Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.363
|
čitano: 6.841.723
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Sony PlayStation 5

Ja sam svoj kontroler zbog drifta odnesao prije cca godinu dana i tad je vrijedilo, ne vidim razlog zasto nebi i sad.

17 godina
Sony PlayStation 5

garancija vrijedi 2g, samo je pitanje ako ce BB prihvatiti jer nije kupljena u hr

bas me zanima ako ce proc ili mora slat u madarsku

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
Sony PlayStation 5

aha, a mislite da pokusam u bb reklamirati prvo? 

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...

Probaj. Ali mislim da je logično (i po zakonu) da se reklamira kod trgovca kod kojeg si kupio. Piši gamershopu. Garancija je 2 godine, jer je ovo svakako općepoznati materijalni nedostatak.

10 godina
Bitanga kaže...
Damir22 kaže...

Probaj. Ali mislim da je logično (i po zakonu) da se reklamira kod trgovca kod kojeg si kupio. Piši gamershopu. Garancija je 2 godine, jer je ovo svakako općepoznati materijalni nedostatak.

pa da, nije mi to palo na pamet da bi bb (sd) ista imao s time posto je kupljeno u "drugoj drzavi"....

poslat cu mail gamershopu pa vidjeti sto kazu

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
8 godina
Promster kaže...

PS5 Best-Seller in the US in Worst November Since 1995 - Sales

A baš čudno da ljudi ne kupuju 5 godina stare konzole koje su samo poskupile u tih 5 godina...

I k tome dodaš nedostatak pravih blockbuster igara dobiju se ovi rezultati. Nisam iznenađen, PS5 lifetime do sada ime totalno drugim vremenskim crtama u odnosu na prijašnje konzole. 

17 godina
Ima se na plejki kaj igrati - nikad ni na jednom toliko, sad uz Premium.
14 godina

slazem se, bas me ugodno iznenadilo kad sam vidio koliki katalog imam uz ps+ premium

14 godina
Sony PlayStation 5

Imaš da, ako nisi ništa igrao na PS3 i PS4, preskočio 20 godina gaminga.

“But in the end it's only a passing thing, this shadow; even darkness must pass.”

3 2 hvala 0
4 godine
Hexfire kaže...
hummer0 kaže...

Sve je super i sve je za 5 ako si muško i igraš nogomet 

Kakav je uopće taj eFootball u year of our Lord 2025?

Doma i dalje igramo PES2021 . Znam da ovo nema couch coop, ali kako je online igra? Se može pronaći normalne protivnike ili je zglitchano sranje ko FUT gdje nitko niti ne pokušava igrati normalno. Možda bih bacio tu i tamo koju tekmu.

Top igra, uz patcheve ce zauvijek biti aktualna.

15 godina
Promster kaže...

A baš čudno da ljudi ne kupuju 5 godina stare konzole koje su samo poskupile u tih 5 godina...

Da jer inače postoje puno bolje alternative tipa PC gaming gdje samo RAM danas košta ko cijela konzola 

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
antimadridista kaže...
Promster kaže...

Da jer inače postoje puno bolje alternative tipa PC gaming gdje samo RAM danas košta ko cijela konzola 

Bez brige, budu i nove pošiljke konzola poskupile začas.

15 godina
Uskoro ćemo imati oglase tipa: mijenjam PS5 PRO za 1 x 8GB DDR4
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
Sony PlayStation 5

Sad kak mi ističe uskoro PS+ Extra pokušavam odigrati ili barem isprobati neke igre koje su na servisu. Pa sam čekajući da mi se skine Banishers kojeg trenutno prolazim, pokrenuo Doki Doki Literature Club. Došao sam relativno brzo do jednog od krajeva igre i ono... Jesus Fucking Christ. Nije mi bilo svejedno iako sam donekle i očekivao nešto u tom smjeru. Oni disclaimeri na početku igre su ipak svojevrsni spoiler. Ne mogu baš reći da me igre lako mogu šokirati nakon toliko godina gaminga. Počeo sam odmah i New Game (ili bolje reći NG+). Jednostavno mi sad vrag neda mira da vidim što još će tu biti.   

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Sad kak mi ističe uskoro PS+ Extra pokušavam odigrati ili barem isprobati neke igre koje su na servisu. Pa sam čekajući da mi se skine Banishers kojeg trenutno prolazim, pokrenuo Doki Doki Literature Club. Došao sam relativno brzo do jednog od krajeva igre i ono... Jesus Fucking Christ. Nije mi bilo svejedno iako sam donekle i očekivao nešto u tom smjeru. Oni disclaimeri na početku igre su ipak svojevrsni spoiler. Ne mogu baš reći da me igre lako mogu šokirati nakon toliko godina gaminga. Počeo sam odmah i New Game (ili bolje reći NG+). Jednostavno mi sad vrag neda mira da vidim što još će tu biti.   

Mislim da sam jednom ulovio klinca da to igra.

15 godina

Uf, bolje ne. Očito s razlogom ima M rating. Iako ne odaje uopće takav dojam prvih cca sat vremena igre. 

17 godina
Hexfire kaže...

Uf, bolje ne. Očito s razlogom ima M rating. Iako ne odaje uopće takav dojam prvih cca sat vremena igre. 

Sad je gotovo, mali je upropašten.

14 godina
Sony PlayStation 5

Malo počastio ps, uletila memorija 2tb ud90 za fer cijenu... Hladnjak aliex, morao ga malo moddati..

Edit:nadodao speedtest, za 3min je prebacio 440gb s unutarnje pohrane na ssd.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:40 (ramzocro-HCR).

4 0 hvala 0
17 godina
Igor666 kaže...

kakve to veze ima sa cime ? meni nista nije na off, niti ne vidim gdje se to iskljuci..pa mi je normalno ponudilo 33% popust

Kako znaš da ti nije na off ako ne znaš gdje se ta opcija nalazi? Ima neke veze, prošle godine su to objašnjavali. Imaš u opcijama konzole da li želiš da se PSN usluga obnavlja automatski li ne. Meni je uvijek na off i uvijek sam obnovim pretplatu s popustom. Svi koji su imali na on i godinama su pretplatnici njima nije davalo nikakav popust. Potom su isključivali automatsko produženje i onda im se pojavila opcija s popustom. Baš je to bila tema prošle godine u ovo vrijeme. Kako, zašto, nemam pojma ali je tako.

13 godina
Sony PlayStation 5

Pomoc. Dvoumim se izmedu Helldivers 2 i ARC Ridersa. Znam da nisu ni blizu slicne tematike igre, al' da cujem misljenja. Kaj uzet? 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pomoc. Dvoumim se izmedu Helldivers 2 i ARC Ridersa. Znam da nisu ni blizu slicne tematike igre, al' da cujem misljenja. Kaj uzet? 

Obje.

Jednom se živi i Božić će za koji sat!

13 godina
TomoR kaže...
SimeKZ kaže...

Obje.

Jednom se živi i Božić će za koji sat!

To te ja pitam. Imam 55e na walletu, pa ajde.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
17 godina
SimeKZ kaže...

Ak imaš s kim igrat uzmi Arc Raiderse, solo je bezveze.

Inače Helldivers 2 jer je co-op.

Ja sam dosta sati natukao u Helldiversima2. A sad igram s kolegama s posla ARC Raiders, no puno je surovija.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice