Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.406.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
JohnnyRI, razlike u grafici nema a mjenjanje ploce je neisplativo a cak mislim i nemoguce
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ljudi jel dobar ovaj model xbox.

Xbox 360 slim, 4 gb, znam ima malo gb i kad se ne instalira igra koliko se dugo ceka dok se ona pokrene, konzola dodje oko 1800 kuna.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=650106&id_artikl=650.106.002

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Bera kaže...

Xbox 360 slim, 4 gb, znam ima malo gb i kad se ne instalira igra koliko se dugo ceka dok se ona pokrene, konzola dodje oko 1800 kuna.

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=650106&id_artikl=650.106.002

cim ubacis igru u xbox ona se automatski pokrece nakon par sec...

dobar je model...sam kao sto si i reko ima malo gb...to bi ti mogao predstavljati problem no sve ovisi o tvom tipu igranja....

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan

NE razumijem onda koja je razlika kad instaliras i kad pokrenes bez da si instalirao i dali taj box model ima lan internet kabel ulaz cujam da ima samo wirrles??

16 godina
protjeran
Bera kaže...

NE razumijem onda koja je razlika kad instaliras i kad pokrenes bez da si instalirao i dali taj box model ima lan internet kabel ulaz cujam da ima samo wirrles??

ralika je u tome sto kad ne instaliras igru dvd se vrti u konzoli,konzola se vise grije i buce dok kod instaliranja nema vrtnje a buka je manja

ima LAN i WLAN

16 godina
neaktivan

Imam dva pitanja. Prvo, dali je na Jasperu još prisutan RedRingOfDeath?
Drugo, dali xbox live banna konzolu, ili samo user account, kada se igraju piratske igre online?
Dali ću moći igrati originalne igre online, ako imam haxanu konzolu? fala. {#}

Live in and let die!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
buvamozilla kaže...

Imam dva pitanja. Prvo, dali je na Jasperu još prisutan RedRingOfDeath?
Drugo, dali xbox live banna konzolu, ili samo user account, kada se igraju piratske igre online?
Dali ću moći igrati originalne igre online, ako imam haxanu konzolu? fala. {#}

1. nije prisutan vise
  2. bana konzolu
  3. moci ces dok te ne banaju,a to je jako malo vremena
15 godina
neaktivan

A kad igra nije instalirana i konzola se vise grije i bucna je, onda dali se brze kvari???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tako je. doduse, nije da ce ti krepat za 2 dana,ali... skuri igru na hdd i uzivaj
16 godina
protjeran
S zakasnjenjem donosim ,svima koji nisu procitali, novi broj controllera.http://solidfiles.com/d/d57d/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...

ahaha, Xbox 360 Slim 4 Gb za 1800 kuna? i još se kurče da su najpovoljniji ovi iz Linksa!!??

pogledajte ovdje ovu ponudu, imate besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku i besplatnu modifikaciju kada bude moguća, uvoznici su Microsoft X360 konzola za Hrvatsku, link: http://www.infomark.hr/Konzole/284/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov

Ako kupujete Xbox 360 konzole i općenito bilošta za X360 Infomark vam ima najbolje cijene u Hrvatskoj!! Kupio sam za sebe i prijatelj je kupio za sina konzolu i sve je super, konzole rade i dan danas besprijekorno, dostava i usluga super...nečete se razočarati!

17 godina

@alan_poh ne pravi se pamet samo pokazujes da si potpuno suprotno tome MS nema svog sluzbenog uvoznika za HR a i da ima taj isti odma nebi nudio modifikaciju

Marilyn Manson
16 godina
protjeran
alan_poh kaže...

ahaha, Xbox 360 Slim 4 Gb za 1800 kuna? i još se kurče da su najpovoljniji ovi iz Linksa!!??

pogledajte ovdje ovu ponudu, imate besplatnu dostavu za cijelu Hrvatsku i besplatnu modifikaciju kada bude moguća, uvoznici su Microsoft X360 konzola za Hrvatsku, link: http://www.infomark.hr/Konzole/284/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov

Ako kupujete Xbox 360 konzole i općenito bilošta za X360 Infomark vam ima najbolje cijene u Hrvatskoj!! Kupio sam za sebe i prijatelj je kupio za sina konzolu i sve je super, konzole rade i dan danas besprijekorno, dostava i usluga super...nečete se razočarati!

koliko su ti platili ovi iz infomarka da kazes ovo?{#}

R4zOR229 kaže...

@alan_poh ne pravi se pamet samo pokazujes da si potpuno suprotno tome MS nema svog sluzbenog uvoznika za HR a i da ima taj isti odma nebi nudio modifikaciju

mislis da onda lazu u vezi sa sluzbenim uvozom xbox-a?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 22:32 (Toni93).
17 godina

Ne kuzim tvoje pitanje nzn kaj si zakljucio iz moje recenice nemam pojma dali su oni sluzbeni uvoznik nekakve MS-ove robe za hr al sta se xboxa tice nisu sigurno jel on nema sluzbenog uvoznika za hr

Marilyn Manson
16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

Ne kuzim tvoje pitanje nzn kaj si zakljucio iz moje recenice nemam pojma dali su oni sluzbeni uvoznik nekakve MS-ove robe za hr al sta se xboxa tice nisu sigurno jel on nema sluzbenog uvoznika za hr

ma cisto me zanimalo tvoje misljenje o tome

ni meni nije jasno zasto se prse s tim da su glavni uvoznici xboxa kad postoji niz faktora zasto nemogu biti

