- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

evo ja jucer skino i pokreno i assassins creed i cod black ops, sve radi savrseno...da treba ti novi update za sve nove igrice koje budu izlazile...
Jedina je razlika sto se SLIM nemoze modificirati,a ovaj drugi moze.I ovaj slim ima 4GB memorije za saveove i ostalo
Jedina je razlika sto se SLIM nemoze modificirati,a ovaj drugi moze.I ovaj slim ima 4GB memorije za saveove i ostalo
a zasto je cijena jednaka?
nezanima je modificiranje jer mi nije problem dati par stotina kuna za igru, znaci igrao bi online samo( cod bo, bc2, mw2)
Razlika je i u tome što slim ima ugrađeni wifi, bolji chipset i manje se grije/buči.
Ista je cijena jer se debeli više ne proizvodi, ostalo im u zalihama pa to sad prodaju po istoj cijeni kao prije.
Uglavnom, slim ti je bolja varijanta.
Oni su isti samo sto jedan ima manje memorije i to je to.
Oni su isti samo sto jedan ima manje memorije i to je to.
Nisu isti, koliko sam shvatio ima bolju plocu kao sto kolega kaze, wifi ugradeni, 4gb memorije i ljespi je :D
prikaz mu je default 720p
naletio sam na taj podatak, znaci da ne podrzava 1080p rezolucija?dali je ps3 podrzava?mogu li se igre igrati na 1080p?
na koliko prosjecno fps-a idu igre na konzolama?dali ima kakvih dropova kod eksplozija il sl.?koliko je grafika losija u odnosu na PC?
podrzavaju jedan i drugi 1080p al je to vecinom upscaling imas par igara na ps3 koje su u orginalu u 1080p za x360 nisam siguran,igre se vecinom vrte na 60fps-a bez ikakavih dropova
Itko?

Cemu sluzi ovaj prikljucak na xbox kontroleru?ovaj ispred?

Punjenje cega?pa na zicu je kontroler, nema baterije.

znaci samo orididi, nemogu neke druge koje su 2.5mm?kakav je to onda prikljucak za slusalice?

Ako imam modificiran xbox mogu sa live-a skidati igre a da me ne uhvate ?

Kak to misliš
Ja sam mislio na demo igre

Ali vidim po internetu da piše do kad je konzola banana
podrzavaju jedan i drugi 1080p al je to vecinom upscaling imas par igara na ps3 koje su u orginalu u 1080p za x360 nisam siguran,igre se vecinom vrte na 60fps-a bez ikakavih dropova
Igre se vrte na 30fps samo neke igre se vrte na 60 ali takvih je jako malo za xbox ja neznam ni jednu ali na PS3 se GT5 vrti 60 .
Igre se vrte na 30fps samo neke igre se vrte na 60 ali takvih je jako malo za xbox ja neznam ni jednu ali na PS3 se GT5 vrti 60 .
ne vrte se sigurno na 30fps-a pa covjece nisam corav znam kaj znaci 30fps-a 50 mozda al 30 nema sanse osim nekih izuzetaka(sto se tice ps3)ali nisam ja tako davno imo ni x360 i bas se nesjecam da je nes imalo tak malo fpsa
Ali vidim po internetu da piše do kad je konzola banana
Neznam tocno,svasta ti se pise po netu.imas xboxcroatia.com forum gdje imas opsirnije o samoj konzoli

Sad me još zanima (tam ne piše) da kad me banaju dali gubim modificiranost konzole ?