ako ne ode jos bolje ostaju pare za ps4 kad izade
hehe ti nemas na nista drugo trosit novce isto ko i ja :)
dao bi se sastaviti dugacak popis(jedno 100kineskih zidova) xd
ako ne ode jos bolje ostaju pare za ps4 kad izade
hehe ti nemas na nista drugo trosit novce isto ko i ja :)
dao bi se sastaviti dugacak popis(jedno 100kineskih zidova) xd
Mogu li dobiti ban sa iextreme 1.7 ?
A sa tom novom mogu igrati NFS Hot Pursuit ?
A sa tom novom mogu igrati NFS Hot Pursuit ?
Nemožeš treba ti ixtreme lt 2.0
Xbox 360 je najbolja konzola ikada.Jasper ploča naravno treba za sigurno i bez uznemirujuće korištenje konzole.to jest bez kvarova
kak volim ovakve kaj sam bubnu nes bez ikakvog obrazlozenja iceg!
kak volim ovakve kaj sam bubnu nes bez ikakvog obrazlozenja iceg!
to bih bio ja jeltako?
moja baba ne tvoja
Zvuci ko neka pjesmica haha...
samo kažem svoje mišljenje ako hoćete detaljniju poruku od mene pogledajte moj zadnji post u ovoj temi
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/sto-kupiti-xbox-playstation-3/30.aspx
Zna li iko jeli potrebno za forzu 3 dlc ikakav da se igra online, i kako se igra online....
Ja imam gold acc ali nikako nemogu skontat kako da igram online
POMOC!!??'
iko motorsportski osvjesten?
prije bi taj odgovor dobio na nekom xbox forumu, nego ovdje.
jesi probo s drugim dvdom?mozda je ne jednom sp na drugom mp(tj jedan dopusta sp drugi mp)nzn sam nagadam nisam nikad to igro
Zvuči kao podjebavanje ali nije...
Pazi sad... PS3 Media server!
Bez zafrkancije, ja ga koristim jer su drugi jednostavno lošiji.
Zvuči kao podjebavanje ali nije...
Pazi sad... PS3 Media server!
Bez zafrkancije, ja ga koristim jer su drugi jednostavno lošiji.
Jesi probao TVersity za streaming?
moj stari celeron x2 2.2 bez problema mkv 1080 preko ps3 media servera nisam imao problema
naravno mreza te najvise ogranicava
Da, drastično kompliciraniji pristup, uz to nerijetko nije radio kako spada. TVersity sam koristio prije PS3 servera i to plaćenu varijantu. :(
Dal je ono otvaranje portova i maltretiranje s tim rezervirano samo za ljude koji X360 spajaju wireless na router? Naime, imam Thomson Speedtouch (T-Com) i konzola je žično spojena i nikad nisam morao otvarat nikakve portove ni niš, no planiram uzet neki TP-Linkov router je mi se Thomson počeo resetiravat pa me zanima hoću li se morat maltretirat s tim ''dodatnim pripremama'' za Live? Ne kužim se baš u to... Hvala!
Da, drastično kompliciraniji pristup, uz to nerijetko nije radio kako spada. TVersity sam koristio prije PS3 servera i to plaćenu varijantu. :(
Znaci moram probat PS3 server.:)
Dosta dugo vec mi sve radi na TVersityju, nemogu rec da imam ogromnih problema, ali zakaslje cesce i zna zivcirat.
Ima nesto bugova. Idem trazit taj PS3 server :D
Dal je ono otvaranje portova i maltretiranje s tim rezervirano samo za ljude koji X360 spajaju wireless na router? Naime, imam Thomson Speedtouch (T-Com) i konzola je žično spojena i nikad nisam morao otvarat nikakve portove ni niš, no planiram uzet neki TP-Linkov router je mi se Thomson počeo resetiravat pa me zanima hoću li se morat maltretirat s tim ''dodatnim pripremama'' za Live? Ne kužim se baš u to... Hvala!
Nema to veze sa žičanim ili bežičnim radom. Stvar je u samom ruteru, nekad moraš nekad ne.
Kako god bilo, nikada nikakve portove nisam morao otvarati, samo je bitno da ti je omogućen UPnP. To je to.
UPNP se omogućava negdje u postavkama rutera?
moj stari celeron x2 2.2 bez problema mkv 1080 preko ps3 media servera nisam imao problema
naravno mreza te najvise ogranicava
znaci da bi ovo moje moglo radit