Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.399.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Danny_HR kaže...

O samoj modifikaciji generalno ne, ali tražiti pomoć za modifikaciju, pitanja o piratskim igrama i slično je zabranjeno.

sve u svemu istina je da se puno puta pita ista pitanja...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 21:43 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
Skidy kaže...

Nisam ni mislio izravno na tebe ;) , govorio sam opcenito.. al u potpunosti se slazem s tobom da ima stvarno banalnih pitanja.. vecinom su odgovori na google-u samo treba malo bolje trazit al eto neke sitnice kako ih ja volim zvat fore ilitiga cake u vezi xbox-a ce se prije naci ovdje nego na google-u ;) na kraju krajeva i zato imamo ovu temu :)

Trebalo bi stavit malo vise na prvu stranicu i mislim da onda nebi bilo ni ovih banalnih pitanja iako od toga se nikad nemoze pobjec ^_^ uvijek ima bisera, al zato se to samo zanemari i objasni nekom tko stvarno zeli saznat nesto korisno.. :)

Eto ga, nhf nikom.. ja sam popio isto zbog nepaznje zuti karton zbog govora o piratstvu al eto.. zato to upozorenje i sluzi.. drugi put cu drzat jezik za zubima i nece mi past napamet javno govorit o tome.. iako ima dosta stvari koje me zanimaju bas u vezi toga..al zato sluze PP ^_^

ako te sta zamnima u vezi toga slobodno posalji PP :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
15 godina
neaktivan

Razer Onza ti je pravi kontroler \m/

Live in and let die!
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
CroMaky96 kaže...
Perkan777 kaže...

Sad narucio Mortal Kombat.Jedva cekam da dodje.Sad moram nku fucu i jos jedan gamepad naruciti!

Evo ovaj mi je dobar.Ima poboljsani dpad.Jel ga tko ima?

Ja ga imam

I jel dobar!

Koliko imam xbox ovih tjedan dana mogu ti rec da mi je pravo fin, masakriram s njim na bf1943

Maky
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sad narucio Mortal Kombat.Jedva cekam da dodje.Sad moram nku fucu i jos jedan gamepad naruciti!

Evo ovaj mi je dobar.Ima poboljsani dpad.Jel ga tko ima?

Najvjerovatnije mi dolazi sljedeci tjedan taj kontroler. razlog sto sam ga uze je mortal kombat jer previse zivaca ode igrajući na d-padu od xbox kontrolera.
Svi hvala rezer onzu al meni osobno smeta zica i zbog tog sam uzo ovaj srebrni. Kolko sma vidio po forumima ekapia kaze da kotroler ima bolje gljive i puno bolji d-pad i jos uz to prekul izgleda.

15 godina
neaktivan

Dali je dobar xbox 360 Arcade, po cemu se razlikuje od slim modela osim po memoriji, vidim da za njega ima modifikacija, kakav je, ima li kvarova, jel moze vrtit sve igre??

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Svaki model Xboxa može vrtit sve igre koje su za njega dostupne, razlika ti je u memoriji.

Hardverske razlike nemaju veze s reprodukcijom igre, tako će moja konzola iz 2006. jednako raditi kao nečija od ove godine.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravu je danny...a ako zelis sto manje potrosit na njega i igrat pirat najbolje ti je uzet taj arcade od 4gb. Dovoljno memorije za sejvat a onih 250gb je bespotrebno zato sto kao sto sam cuo nemoze se igra pokretat sa hdd bez da se napocetku stavi cd, nemos stavit igru priko usb na hdd bar na slimu kolko sam cuo. a ono sto govore da se laser trosi nemoj obazirat paznju mnogo na to, to govore inskonpleksirani ljudi, zato sto se svaki laser trosi normalna stvar al oni to toliko naglasuju koda ce crknit za 2 mjeseca.

Ja imam ps2 vec skoro 8 godina pa jos laser radi ko nov a koristio sam ga nenormalno

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 13:15 (hitmanr).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

al kad imas igru na hardu onda je xbox tiši jer se dvd ne vrti

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Je li novi Mortal kombat za xbox region free?

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ak mislis na PAL, NTSC formate to neznal,
ak misis na region lock to mislim da je.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
1_six kaže...

ak mislis na PAL, NTSC formate to neznal,
ak misis na region lock to mislim da je.

Sta je to region lock?

Ja mislim na ono posto mi je konzola NTSC pa ako kupim sa game.co.uk da li ce radid?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 16:23 (Perkan777).
17 godina
neaktivan
Na game.co.uk su ige u PAL formatu, ti imas NTSC konzolu znaci ne...
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...

Pa imaju neke igre koje nisu zakljucane na jednu regiju!

17 godina
neaktivan

region lock ti je kad neki sadrzaj igre zakljucan za neke regije.
tipa DLC od neke igre ako je region lock znaci da ces morat kupit VPN koj te baca na englesku i tako ces moc skinut

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1_six kaže...

al kad imas igru na hardu onda je xbox tiši jer se dvd ne vrti

to je istina al naknadno moze sebi kupit hdd

15 godina
neaktivan

Dali se modifikacijom gubi garancija konzole, dali se gubi garancija ako se ako se pristupi na live s modificiranom konzolom.