15 godina
neaktivan

evo ovako namjeravam si za krizmu kupit xbox ili če mi ga roditelji kupiti,ali bojim se da mi ne uzmu krivi..onaj arcade ili ti šta to već je..pa dajte me mal usmjerite koji.i kolko love?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

evo ovako namjeravam si za krizmu kupit xbox ili če mi ga roditelji kupiti,ali bojim se da mi ne uzmu krivi..onaj arcade ili ti šta to već je..pa dajte me mal usmjerite koji.i kolko love?

xbox360 slim 250 gb

sam neznam sta im ovo "dvije igre znaci"...toga prije nije bilo i zato su nabili tolku cijenu...al novi slim probaj uzet i sve {#}

16 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

evo pa biraj opcije

16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

nisu mi ništa oni platili....kažem ono šta sam doživio sa njima iz iskustva....

a to što piše da su OVLAŠTENI (ne piše nigdje da su SLUŽBENI), čitajte bolje djeco i ne serkajte! to što piše da su ovlašteni, pa šta s time? i Sophoslab je ovlašteni distributer za X360 za Hr!!  ovlašteni distributer ne znači da je generalni ili službeni kako vi to pišete ovdje {#}, nego samo da ima sve potrebne dokumente za uvoz i prodaju za Hrvatsko tržište....

da vam skratim, pošto je Infomark OVLAŠTENI uvoznik, to znači da ne nabavlja konzole od Sophoslaba ili kojeg drugog uvoznika, nego uvozi sam od inozemnih dobavljača, samim time i ima bolje cijene od drugih uvoznika iz Hr....

malo naučite neke stvari pa onda serkajte naokolo....

nebi ni ja znao ovo šta sam napisao da nisam se informirao prije kupovine.....ja sam se barem informirao, dok vi lupate u prazno...malo pouke: riječ OVLAŠTENI dolazi od OVLAST, što bi značilo da ima ovlasti (dopuštenje) od zakonskih tijela Republike Hrvatske (HAKOM, google ako neznate šta je to) za uvoz na Hrvatsko tržište, dakle ima sve potrebne dokumente za uvoz...niš drugo!!!

hvala na razumijevanju...

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2011 3:01 (alan_poh).
15 godina
neaktivan
Znaci ako xbox modifciram...i piratske igre igram offline a orginalke online oce me banat

i jer za multiplayer se igre igrat triba ista dodatno placat?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

to sto su ovlasteni znaci da su platili porez na granici.

a vi svi koji svaki dan pitate sta ak modam xbox dal cu moc igrat online , AJ malo prolistajte po forumu i naci cete odgovor.

a ak si pametan mozda i sam zakljucis

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nemozes novce i ovce.ili ces igrati piratice ili originale nema oba dvoje. Ako zelis muliplayer igrat moras placat cca 300 kn godisnje
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Peace-brothers.Imam problem,igrao sam COD:BO Zombies SOLO na Xboxu i odjedanput mi se slika zamrzne.Stiskao sam onu tipku X na sredini đojstika ali uopče ne reagira, onda sam ga samo ugasio na onoj tipki na konzoli.Što mislite što mu je ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.2.2011 16:49 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Peace-brothers.Imam problem,igrao sam COD:BO Zombies SOLO na Xboxu i odjedanput mi se slika zamrzne.Stiskao sam onu tipku X na sredini đojstika ali uopče ne reagira, onda sam ga samo ugasio na onoj tipki na konzoli.Što mislite što mu je ?

ili je neki glich u igrici il se mozda malo zagrijo (kolko si ga dugo igro) iako to nebi trebao bit problem jer ja sam neki dan igro preko 10 sati u komadu i nist mu nije bilo....

15 godina
neaktivan

Igrao sam oko 15min.Imam li se čega bojati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne...ako se poslije najnormalnije upalio i radio onda se nemas niceg bojat...

to se meni znalo par puta na fifi dogodit i jos radi ko zmaj....a nisam jedini...kod mojih se frendova il RL.a isto to znalo dogadat tak da....

15 godina
neaktivan

Taj box 4 gb, vidim cijena je 1500 kuna, s obzirom da je niska dali se isplati kupit jer rekli ste da moze brzo ckrnut( igrao bi je na dan mozda oko 3 sata i igrao bih black ops)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bera kaže...

Taj box 4 gb, vidim cijena je 1500 kuna, s obzirom da je niska dali se isplati kupit jer rekli ste da moze brzo ckrnut( igrao bi je na dan mozda oko 3 sata i igrao bih black ops)

Nema ti veze sta ona kosta 1500 kn.bitan je hard diska na kojeg ces ti instalirat igru.ta instalacija je vazna jer se ne vrti dvd u konzoli.takav postupak smanjiva buku,trosenje lasera i samog dvd medija
15 godina
neaktivan

Imam pitanje za black ops za xbox, ako kupim dva joysticka ocemo moci online buraz i ja, ocemo moci 1 vs 1 ali da nismo na netu jer kad idemo npr. kod bake

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Bera kaže...

Imam pitanje za black ops za xbox, ako kupim dva joysticka ocemo moci online buraz i ja, ocemo moci 1 vs 1 ali da nismo na netu jer kad idemo npr. kod bake

Hoćete, moći ćete obojica online i offline.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice