Treba mi splitter sa 3.5mm na 2x3.5mm ? Ako to uopće postoji?
Ili ću stalno preštekavat?
Mislim da sam u A/D electronicu vidio tako nešto.....
Gdje ima za kupiti Xbox 360 Slim u ZG-u? Molim što prije odgovor :)
Sophoslab, algoritam maybe i neznam vise sad na mobu sam
Gamers Don't Die, They Respawn. xD
A jel puno veca cijena nego u infomarku?
Jel ima u West Gateu? Brzo brzo :D
Jel mi može netko reći jel Samsung monitor B2230H ima pomični stalak? (Mislim da se monitor može naginjat po želji)
king cross
king cross
Kupio sam PS3 u West Gateu 
Ti si pitao jel ima tamo Xbox360 i kupio si PS3?
EDIT : Ajd, da ne bi bilo zabune, ispravit ću "grešku", makar mislim da znaju svi na što sam mislio.
Ti si pitao jel ima tamo Xbox i kupio si PS3?
ne -.-
pitao jel tamo ima Xbox 360 a ne Xbox.
Ne nego sam isao kupit bratu neku konzolu, pa Xboxa nije bilo i kupili smo PS3 :-D
Ne nego sam isao kupit bratu neku konzolu, pa Xboxa nije bilo i kupili smo PS3 :-D
Thats so sad! :'(
Brat mi ima 9 god. tako da razliku neće ni skužiti :)
Brat mi ima 9 god. tako da razliku neće ni skužiti :)
Ti imas Xbox360 ?