Kakva je razlika:

http://www.sophoslab.hr/?usluge-i-servis/11/servis-xbox360-ixtreme-firmware/97

i

http://www.sophoslab.hr/?usluge-i-servis/11/servis-xbox360-ixtreme-firmware-jamstvo/53

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

evo uskoro i meni stiže xbox pa bih molio nekoga tko se razumije u prženje i igranje "onih" igara na xbox-u da mi se javi u pp,imam pitanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

vi koji mislite modat preporucio bi vam da pazite kaj radite, a i oni koji nemisle i nemaju modificiranu neka svakako pogledaju link

http://uk.kotaku.com/5802935/does-the-xbox-360s-new-disc-format-not-work-with-some-older-consoles

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 16:46 (1_six).

0 0 hvala 0
15 godina
LordShgi kaže...

dali se to odnosi i na pirate,ili se oni mogu igrati i PAL i NTSC?

16 godina
protjeran
Bera kaže...

Dali se modifikacijom gubi garancija konzole, dali se gubi garancija ako se ako se pristupi na live s modificiranom konzolom.

Kakva je razlika:

http://www.sophoslab.hr/?usluge-i-servis/11/servis-xbox360-ixtreme-firmware/97

i

http://www.sophoslab.hr/?usluge-i-servis/11/servis-xbox360-ixtreme-firmware-jamstvo/53

Službena garancija se gubi svakim otvaranjem konzole (za modanje konzole je potrebno ju prvo otvorit).A sada ,ako neke firme koje prodaju modificirane konzole, onda se ne gubi.

Jedno je s jamstvom ,drugo bez jamstva kolko sam skuzio :)

WP
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...
LordShgi kaže...

dali se to odnosi i na pirate,ili se oni mogu igrati i PAL i NTSC?

Nemres...Ovisi o tome iz koje regije ti konzola..

WP
15 godina

mogu li se gledati filmovi na Xboxu 360 i na koji način? sorry ako je prije bilo pitanje,ali zanima me jer mi xbox stiže za par dana,a prije nisam sudjelovao u temi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako mislis na divxe, onda da, pomocu programa TVersity
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...

mogu li se gledati filmovi na Xboxu 360 i na koji način? sorry ako je prije bilo pitanje,ali zanima me jer mi xbox stiže za par dana,a prije nisam sudjelovao u temi.

Mogu , samo dok pokreneš neki film za koji on nema kodek, se trebaš spojit na xbox live, barem je to meni funkcioniralo.Btw. možeš i preko media centera.

WP
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 18:21 (netko,netkovic).
15 godina
neaktivan

mislim kupiti xbox 250gb slim....zanima me kada dode modifikacija (nije jos dosla?!) i stavim igru na cd dali ju moram prethodno instalirati na hard disk...

jos me zanima dali na xboxu mogu pretrazivati interet kao i na kompu- npr. bug online, face i to...

zanima me jos dali mi se isplati sada uzeti xbox 360 arcade obican....dali je neka ralika u specifikacijama ili samo hdd....mozda mi je i bolje arcade zbog same modifikacije...sto vi mislite?

rade kupim xlive memetship nego dati 600kn vise za konzolu koja ce isto raditi...cuo sam da se arcade kvari i zagrijava dosta?

jel se moze xbox 360 arcade slim od 4gb modificirati ili samo obican arcade? nesta se prica da za njega jos nema..

arcade slim od 4gb ima gpu 40nm, a arcade 65nm...koja je razlika?

ako igram na xlive-u sa modificiranom konzolm i back up igrom mogu li mi blokirati hard disk da nemogu vise nista instalirati?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 19:08 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
strbi kaže...

mislim kupiti xbox 250gb slim....zanima me kada dode modifikacija (nije jos dosla?!) i stavim igru na cd dali ju moram prethodno instalirati na hard disk...

jos me zanima dali na xboxu mogu pretrazivati interet kao i na kompu- npr. bug online, face i to...

zanima me jos dali mi se isplati sada uzeti xbox 360 arcade obican....dali je neka ralika u specifikacijama ili samo hdd....mozda mi je i bolje arcade zbog same modifikacije...sto vi mislite?

rade kupim xlive memetship nego dati 600kn vise za konzolu koja ce isto raditi...cuo sam da se arcade kvari i zagrijava dosta?

jel se moze xbox 360 arcade slim od 4gb modificirati ili samo obican arcade? nesta se prica da za njega jos nema..

arcade slim od 4gb ima gpu 40nm, a arcade 65nm...koja je razlika?

ako igram na xlive-u sa modificiranom konzolm i back up igrom mogu li mi blokirati hard disk da nemogu vise nista instalirati?

netreba instalirat igru na komp ako neces to ti sluzi da bi ti xbox bio tisi i brze ucitava igru a to u vezi vrste konzole je razlika je samo u hdd

15 godina
neaktivan

a ako igram na Xlive-u sa modificiranom konzolom, dali dobim ban ili mi blokaju hard da nemrem na njega nista instalirati...

kada na xboxu 360 od 250gb instaliram original igru na hard disk, dali ju onda mogu igrati bez cd-a...

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.5.2011 20:16 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ne može se igrati igra bez medija u optičkom pogonu. Isto to smo odgovorili bar 3-4 puta u posljednjih stranica.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne može se igrati igra bez medija u optičkom pogonu. Isto to smo odgovorili bar 3-4 puta u posljednjih stranica.

oprosti nisam vidio....za sto onda sluzi osim za brze pokretanje...gluposti....i sta mi onda preporucujete obican arcade ili 250gb slim?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice